Divarit

Ismo Haaponiemestä Salibandyliiton uusi puheenjohtaja – Mikko Kohonen mukaan hallitukseen

29.11.
2014
45 Kommenttia
2
Divarit
Ismo Haaponiemi keräsi puheenjohtajaäänestyksessä 185 ääntä. Kuva: Peter Forsgård

Ismo Haaponiemi keräsi puheenjohtajaäänestyksessä 185 ääntä. Kuva: Peter Forsgård

Liittohallituksen kokous pidettiin lauantaina Helsingin Niemi-Centerissä. Salibandyliiton uudeksi puheenjohtajaksi vuosiksi 2015-2017 kokouksessa valittiin Ismo Haaponiemi.

Puheenjohtajaäänestyksessä Haaponiemi sai 185 ääntä. Toisena ehdokkaana ollut Tuukka Heinonen keräsi ääniä 97 kappaletta.

44-vuotias Haaponiemi on aiemmin toiminut Salibandyliitossa seurapalvelujohtajana ja pääsihterinä vuosina 2006-2012. Hän oli myös vuonna 2010 pelattujen miesten salibandyn MM-kotikisojen pääsihteeri.

Haaponiemi otti kenttäväen tuen vastaan tyynenä.

– Eihän tässä voi olla kuin hyvillä fiiliksin, kuinkas muuten, purki Haaponiemi päällimmäiset tunteensa ensimmäisessä haastattelussaan uutena puheenjohtajana.

Millaisen puheenjohtajan Salibandyliitto sinusta saa?
– Kuuntelevan, keskustelevan, erilaisia näkökulmia ymmärtävän, tavoitteellisen ja aktiivisen, hän listaa ominaisuuksiaan.

Uuteen puheenjohtajaan kohdistuu kenttäväen odotuksia, vaikka laji monella mittarilla mitattuna salibandy onkin edennyt suotuisaan suuntaan. Tämän asian Haaponiemi tiedostaa, mutta ei halua vielä yksityiskohtaisemmin listata prioriteettejä. Iso kuva on kuitenkin selvillä.

– Tärkeintä on yhteisen suunnan löytäminen suomalaiseen salibandyyn. Tämä alkaa strategiatyöllä uuden hallituksen ja seuraväen kanssa yhdessä, hän näkee.

Liiton hallitukseen valittiin kahdeksan edustajaa, jotka ovat Arja Kilpeläinen (254 ääntä), Tuulikki Kangasluoma (234), Milan Rantakari (226), Valtteri Mikkola (190), Kimmo Nurminen (171), Mikko Kohonen (169), Ari Rauhala (157) ja Marko Sompa (154).

Tapetilla kokouksessa olivat myös liiton toimintasäännöt, joista esimerkiksi liittohallituksen, liittovaltuuston sekä tilin- ja toiminnantarkastajien toimikausi hyväksyttiin muutettavaksi kahdesta vuodesta kolmeen.

Liittokokous hyväksyi Salibandyliiton vuoden 2015 toimintasuunnitelman ja talousarvion, jonka loppusumma kohoaa 7,7 miljoonaan euroon. Ensi vuoden tärkeä voimanponnistus on Tampereella joulukuussa pelattavat naisten 10. MM-kisat. Liittokokous näytti vihreää valoa myös toimintasääntöihin esitettyihin uudistuksiin ja muutoksiin, joista yksi keskeinen on hallituksen toimikauden pidentäminen kahdesta vuodesta kolmeen ensi vuoden alusta pitäen.

Salibandyliitto aloittaa myös Avainseura-kokeilun, jossa liiton toimihenkilöitä jalkautetaan jäsenseurojen tueksi.

Liittokokoukseen osallistui ennätysmäärä jäsenseurojen edustajia. Paikalla oli 215 jäsenseuraa ja valtakirjoilla äänioikeutettuja edustajia 280 henkilöä.

