Maajoukkueet

Granlo BK taloudellisessa kriisissä: Velkaa jo yli 600 000 Ruotsin kruunua

14.11.
2014
2 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Arkistokuva: Per Wiklund.

Granlo BK painii jättiläismäisten velkojen kanssa. Arkistokuva: Per Wiklund.

Ruotsin Superliigassa tällä hetkellä yhdentenätoista majailevan sundsvallilaisen Granlo BK:n toiminta on ollut pitkään taloudellisesti tappiollista ja seuralle on kertynyt merkittävästi velkaa. Ruotsalaisen Innebandymagazinetin tietojen mukaan velkasumma on kohonnut jo 626 140 Ruotsin kruunuun, eli hieman alle 68 000 euroon.

Seura kärsii lisäksi yleisökadosta. Vain täksi kaudeksi Superliigaan nousseiden KAIS Moran ja Hollvikenin yleisökeskiarvo on Granlon vastaavaa matalampi.

– Tilanne on erittäin vaikea, mutta olemme tehneet osamaksusuunnitelman ja pyrimme maksamaan velkoja pois tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä yleisömäärämme ovat valitettavan alhaisia ja matalat lipputulot vaikeuttavat velkojen maksamista, seuran puheenjohtaja Lennart Karlqvist kertoo SVT:n haastattelussa.

Katso myös:
Innebandymagazinet TV: Så ska Granlo klara ekonomiska krisen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Mistä...
14/11/2014
... lähtien 68000€ on ollut jättiläismäinen summa, jotain tolkkua nyt noihin kuvateksteihinkin.
muikkukukko
14/11/2014
Haloo? Harrastuspohjainen amatöörilaji? Puoliammattilaisjoukkueelle ehkä siedettävä velka, mut ei amatöörijoukkueelle amatöörilajissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.