Miehet

Jättipommi Joensuussa – Josba jyräsi mestari-Happeen

06.11.
2014
12 Kommenttia
0
Josba pääsi juhlimaan voittoa pitkästä aikaa. Arkistokuva: Jari Turunen

Josba pääsi juhlimaan voittoa pitkästä aikaa. Arkistokuva: Jari Turunen

Kaikki ottelunsa tällä kaudella hävinnyt Josba otti kauden avausvoittonsa miesten Salibandyliigassa, kun pelkkiä voittoja toistaiseksi kerännyt sarjakärki Happee taipui Joensuussa lukemin 10-5 (2-1,2-1,6-3).

Kahden erän jälkeen 4-2 johtanut Josba karkasi jo neljän maalin johtoon, ennen kuin Happee tuli taas kahden maalin päähän kahdella pikamaalilla. Joensuulaiset eivät antaneet mestareiden kiriä, vaan se jyräsi viimeisellä kymmenminuuttisella Happeelta karkuun voittaen lopulta 10-5.

Josban kaikki kaikessa torstain yllätysvoitossa oli kakkosketju, jonka jäsenistä Mikko Hallikainen iski 2+2, kohua kommenteillaan herättänyt Pauno Kajoksinen 3+2 ja kapteeni Perttu Puska peräti 3+3. Happeen paras oli hattutempun taikonut Jami Manninen.

Josballe voitto tuli todella pitkän tauon jälkeen, sillä edellinen voitto oli tammikuulta, kun se kaatoi Loviisan jatkoajalla. Edellinen varsinaisen peliajan voitto oli viime vuoden puolelta joulukuulta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Huh
06/11/2014
sentää! Se oli tiedossa et happee ottaa vielä pataan, mut josbalta.
Nekun ei ole tietääkseni pelannut yhtään peliä niin sanottuja kärkeen povattuja jengejä vastaan, hyvä josba.
jou
06/11/2014
Iha jo lerssii vasttaa.. mut jospa nyt täst voitost tulis itseluottamust se verra että raapii tarvittavat voitot ainaki siihe ette tarttee pelata ns puutomis karsintoihi joutumis pleijjareita
jou
06/11/2014
Siis oliha jo lerssii vasttaa
Jusu
06/11/2014
Pauno Kajoksinen esimerkki siitä, että ne on lahjattomat kun treenaa. Mahtoi Happeen kavereita hävettää hävitä peliä Kajoksista vastaan. Happeen kundit treenanneet kesällä 7-8 kertaa viikossa, Kajoksinen kerran tai kaksi viikossa.
Öö tota
06/11/2014
Ei ne erot nyt niin isoja ole. Josba oli jo Jyväskylässä parempi kuin moni muu siellä käynyt. Nyt molemmat Kotilaiset pois, Junkkarinen, Kotovaara, niin että tasoitusta tuli paljon. Ja sitten tämän valmennuksen kuningasidea pistää ykköseen pakiksi hyökkääjä ja samalla hajoittaa viime kauden tehoketjut. Ei pelitä niin kuin pitäisi. Tuollaiseen peliin pelikuntoisista kaksi mahdollisimman tehokasta ketjua ja kolmas pelaamaan hajavaihtoja. Liian rajoittunutta peluuttamista.
Hirvi
06/11/2014
Komppaan edellistä kirjoittajaa. Ihmettelen Happeen peluutusta, vaikka pakkiosasto onkin hieman ohut. Tänään oli myös Savinainen poissa. Miten on silti varaa pitää Hynystä pakkina???
Joraaja
06/11/2014
Selittelyjä, aina joka jengillä on joku pois... voi voi. Takki auki täältä tulee Josba!
Moose
07/11/2014
''Joraaja'', tietenkin ne ovat vain selittelyjä, mutta voitko todistaa ettei niillä ole mitään pohjaa?
gona
07/11/2014
Eipä tuo josbaa auta. Divariin päätyvät joka tapauksessa, mikä on oikein. Järkyttävää konttaamista vuodesta toiseen. Tosin eipä Joensuu ole ikinä missään hyvä ollutkaan.
Noniin
07/11/2014
Edelliselle koripallo tai 2000-luvun alun salibandy ei menestynyt Joensuussa?
Maikkeli
07/11/2014
Ei näihin katkeriin trollauksiin tarvitse vastata.
LassiLahtinen
07/11/2014
Hyvä josba !!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.