Tarkemmin ehdolla olleisiin henkilöihin voi tutustua tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kohonen joo
29/11/2014
Mitäpä meinaatte Kohosen siellä tekevän? On poissa kokouksista ja nimenä listalla. Siinä tärkeimmät.
loistavaa
29/11/2014
Mielestäni Haaponiemi oli paras valinta puheenjohtajaksi jo ajatellen seuroja.

Ismolle toimiston ja liiton roimintatavat ovat jo tuttuja ja hän ei ole itsevaltias vaan todellakin kuuntelee niin liiton henkilöstöä kuin kentän ääntä.

nyt suomalainen salibandy voi olla ylpeä oman lajiliittonsa johdosta joka on hyvissä ja uskottavissa käsissä
Jymy
29/11/2014
Tsiisus mikä hallitus. Ei tietenkään pidä tuomita etuläteen mutta tuo kokoonpano voi olla liipasimella ennen seuraavia vaaleja. Mistä moinen äänimäärä never hööd porukoille? Valtakirjakalastelu ollut ilmeisesti sanotaanko melko onnistunutta. Sillai kai. Ismo parka. Muistakaa nyt tehdä työtä seurojen eteen.
jymylle
29/11/2014
Ainakin 3 vanhaa jäsentä ja jos et uusia tunne niin...sorry
Jyri
29/11/2014
Hiukan hämärää touhua äänten osalta... Sillai kai.
Jouko
30/11/2014
Ai sen voi nyt jo tietää että Kohonen on pois kokouksista...
Petteri
30/11/2014
Mites tämä manipuloitu äänestys? Näinkö tämä nyt villaisella painetaan?
kolmen vuoden setti
30/11/2014
Liittkokous

Liittokokous oli hyvin järjestetty, eli puitteet oli hoidettu ensiluokkaisesti: parkkitilaa oli, ruoka järjestetty ja tilakin riitti noin 95% istua alas. Valtakirjojen ja äänioikeuden tarkistaminen oli järjestetty myös erittäin hyvin.

Ymmärrettävää on, että pienet seurat pitkin poikin Suomea (ihan koskien myös helsinkiläiset, vantaalaiset ja espoolaiset pikkuseurat) olivat poissa kartalta, eli noin 800:sta seurata paikalla oli edustettuina noin 215 seuraa noin 282 äänellä, joten sinänsä vähäinen oli osallistuminen. Lienee vinkki siitä, että heille on periaatteessa aivan sama, mitä päätetään ja kuka tekee päätöksiä jatkossa, eli asiat voivat muuttua kuitenkin vain marginaalisesti (tämä lienee yksi syistä ainakin).

Etukäteen (ja paikanpäällä) tilanne oli jo muotoutunut suhteellisen selväksi monenkin asian osalta, eli joukko taustavaikuttajia (en haluaisi sanoa suurseurojen takana) oli tehnyt ns. "tampereen listan", jossa oli valtakirja ja mukana oli ohje miten tuli äänestää, eli ideana oli, että otetaan ryhmäkurin mukaan puheenjohtaja + hallitus. Tämä tehdään ilman sen kummallisempaa huutelua täällä sivuilla, sen kummallisempia haastatteluja tai muita "ulostuloja" ei tästä myöskään tehty, koska se on tarpeetonta. Tilanne ei ole tiukka vaan se on jo ns. "etukäteen ohjattu". Mistään manipuloinnista ei ole ollut missään vaiheessa kysymys, eli ketään ei ole manipuloitu (muuttamaan mieltään). On vain masinoitu riittävä määrä ääniä ja valtakirjoja tekemään tehtävänsä. ja näin kävi.

Vaihtoehtoina oli kaksi hyvää puheenjohtajaehdokasta ja toinen näistä valittiin. Hallitukseen ehdotetut henkilöt esittäytyivät (yhtä lukuunottamatta) edessä noin minuutin verran joten siinä tutustui kokousväki sitten ehdokkaisiin. Hyvin pääsivät kaikki esille, myöS poisolevana Mikko Kohonen esiteltiin, vaikka Mikko tuskin nyt paljon esittelyjä kaipasi, sen verran tuttu henkilö salibandykentiltä.

