Miehet

Kakkosdivarijoukkue pudotti liigaseuran Suomen Cupissa – tasoitus 59.10, ratkaisu jatkoajalla

10.11.
2014
46 Kommenttia
0
Miehet
Kakkosdivarin FBC Turku rynnisti jatkoon miesten Suomen Cupissa kaatamalla liigajoukkue Nokian KrP:njatkoajalla. Kuva: Esa Haanperä

Kakkosdivarin FBC Turku rynnisti jatkoon miesten Suomen Cupissa kaatamalla liigajoukkue Nokian KrP:n jatkoajalla. Kuva: Esa Haanperä

Kakkosdivisioonassa pelaava FBC Turku shokeerasi tänään Nokian KrP:ta salibandyn miesten Suomen Cupin viidennellä kierroksella, kun se pudotti liigajoukkueen jatkosta lukemin 7-6 ja. (1-2,4-2,1-2,1-0).

FBC turku tuli tasoihin ilman maalivahtia ajassa 59.10 Aku Kuikan maalilla ja otti voiton jatkoajalla Juho Simolinin maalattua ajassa 61.55. Kuikka oli joukkueensa tehokkain pistein 2+2. Nokian KrP:n Henri Johansson ja Johannes Jokinen taiteilivat tehot 3+1 mieheen.

Kahden miesten liigaseuran kohtaamisessa SPV oli SalBaa vahvempi lukemin 6-3 (1-3,2-0,3-0). SalBa iski kaikki maalinsa ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen kotijoukkue vei kaksi viimeistä erää selkeästi nimiinsä. SPV:n Tommi Hakala naulasi tehot 3+1 ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo komppasi kahden maalin voimin.

Naisten Suomen Cupin maanantain ainoassa ottelussa naisten Divarin ÅIF pyrki haastamaan naisten Salibandyliigaa johtavan Classicin. Vierasjoukkue Classic vei voiton selkein 2-15(0-8,1-3,1-4). Eliisa Alanko iski ottelussa neljä maalia.

Divariseura LasB piinasi Jyväskylän Happeeta Jyväskylässä. Happee oli lopulta vahvempi lukemin 8-5 (3-1,1-1,4-3). Happeen pisteniilona hääri eritoten Veli-Matti Hynynen neljän maalin voimin. Vieraiden Miikka Pentikäinen osui kahdesti.

Suomen Cupin seuraavan kierroksen arvonta järjestetään huomenna tiistaina klo 13 eteenpäin ja se esitetään suorana lähetyksenä Salibandyliigan Youtube-kanavalla.

Suomen Cupin tulokset:
Miehet:
5. kierros
FBC Turku (2div.)-Nokian KrP 7-6 ja.
SPV-SalBa 6-3
Happee-LasB (Divari) 8-5

Naiset:
4. kierros
ÅIF(Divari)-Classic 2-15

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Garlitos gitanos
10/11/2014
Eniten tässä ihmetyttää se että tulos pelitapahtumiin nähden vääryys.Fbc:n oli kaikessa muussa krp:tä edellä paitsi viimeistelyssä. Maalipaikat menivät Fbc:lle tyyliin 30-10. Ilman Krp:n maalivahdin unelmapeliä Fbc olisi mennyt menojaan jo paljon aikaisemmin. Yksinkertaisesti Fbc:n yksilöt olivat kokonaisuudessa huomattavasti krp:n yksilöitä edellä.Jos en olisi tiennyt joukkueiden sarjaportaita etukäteen,olisin veikannut Krp:n pelaavan alemmalla sarjatasolla kuin Fbc. Aika jännää vai mitä?
aika kova
10/11/2014
Onse fbc turku kova 2divari joukkue.
Kubbe
10/11/2014
En näe mahdottomana että Fbc menee tänä vuonna finaaliin. Krp näytti nimittäin ajoittain täysin aseettomalta.Liigassa eivät ole tällä kaudelle monesti olleet noin hukassa kuin olivat Fbc:tä vastaan.
Maradona86
10/11/2014
Jäitä hattuun nyt!
jykä
10/11/2014
Suutala vei penkillä Luukkosta 10-0. Taitaa olla Luukkosen lähtölaskenta alkanut.
Jomppa
10/11/2014
Kuten joku sanoi: jäitä hattuun!

FBC on tehnyt jo nyt ison palveluksen liitolle, joka on joutunut pähkäilemään, mitä cupille keksisi. Se kun ei ole juuri kiinnostanut joukkueita toivotulla tavalla. Juuri tällaisten satutarinoiden kautta muutamat seurat saattavat FBC:n esimerkistä innostua: jos kerran nuokin, miksi emme mekin?

