Miehet

Eliisa Alanko johti Classicin kärkiottelun voittoon – katso sunnuntain salibandytulokset

23.11.
2014
7 Kommenttia
0
Miehet
Classicin Eliisa Alanko (6) herkutteli tehot 4+2 finaaliuusinnassa SB-Pro:ta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Classicin Eliisa Alanko (6) herkutteli tehot 4+2 finaaliuusinnassa SB-Pro:ta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Classic voitti SB-Pron naisten Salibandyliigan kärkiottelussa Tampereella 8-5. Ottelussa tehtiin naisten liigan uusi katsojaennätys.

Viime kauden finaaliuusinta eteni tasatahtia kolmanteen erään, jossa Eija Heleniuksen ja Karoliina Kujalan maalit nostivat hallitsevan mestarin 3-4-johtoon. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Eliisa Alanko-show, ja kahteen minuuttiin naputeltu 2+1 nosti Classicin kahden maalin johtoon. My Kippilä toi Pron vielä maalin päähän, mutta Alanko hautasi toiveet vierasvoitosta iskemällä vielä kaksi kertaa ottelun lopussa. Kokonaissaldoksi ottelusta Alangolle kirjattiin messevät 4+2.

Yleisöä rasisminvastaisessa teemaottelussa Tampere Areenalla oli 938, ja se on uusi naisten liigan ennätys. Edellinen ennätyslukema oli vuodelta 2011, kun Classicin ja Happeen ottelua seurasi 693 silmäparia.

Haukiputaalainen kakkosdivisioonajoukkue Kellon Lyönti ja viime kauden hopeamitalisti Tampereen Classic kohtasivat miesten Suomen Cupin puolivälierissä tänään Tampereella. Kotijoukkue voitti ottelun lopulta niukin lukemin 7-6 (1-1,4-4,2-1).

Tämäkin ottelu eteni varsin tasaisissa merkeissä, ja kahden erän jälkeen tilanne oli 5-5. Classic karkasi kolmannessa erässä kahden maalin johtoon, mutta KeLy kiri vielä maalin päähän ajassa 58.27. Classicin tehokkain oli tehot 1+2 iskenyt Markus Kulmala. KeLyn Juho Krankka nakutti tehot 3+1 ja Jukka Kinnunen komppasi pistein 1+2. Classic jatkaa voiton myötä miesten Cupin välieriin. KeLy esiintyy vielä Suomen Cupin pikkufinaalissa.

Salibandyliigan jumbokamppailussa Josba kuritti sarjanousija SalBaa oikein isän kädestä. SalBan hallitsemassa avauserässä joensuulaiset kävivät rokottamassa toiseen päähän kaksi maalia, mutta lopullisesti peli ratkesi toisessa erässä, jonka Josba voitti 6-1. Lauantaina uinuneen ykköskentän Perttu Puska teki kaksi maalia ja Pauno Kajoksinen keräsi 0+3. Janne Hyvönen oli mukana raumalaisten kaikissa maaleissa taiteillen 1+2.

Pääkallo.fi kertoo naisten kärkiottelusta myöhemmin illalla lisää.

Sunnuntai 23.11.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Josba-SalBa 10-3

Naisten Salibandyliiga:
18:00 Classic-SB-Pro 8-5

Miesten Divari:
16:00 LNM-SBS Masku 9-4
18:00 PSS-ÅIF 5-3

Miesten Suomen Cupin puolivälierät:
14:00 Classic-KeLy (2.div.) 7-6
18.30 SSV-SPV 7-6 ja.
18:30 TPS-Happee 4-3 ja.

Naisten Suomen Cupin puolivälierät:
16:30 HaHy (2.div)-PirPi (2.div.) 3-5

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Late
23/11/2014
Miten voi olla, että Pääkallo on ainut paikka mistä edes näkee onko cupin pelejä vai ei. Ei kerro floorball.fi, ei ylen tekstitv....
Tietoa
23/11/2014
Late Flooraball.fi tulospalvelu sivuilla on ottelut!
Tietoa
23/11/2014
Late --> http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-suomen-cup-yksittaiset-ottelut/1231
Tietoa
23/11/2014
Late --> www.floorball.fi --> avaa tulospalvelu --> sieltä miehet --> sieltä miesten suomen cup ja sieltä valitse alimmaisena oleva yksittäiset ottelut --> siihen aukee pelatut ja pelattavat yksittäiset ottelu sekä kaikki tilastot.
Ennen kuin avautuu, niin voi katsoa kenessä vika on :)
Säbänderus
23/11/2014
Lopettakaa koko cup.
Osku
23/11/2014
Joo, turhaa koko Cup. Siinä vaan menee liigaseurojen maine. Parempi lopettaa koko touhu.
vieras
25/11/2014
https://www.youtube.com/watch?v=DHF6XLfYEl4

Classic - KeLy maalikooste

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.