Uusi puheenjohtaja on valittu, samoin hallitus, joten eläköön puheenjohtaja sekä hallitus! Aikaisempina vuosina hallituksessa on ollut näitä seurojen "käsikassaroita", jotka tekevät niin kuin seura(t) sanovat. Tulevassa hallituksessa näitä langoilla ohjattavia käsinukkeja ei ole, joten sinänsä tämä on hyvä kehitys.

Täällä on ollut ennen ja jälkeen liittokokouksen ihmeellistä vikinää, purinaa ja murinaa näistä "manipuloinneista" ja "kytkykaupoista". Toki jos äänestys järjestetään siten, että valtakirjoja saa ja voi kerätä "avoimina" ja kuka miehittää minkäkin valtakirjan milläkin nimellä, tämänlainen toimintamalli on selvä, joten tilanne menee siten, että:
a) Masinoit koneiston keräämään avoimia valtakirjoja
b) Järjestät seuran pelaajia ja toimihenkilöitä liittokokoukseen
c) Kirjoitat agendan, mitä missäkin kohtaa äänestetään

Tämä on nyt toimintatapa ja sen kanssa eletään. Miten sitten eletään kolmen vuoden päästä, onkin asia erikseen. Itse kuuntelin Kurren kommenttia siitä, että elämme muurroksessa ja tarvitsemme lisää harjoittelutilaa, parempia halleja ja osaamista vaikuttaa yhteiskunnan päättäjiin. Tuolla kommentilla Kurre olisi saanut ainakin oman ääneni, harmi että ei ollut ehdolla :)

Toivotaan nyt, että uusi puheenjohtaja ja hallitus saavat lentävän lähdön toimintaansa ja saavat paljon aikaiseksi omalta osaltaan seuraavien kolmen vouden aikana ja että salibandykenttä nyt sitten myös itse luo suhteita liittoon päin, niin että se ei olisi pelkästään liitolle esitetty toive kontaktoida seuroja.

HYVÄ TÄSTÄ TULEE :)
keskustelua
30/11/2014
Hyvin muutamat liigaseurat saivat omansa (hieman oli vain läpinäkyvä äänien keräily). Ja säännöthän tämän vain mahdollistavat.
Nyt kun kaikki vain ymmärtäisivät (tai Ismo ainakin), että muutama äänekäs liigajoukkuepomo ei saa sanella mitä suomalaisessa salibandyssä tehdään, toivottavasti Ismossa on sitä munaa tarpeeksi, että häntä ei nyt viedä? (uskon siihen).
Salibandy on median kaikkien yhteinen laji ja liiton hyvinvointi on meidän yhteinen päämäärä. Jos ja kun muutamat rahanahneet liigajoukkueet alkaa sanelemaan, mitä ja miten asioita tehdään, niin huh huh.
Onneksi liitto näyttäisi nyt olevan terveellä pohjalla ja henkilökunnasta huokuu hyvä fiilis, niin please hallitus (lukuunottamatta Mikko K., joka ei ole kokouksissa paikalla ja on ihan vitsi) homma pitäkää homma hanskassa, luotan Arjaan ja Tuulikkiin!
Tsemppiä!
esa+koivisto
30/11/2014
Hallituksen kokoukset eivät ole ainoa paikka tehdä hallitustyötä. Pääosin sitä tulisi tehdä kentällä ja kokouksissa tarkastellaan ja linjataan jatkotyöstöjä.
Olihan
30/11/2014
Ismolle liiton toimintatavat ovat jo tuttuja ja hän ei ole itsevaltias,vaan todellakin kuuntelee niin liiton henkilöstöä niin kuin kentän ääntä.Hän osaa pitää pintansa ja ei varmasti kuuntele vain yhtä ääntä. Vaalitapahan oli samanlainen, jota jo Kailiala käytti päästessään edellisen kerran puheenjohtajaksi. Silloin hän oli itse masinoimassa pienten seurojen ääniä. Nytkin Tuukkan kannattajat keräsivät myös,mutta Ismon takana olleet olivat varauteneet paremmin. Nyt hallitukseen jäivät ne jäsenet jotka pystyvät uudistumaan ja kuuntelemaan seuran ääntä, samoin kuin uudet. Nyt on kolme vuotinen tytörauha, viedä salibandyä eteenpäin ja tuskin sieltä suunasta uskaletaan jyrätä vanhaan tapaan seuroja kuuntelematta?
Uudet ehdokkaat
30/11/2014
Kokouksessa tuli seurojen ehdottamana ehdolle kaksi pätevän oloista ehdokasta. Nykyisellä vaalisysteemillä heillä ei ollut mitään mahdollisuutta koska kabineteissa oli päätetty politiikasta tutut ns. junttalistat. Ikävää, koska mielestäni molemmat tai toinen olisi ollut erinomainen lisä liittohallitukseen. Ehdokkaiden osaamisella ja ajatuksilla ei ole sinänsä mitään merkitystä.