Ei Beeceen finaalipaikka todennäköinen ole, mutta ihan mahdollinen. Jos vaan Paajanen arpoo turkulaisille kotipelin seuraavaksi, mitä vaan voi sattua. Jos nyt lienee muuten selvää, että pikkufinaalissa pelaavat FBC JA KeLy - elleivät sitten mene isoon finaaliin asti.
Elppa
10/11/2014
Ei voi vetää mitään johtopäätöksiä turkulaisten sijoituksesta yhden pelin perusteella. Parhaimmillaan pelaavat huippupeliä, mutta syy miksi FBC on 2.divarijoukkue eikä pelaa ylempänä ja samalla sen pahin heikkous on pelin ailahtelevuus.
Jarmo
10/11/2014
Ai vieläkö tätäkin lajia pelataan
kettunen
10/11/2014
Yhden pelin perusteella on todellakin syytä vetää johtopäätöksiä ja isoja sellaisia. Varsinkin silloin kun on itse nähnyt pelin. Mainitaan vielä, että Krp taisteli ja pelasi kelpo pelin. Fakta on kuitenkin se, että yksilö tasolla Krp hävisi Fbc:lle roimasti. Tästä jos jostain voidaan vetää johtopäätöksiä. Krp:n pelaajat eivät yksinkertaisesti pysyneet turkulaisten perässä. Vaikka Fbc pelaisi ailahtelevaisesti sillä ei ole mitään merkitystä puhuttaessa yksilötaidosta. Miten on mahdollista että 2 divari pelaajat ovat yksilöitä parempia kuin kyseisen liigajoukkueen pelaajat?
plus
10/11/2014
Ja Se Rantanen viel poissa beeceest.
Moose
10/11/2014
''kettunen'', ne ovat ne yksilöt jotka ailahtelevat. Todennäköisempää että fcb putoaa seuraavassa matsissaa kuin että pelaa toisen unelmapelin putkeen.
Karvinen
10/11/2014
Juuri nyt näyttää siltä että tänä vuonna finaalissa on SSV-FBC. Muilla ei taida löytyä eväitä näitä joukkueita vastaan, tosin urheilu on ihmeellistä ja nimellisesti vahvin joukkue ei aina voita.
Mooselle
10/11/2014
Asian pointti onkin siinä, että Fbc ei pelannut unelmapeliä vaan tuhri lukemattoman määrän maalipaikkoja. Todennäköisempaa on se että seuraavassa pelissä pelaavat paremmin.
Ippa
10/11/2014
FBC on pudottanut jo Tre Ankarin, Steelersin ja Nokian. Vielä kolme laikkaa niin Hoftan baarissa nostellaan kannua. Ei se niin ihmeellistä ole.

Missä finaali muuten pelataan? Onko taas Tampereella?
Santtu
10/11/2014
Onnea Turkuun, loistava peli ja tämän pelin parempi voitti.
JZ
10/11/2014
No en mä nyt oikeasti näe mitään mahdollisuutta siihen että FBC jonkun SPVn pudottaa.

Takki auki tuleva KrP nyt on vielä pudotettavissa - eikös Turun miehistö muutenkin ole aikalailla samaa kuin Divarissa viime kaudella? KrP:ssä taas viilettää kovien kärkimiesten takana ihan juurikin kakkosdivaritason pelureita.
kl
10/11/2014
Vaikkei poissaolojen taakse voi mennä, niin puuttuihan KRP:ltä myös ainakin Merto, Naskali ja Salminen. Toki FBC oli parempi ja jatkopaikkansa ansaitsi.
ercs
10/11/2014
Ei niiden poissaolojen taakse tarvi mennä mutta selittäähän ne tulosta. Nokian kärki tänä vuonna aika kapea.
DIA
11/11/2014
Olisikohan tuossa ailahtelevaisuudessa jotain perää? Lauantaina FBC hävisi sarjapelin 7-6 jatkoajalla kolmosdivarista nousseelle SB Naantalille.
putro
11/11/2014
Jep! Olisiko tämä kyseinen tappio ollut vielä pelaajien mielessä. Sen verran pahasta yskähteli turkulaisten kone ja viimeistelystä oli kadonnut paras terä. No niin tai näin,voittivat onnekseen vähän huonommallakin pelillä. Seuraavalla kierroksella sitten verkot töttöröille.
Masa
11/11/2014
Ottelun maalikooste löytyy jo youtubesta hakusanalla fbc Turku.
Lari
11/11/2014
Pikkasen realismia tänne kirjoittavat Turun teinipojat. Mukana on FBC:n lisäksi vielä kuusi liigajengiä, joten puheet finaaliin pääsystä on ihan naurettavia. Nokia nyt kuitenkin on ainakin ilman Mertoa pelatessaan liigan häntäpään porukoita.
unelma
11/11/2014
Tps-fbc turku vastakkain ja peli hk-areenalle ni varmasti tulee täyteen.
Fani
11/11/2014
KrP:n jengi tarvitsisi Osmo Reentilää, pelimiestä.
Jari
11/11/2014
Kooste löytyy

