Miehet

Finalistien kohtaaminen viikon helmenä – katso arkiviikon salibandytarjonta tästä

18.11.
2014
0 Kommenttia
0
Nämä viime kevään finaalijoukkueet kohtaavat jälleen huomenna Tampereella. Kuva: Esa Jokinen

Nämä viime kevään finaalijoukkueet kohtaavat huomenna Tampereella. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyn pääsarjojen arkiviikko tarjoaa mielenkiintoisia kamppailuja kaikista sarjoista. Tiistain ja torstain aikana pelataan yhdet kamppailut naisten Salibandyliigaa ja miesten Divaria. Miesten Salibandyliigassa otellaan neljän kamppailun voimin.

Tiistaina tarjottimella on ainoastaan yksi kamppailu, kun Steelers haastaa Classicin Tampereella. Steelers majailee toistaiseksi sarjan viimeisenä. Pistetili ei ole vielä auennut ja maalieron näyttää lukemaa -27. Classic on taasen voittanut kaikki kuusi otteluaan maalieron ollessa +37. Classic on sarjan toisena ja pelannut yhden ottelun vähemmän kuin sarjakärki SB-Pro.

Keskiviikkon ehdoton kruunu on viime kevään finalistien Happeen ja Classicin kohtaaminen Tampereella. Happee lymyilee tällä hetkellä sarjakakkosena Classicin ollessa heti perään kolmantena. Tapanilan Erä ja Nokian KrP yrittävät taasen kääntää huonoa virettään Vantaan Energia Areenalla. Nokian KrP ei ole voittanut yhtäkään viidestä viimeisestä kamppailustaan ja Erällä on alla peräti neljän ottelun tappioputki.

Keskiviikon ainoassa Divariväännössä viime aikoina kovaan vireeseen äitynyt Erä Akatemia kohtaa kotonaan sarjakärki Steelersin. Molemmilla joukkueilla on alla kahden ottelun voittoputki, joten ainakin toisen joukkueen putki katkeaa keskiviikkona.

Torstain Salibandyliigan yksinäisessä ottelussa sarjan 13 oleva SalBa haastaa sarjakärki SPV:n kotikentällään. Nousijajoukkue SalBa kaipaa jo pikaisesti pisteitä, koska sen ero pudotuspeliviivaan on karannut jo yhdeksään pisteeseen.

Tiistai 18.11.

Naisten Salibandyliiga
18:30 Classic-Steelers JSB

Keskiviikko 19.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Classic-Happee Veikkaus-TV
18:30 Erä-Nokian KrP
18:30 Indians-Koovee

Miesten Divari
18:30 Erä Akatemia-Steelers

Torstai 20.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 SalBa-SPV SBTV

Nettilähetykset lihavoituina.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.