Olin itse kuuntelemassa kun ehdokaslistaa pohdittiin tuolla keskisemmän Suomen paikkakunnalla. Ongelma oli ettei halukkaita ollut ja listalle käytännössä otettiin kenet saatiin. Näin suljettiin uusilta mahdollisesti pätevimmiltä ehdokkailta ovet ja mahdollisuudet päästä läpi. Mielestäni Ismo, kuten myös Tuukka, olisivat voineet miettiä taustavoimiensa kanssa listoja niin ettei nämä sulje mahdollisuuksia hyviltä vaihtoehdoilta joita voi matkan varrella tulla vastaan. Nythän tässä kävi se mikä on lajin kannalta huono. Hallitus on rakennettu yhden tahon intressipiiristä ja valta keskittyy. Voisi sanoa että junttalisamme meni läpi ja siinä ei ollut vastavoimilla sanomista. Kokouksessa oli kohtuullisen vähän seuratoimijoita mukana joilla ei ollut jonkinmoista ohjeistusta äänestettävistä. Osalla oli tietysti asiallisesti perattu ehdokaskattaus.

Demokratia tästä kokouksen aikaisesta vaalisysteemistä on hyvin kaukana. Kunnioitan Romppaista ja Turusta jota asetettiin ehdolle kokouksessa vaikka oli ilmeisen selvää ettei heillä ole juurikaan mahdollisuuksia pärjätä. Päivän selvää on ettei monet seurat olleet päässeet tutstumaan uusiin ehdokkaisiin ennakolta ja tämä vaikutti myös äänimäärään, mutta lähinnä marginaalisesti.

Molemmilla uusista ehdokkaista on kovat referenssit omilla aloillaan ja laittoivat itsensä likoon vaikka tosiaan oli selvää ettei halituksen ovet heille voi avautua. Se oli demokratiaa ja nämä kaksi kaveria sekä seurat heidän takanaan toivat sen tämäkertaiseen kokoukseen. Mikäli Ismo ja uusi hallitus ovat valveilla se tulee pyytämään näitä kavereita valiokuntatyöhön mukaan. Kiitos, Turunen ja Romppainen, heittäytymisestä peliin ja suoraselkäisestä esiintymisestä kokouksessa.

Mikäli ymmärsin oikein oli uusien ehdokkaiden takana olleilla seuroilla ilmeinen pettymys annettuihin ehdokaisiin ja tästä syystä halusivat tuoda uusia ehdokkaita. Oli syy sitten mikä tahansa, ehdokaslistaa on hyvä tulevaisuudessa myös täydentää mikäli jää osaamisaukkoja virallisen ehdokasasettelun päättymisen jälkeen.


