Miehet

Erän voitokkaat otteet jatkuivat – katso lauantain salibandytulokset

22.11.
2014
6 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä nappasi toisen perättäisen voittonsa, kun se kaatoi sarjajumbo Josban Joensuussa luvuin 2-7 (1-3,1-1,0-3). Voiton takuumiehenä hääri eritoten puolustaja Tommi Aro, joka nakutti tehot 2+1 ottelussa.

Erän hyökkääjä Lauri Kapanen iski tehot 1+2 ja kesken kauden Erä Akatemiasta nostettu Mikko Jolma 2+0. Kotijoukkueen puolelta Petri Väänänen oli mukana joukkueen molemmissa maaleissa pistein 1+1. Josballe tappio oli jo kauden kymmenes ja se pitää sarjan häntäpäätä yhden voiton turvin. Erä jatkaa sarjan yhdeksäntenä.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Josba-Erä 2-7
18:30 Happee-SSV 6-7

Naisten Salibandyliiga:
14:30 Happee-Steelers JSB 4-3
15:00 SB Vantaa-Erä III 2-8
15:30 M-Team-NST 2-3
18:00 PSS-TPS 7-2

Miesten Divari:
16:00 Blackbirds-M-Team 5-10
16:00 SB Vaasa-SBS Wirmo 7-9
16:00 Blue Fox-SBS Masku 5-4
17:00 LaSB-Loviisan Tor 9-7

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
22/11/2014
Tuossa "voitokkaat otteet jatkuvat" on taas hyvä huomata ketkä ovat olleet vastassa. Ei Erä ole tämmöisiä pelejä muutenkaan hävinnyt. Itseasiassa ainoa pistemenetys muita tällä hetkellä playoff-viivan alapuolella olevia vastaan oli tasapeli Turussa. Sen sijaan viivan yläpuolella olevia vastaan Erällä on voitto Seinäjoelta ja seitsemän tappiota - saldo on siis niistä samaa luokkaa kuin SalBalla ja Josballa. Nuo TPS- ja SPV-pelitkin olivat jo syyskuussa, joten trendi on aika selkeä.

Seuraavat neljä peliä (Oilers, SPV, OLS, NST) kertovatkin sitten aika paljon.
Jkl
22/11/2014
Happee Ssv 2 jakoinen peli. Alkua vei Happee mut Ssv ui väkisin peliin mukaan. Jatkossa Ssv pelasi viisaasti ja iski vastaan Happeen pelatessa yli ja menetellessä palloja keskialueella. Happeella näennäinen pallokontrolli, mut laatuvedot ja paikat puuttuivat kun Ssv puolusti tiiviisti oman puolustusalueensa keskustan. Happeen oman alueen merkkaus sen sijaan ontui pahasti. Lopussa Ssv:lle meinasi käydä kylmät Happeen prässätessä. Happeen rosterista puuttuivat tietty pitkäaikaisloukit ja Hynynen, joka saanut pelaamisen estävän vamman päähän kohdistuneesta töötistä Tampereella. Tutkinta edennee siinä ja toivottavasti penaltia tulee riittävästi. Ehkä oikeutettu tulos tänään, tuo.
Junnu#8
22/11/2014
Loviisan häviö yllätti! Olisi pitänyt Lasb hoitaa. No ei aina voi voittaa:D
S7
23/11/2014
Erä satavarmasti kampee itsensä plaijareihin, jopa mitalipeleihin!
Arto Kilponen
23/11/2014
Näkisin aika selväksi jo tässä vaiheessa, että siellä on seitsemän käytännössä varmaa playoff-joukkuetta ja Erä-NST pari ratkaisee sen viimeisen paikan. NST on jo hakenut voiton Vantaalta ja heillä on peli vähemmän ja piste enemmän.
Jarski
23/11/2014
NST on vähän liian ylhäällä taulukossa, oikeasti se kuuluisi kymmenennen sijan paikkeille ja sinne se siirtyy tammikuussa viimeistään. Erä menee pleijareihin. Toki NST säilyy ilman karsintoja, mutta ei selviä kahdeksan ensimmäisen joukkoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.