Terv. Seuratyön pitkälinjalainen rotvallin reunalta
Tietäjä
30/11/2014
Kävi niin, että seurojen kuuntelun nimissä juntta valitsi ohjailtavan joukon ihmisiä. Ja pois suoraselkäiset. Kuvittelevat, että nyt ovat "vallan kahvassa".
Kekkonen
30/11/2014
Siltähän tuo vaikutti. Nää muutamat liigaseurat, jotka eivät itse saa katsomoitaan täyteen, keskittyivät nyt ihan väärään asiaan.
Lode
30/11/2014
Olihan tuo Leiposen äänten hankintakin Haaponiemelle ja tälle mainitulle juntalle Indiansin kotiottelun sisäänpääsyä vastaan aika noloa ja kyseenalaista. Mutta mikä oli vanhan vallan edustaja Ahteen rooli tässä? Nyt päätiin uudistaja Kaltalasta hienosti eroon, kun ei asettunut ehdolle. Tiesikö hän tästä etukäteen?
Äänestäjä
30/11/2014
Sääntöjen mukaan hallituksen jäsenehdokkaat ilmoittautuvat viikkoja ennen kokousta saatuaan kannatusta jäsenseuroilta. Tuolloin he laativat esittelyn itsestään kaikkien nähtäväksi. Tämä sääntö johtunee siitä, että ehdokkaat saattavat tulla pitkin poikin Suomea. Heidän ajatuksiinsa tutustuminen on siten edes jossain määrin mahdollista etukäteen. Mikäli hallitukseen valittaisiin vain niitä jotka ovat äänessä kokouksessa, rupeaisi homma muistuttamaan taloyhtiöiden kokouksia joissa äänekkäät joutuvat hallitukseen. Mikäli kokouksessa sinäänsä mielenkiitoiset puheenvuoron käyttäneet olisivat oikeasti halunneet hallitukseen olisivat lienee asettautuneet ehdolle jo aikaisemmin. Nythän kokouksessa puhalsivat muutostuulet ja heillekin olisi saattanut löytyä tilaa monelta listalta. Yhteistyön nimissä minäkin toivon heille ja muille rannalle jääneille valiokuntatyö mahdollisuutta, siellä se heidän puheidensa mukainen ruohonjuuri tason työ on lähellä ja pääsee osoittamaan intoa yhteisten asioiden hoitamiseen.
itsekin taustatoimija
30/11/2014
Harmi, että hyvä mies Ismo lähti tuohon mukaan. Ryvettyi itsekin näiden taustatoimijoiden puuhastelussa. ONNEKSI vaalitapaa on harkutaan muutettavaksi ja toivottavasti ei pääse enää Tampereen porukka samalla tapaa ajamaan omaa etuaan salibandyn nimissä Tässä hienosti koplattiin salibandyn etu ja muutaman liigaseuran omat taloudelliset intressit. Huh! Nyt pitäisi pienempien seurojen olla tarkkana, mitä tapahtuu seuraavaksi. Lisää taloudellista panostusta liigaseuroille? Mistä liiton rahat tulevat? Lisenssit, osallistumismaksut jne - siis kaikilta seuroilta. Halutaanko niitä nyt ohjata liigajoukkueiden taskuun, jää nähtäväksi. Siltähän tämä koko touhu vaikutti. Ainakin meidän seuramme tulee kriittisesti tarkkailemaan uuden hallituksen ja liiton tekemisiä.
uusista
30/11/2014
Idea uusien ehdokkaiden huomiseksi on monasti se ettei olla tyytyväisiä ehdolle asetettuihin. Ethän voi tietää millaisia ehdokkaita on olemassa ennen kuin listat ovat suljettu. Seuraava paikka tehdä täydennyksiä on liittokokous. Ehdokkaat tuskin huvikseen lähtevät ehdolle vaan on ilmeistä heillä on joku agenda.
uudistaja?
30/11/2014
Mitä uudistaminen tarkoittaa? Nythän Kaltala laittoi kahdessa vuodessa ensin kuntoon liiton pahasti kuralla olleen talouden. Uudisti organisaation, lisäten siihen mm uudet olosuhdepäällikön ja viestintäpäällikön roolit, joita ei aiemmin ollut. Sitten neuvotteli tuomaripalkkiot, maajoukkuepalkkiot, mediasopimukset. Rakensi uusia seurojen kuuntelutapoja kuten seuraparlamentit, avainseurajärjestelmän ja muutenkin toimintatapamuutosta. Ja sitten halusi saada lisää medianäkyvyyttä koko salibadyperheelle yhden finaalitapahtuman muodossa. Ja sillä ilmeisesti suututti ahneet liigajoukkueet. Ja nyt joku täällä puhuu uudistamisesta? Heh. Isoja visionäärejä.
itsekin taustatoimija
30/11/2014
Ihan totta kirjoitat, uudistaja. Mitä osaamista ja näyttöjä on Kohosella ja Sompalla. Ei mitään. Mitä ne tuolla tekee? Surullista touhua näiltä muutamalta liigajengiltä. Tulee olemaan haasteellinen savotta Ismolla. Ei tainnut tajuta Ahteen suosikkipoika, mihin lähti mukaan.
Lodelle
30/11/2014
Hetkinen. Kuulostaa Krimin äänestykseltä. Eikö tuollainen Indiansin äänten kalastelu ole laitonta? Ja mitä se tarkoittaa hallitukseen valittujen luottamuksen ja uskottavuuden kannalta.
Laske kymmeneen
30/11/2014
ja ylikin. Miten niin "muutamalta liigajengiltä"? Eikös liigajoukkueet olleet lähes yksimielisiä. Vain SSV ja Oilers olivat eri mieltä valinnoista. Turha leimata vaaleissa voittaneita Tampereen jengiksi. Voittaneitten äänet tuli joka puolelta maata, varmasti alueellisesti kattavammin kuin vaaleissa hävinneitten äänet.

Hyvä, että Kohonen ja Sompa tuovat pelaajien ja seurojen näkemyksen suoraan liiton johdon tietoon. Viime vuosina urheilijoita ei ole pahemmin kuultu.

Espoolaisten kannattaisi nyt olla hiljaa. Itku vain rumentaa tappiota. Ihan niin kuin kentälläkin.
Itsekin taustatoimija
30/11/2014
1,2,...10 - siinäkö suomen säbä. Surullista. Farssi. Laske kymmeneen, et taida oivaltaa, että meitä on muitakin kuin liigajoukkueita. Itse olen huolissani meidän pienen seuramme kulujen noususta. En halua maksaa liigajoukkueiden VIP-pullia. Kohonen ja Sompa ovat varmasti hyviä kaukalon sisäpuolella. Minäkin pelaan, mutta ei se auta kentän ulkopuolella.
Lisää+tietoa
30/11/2014
kyllähän tuo Sompan valinta ihmetyttää. Ei pitäisi olla päättävissä luottamustehtävissä mailanvalmistajien edustajia tai vastaavia kytköksiä omavia. Ehkä Sompa vaihtaa siviilityötään kuka ties. Huonon kuvan ja heikon arvomaailman antaa liitto itsestään, mikäli hallituksessa kytköksiä omaavia henkilöitä.
keskustelua
30/11/2014
Kyllä on tänään kuulunut hurjaa juttua siitä, mitä on taustalla juntta sopinut ja puuhaillut ja miten häikäilemättömästi joku voi rahanhimoissaan käyttää omaa seuraa hyväksi? Enkä olisi uskonut, että Salibandyssäkin on tällaista, että pelataan poliittista peliä ja joitain käytetään niin häikäilemättömästi pelinappuloina?
Sillähän ei periaatteessa ole väliä, kuka siellä hallituksessa istuu, kunhan ne ovat salibandy-ihmisiä ja lajin kanssa tekemisissä, mutta että Ismo suostuu lähtemään liigajoukkueiden kätyriksi, sitä en olisi uskonut, koska tunnen Ismon työelämästä ja hän on aikaansaava ja fiksu kaveri, vai tietääkö hän sitä itsekään (että on pelinappula)?
Nyt jäsenseurat tarkkana, mitä tapahtuu seuraavaksi, onneksi liiton henkilökunta on pääosin ammatti-ihmisiä ja heidän kanssaan on hyvä kommunikoida!
fiasko
30/11/2014
oikeassa on kaveri, liiton porukka on hienoa porukkaa. mutta mielestäni on todella tärkeää ketä hallituksessa istuu, siellähän rakennetaan isossa kuvassa salibandyä, pidetään talous vakaana ja kehitetään kivijalkaa tuleviksi vuosiksi, eikä silloin tarvita pelaajia, eikä liikaa business-ihmisiäkään? nythän siellä on yksi puhdas pelimanni (ja hyvä sellainen = fani) ja pukumiehiä ainakin 4? mitä mitä?
Toivottavasti ei ole totta huhut muutaman liigajoukkueen keräämästä klaanista, jolla yritetään kerätä liigajoukkueille rahaa isosta korista, surkuhupaisaa ja epäreilua pikkuseuroja ja junioriharrastajia kohtaan!
matti nykänen
30/11/2014
Älkäähän nyt marisko, kuka vaan voi järkätä itsensä hallitukseen tai jopa puheenjohtajaksi, kerääämällä valtakirjoja, porukkaa ja juntata jne Se vain on mahdollista yhdistys säännöissä, eli onhan uusi porukka nyt vaan toivotettava tammikuussa uudelle kaudelle. Oishan se ollu katastrofi jos nykäsen matti olis järkänny ittensä säbä-johtoon ja ottanut hallitukseen mukaansa Mervin, Tauskin ja tuksun... eiköhän meillä ole asiat ihan hyvin?
Apsi
30/11/2014
Pitkästä aikaa hyvät valinnat hallitukseen & puheenjohtajaksi. Onnea valituille!
Espoolainen äiti
30/11/2014
Espoossa ainakin kausimaksut on todella isot. Olen kysellyt maksujemme perusteita ja kyllä niillä taidetaan miesten joukkueen kuluja kattaa. Jotenkin en jaksa ihmetellä näitä kirjoituksia, sopivat hyvin kuvaan. Oksettaa tällainen. Sen lupaan, että minua ei ainakaan Otahallin katsomossa enää näy!
hokkarit esiin
30/11/2014
Hävetkää salibandyväki, onko nämä totta.
Antakaa nyt ainakin lasten harrastaa, tehkää te kulisseissa mitä vaan. Lähden jäähalliin treenaa...
Sylinteri-Simo
30/11/2014
Ihan pakko kysyä teiltä kommentoijilta. Oletteko te ihan tosissanne? Miettikää nyt vähän noita teidän kommenttejanne. Jos edelleen tuntuu että olette tosissanne, niin sitten vaan huomenna lääkärille aikaa varaamaan ja uutta lääkitystä kokeilemaan. Onhan sitä itsekin tullut vähän trollailtua ja provoiltua, mutta nyt tuntuu että kommentoijat on ihan tosissaan. Tää hokkarit esiin kyllä kruunas kaiken, eikä toi fiasko ja Espoolainen äitikään ihan täydellä pakalla tunnu pelaavan.
S7
30/11/2014
Jepjep, hokkareiden kanssa peleilu se vasta on lähes ilmainen harrastus;-). Ja missään muissa lajeissakaan ei edustuksen budjettiin laiteta muuta kuin sponssirahoja:-DD
Espoolainen äiti
30/11/2014
S7 ja herra sylinteri. Olette varmaan junnuja itse. Sitten joskus kun olette töissä ja teillä on omia lapsia, niin tulkaa tänne kertomaan mihin haluatte palkkanne laittaa. Ellette ole kortistossa. Minä haluan laittaa pienen palkkani oman lapseni liikuntaan, en miesten kilpajoukkueelle.
Sälli Stadista
30/11/2014
Miksi jengi jauhaa paljon neggistä tääl kallossa ja feississä? Heitin vähä hetulaa tos hallitussydeemistä pudonneen ehdokkaan kans ku tos venailin Ikean pihal dösää. Harmitteli vaan kaiffari ettei voinut pistää ehdokkuutta tuubiin samalla ku muuta kaiffat teki jonkun diilijutskan takii. Ei heittäny pahaa sanaa kisakaiffareist. Jutskasi vaan hyvää kaikista. Jengi kamoon ottakaa oppii tost kaiffast.
4give me
30/11/2014
Absurdia toimintaa:
- valtakirjojen keruu
- Tampereen mafian ulostulo
- Ahteen paikallaolo
- kaikenlainen nuoleskelu
- laittomat valtakirjat
- virheet ääntenlaskussa
- juntan toiminta
- hallituksen kokemus
- pelaajat hallituksessa
- epäselvät olosuhteet
- unilääkettä kahvissa
Joo ja
30/11/2014
- joku pierasi salissa
hokkarit+esiin
30/11/2014
Niin siis just tätä, Hävetkää...
Junnu#8
30/11/2014
Puhukaa Suomea!!!!!!! Tsadi ei ole mikkään murre!
Kekkonen
30/11/2014
Lopputulos oli koko lajille häpeällinen. Jatko-osa elokuvaan Kaukalopallo on kiinnostavaa...
matti+nykänen
30/11/2014
Rauha rauha, kyllä tästä hyvä tulee jos uusi pj vaan pitää oman päänsä, eikä ole vietävissä ja onhan siellä hallituksessa Arja, Tuulikki ja Milan jotka pitää kaikkien seurojen puolia isolla sydämellä.
Gertrud
30/11/2014
Junnujen kausimaksujen käyttäminen on niin järkyttävää talousdopingia, että siihen voisi liitto ottaa tiukan kannan. Kiertoreittejä on monia ja ne ovat useissa seuroissa käytössä.

Itse en maksaisi lapseni pelaamisesta euroakaan miesten tai naisten joukkueelle. En myöskään hyväksyisi sitä, että junnuille pakkomyydään edarin kausikortti, joista tulevat rahat ohjataan suoraan edustuksen kassaan.

Näin se ihan aikuisten oikeasti monissa seuroissa menee. Mutta kuinkahan kauan?
Mikä homma
01/12/2014
Mä oisin hallunnut kaikki markot hallitukseen. Olis ollut Tupu, Hupu ja Lupu -ketju hallituksessa.
Farssi
01/12/2014
Pääkallo herätys, nyt tutkivaa journalismia tästä juntan toiminnasta. Ketkä kaikki taustalla hääräsivät ja liittyykö tähän oman edun tavoittelua.
jukka poika
02/12/2014
On se kiva seurata näitä kommentteja, että on sitten kyseessä yhden finaalin tapahtuma, liittokokous ta uusi hallitus, niin sontaa luodaan ovista ja ikkunoista vaikka kaikki asiat on hyviä ja vie salibandyä eteenpäin.
Tästä on hyvä arvioida kuka itkee ja levittää negaa, jotku junnut, tietämätön, vähän jälkeen jäänyt tai muuten vaan ei ole mitään tekemistä?
Voi jessus sentään!
Vastaranta
03/12/2014
En tiedä taustoista kaikkea. Onhan tämä varsin viihteellistä mut samalla aika lailla täyttä paskaa. Joku kehukin mahtunut joukkoon. Minusta kaikki ehdokkaat olivat väriä valintoja vaikka en ketään heistä tunne, saati teemojaan tiedä. Valitsematta jääneille oli myös aivan oikein ettei heitä valittu. Samoilla perusteilla kuten edellä valittujen kohdalla. Olisiko noin hyvä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.