https://www.youtube.com/watch?v=4jb8DIlCtxQ&feature=youtu.be
Nimimerkki
11/11/2014
Kauden huonoin peli Fbc:ltä ja silti näinkin selvä voitto, pidän finaalipaikkaa jo varmana.
Huhuu
11/11/2014
Oilers voitti SSV:n kahdella maalilla, KrP taas voitti Oilersin kahdella maalilla, FBC Turku voitti KrP:n maalilla ja kruununa SB Naantali voitti Turun maalilla. Tästä voimme siis päätellä, että SB Naantali voittaisi SSV:n ainakin kuudella maalilla! Välittömästi pääsarjaportit auki Naantalille! Huikeeta tämä yhden pelin perusteella tehty turkulainen analysointi. :D
Jope R.
11/11/2014
Veikkaan että ihan tosissaan spekuloivatkin.
S7
11/11/2014
Kyllähän tuolla isossa maailmassa ja FA-cupissa näitä alasarjalaisten voittoja tapahtuu suhteellisen usein. Hyvä että meilläkin. Kertoo vaan siitä, ettei liigaseurat voi ihan miten sattuu lähteä cupin matseihin...
taksillamatsiin
11/11/2014
Ehkä krp ei halunnut enää käyttää euroakaan turhaan matkusteluun ja luopui tästä cupista. Cupin voittoa ei saa helpolla, mutta silti sen arvostus on niin alhainen ettei siihen kannata hukata rajallisia voimavaroja kenenkään.
Tarkkailija
11/11/2014
Jaaha, se on sit Koovee kun saapuu Sport Gardenille...

Tästä pelistä varmaa on ainoastaan se, että maalimäärä ylittää 20 ;)
Jucis
11/11/2014
Onnea turulle! Asennevammainen Nokia saisi jopa hävetä. Miksi mennä Suomen cupiin jos pelit ei kiinnosta pelaajia? Liigapelit ovat luistaneet Nokialaisilla hyvin, jatkakoon sitä vaan! fakta on kuitenkin se, että jopa koovee lyö kaksinumeroiset turun verkkoon.
Elma
11/11/2014
No eiköhän toi tulos kertonu vaan asenteesta, ei ollu kun muutamalla KRP:n pelaajalla kiinnostusta yleensäkään pelata, totuus on kuitenkin se että eri sarjoissa, liigassa ja divarissa pelataan ihan syystä. Joukkueet pelaa just siinä sarjassa mihin taidot riittää.
Xd
11/11/2014
Kyllä täällä on jengi täysin yössä.Krp asenne oli täysin kunnossa,eivät vaan yksinkertaisesti pärjänneet. Krp pelasi hyvin mut ei vaan riitä.
Elma
11/11/2014
Hmm.. juu en ollu paikalla, mut normi KRP-pelillä ei olis turun pojat kun vikissy ja se on totuus ei mielipide. Xd oletko nähnyt yhtään KRP:n peliä tällä kaudella, ilmeiseti et..
Xd
11/11/2014
Olen nähnyt muutaman ja niissä ovat pelanneet melko hyvin. Pelasivat myös eilen hyvin. Mihin perustat faktasi?siihen että Krp on liigajoukkue? Fakta on se että Krp ei pärjännyt Turulle..
Elma
11/11/2014
No en sitä kieltänytkään. Kysymys oli siitä pelasiko KRP omalla tasolla, eikä pelannut. Ei 2.divari joukkue ole divarissa, jos pelaisi liigatasoisesti, eikö? Turkulaiset pelasivat varmasti loistavan ottelun, mut jos KRP:n maalit tekee kaks miestä, niin kertoo jotain, kaikilla ei ollu virta päällä...
Lekkeri
11/11/2014
Voi, voi näätiä. Olen aivan varma, että KrP:n penkin takana nähdään joulutauon jälkeen valmentajaguru Risto Koljonen legendaarinen valkkupipo päässään. Siittä lähtee nokialaisten käyrä rakettimaiseen nousuun.
Tietäjä
11/11/2014
Satun tietämään, että Salmela kartoittaa uusia vaihtoehtoja Nokialaisten penkin taakse, mutta aikaisemmin mm. Ilveksen valmentajana ihastuttanut velhomainen taktikko Risto Koljonen on Krp:n selkeä ykkösvaihtoehto.

Toivottavasti vaihdos saadaan tehtyä nopeasti, niin Raholan lehtereillä päästään nauttimaan keväällä Playoff-kiimasta.
Elma
11/11/2014
Hei Hei jotain rajaa... mitään tupsukorva tyyppejä tarvita liigajoukkuetta valmentaan. Luukkonen kuitenkin tällä hetkellä saanu aikaan hyviä tuloksia nuorten Maajoukkueessa , tulee näkyyn viä KRP:n pelissäkin huippujoukkueita vastaan.
Jokke
11/11/2014
Tuo nuorten maajoukkueen valmentaminen on ihan eri juttu. Työ tehdään seuroissa. Sama kuka siellä heiluu.
En usko, että Heikki näkee joulua krp:n penkin takana.
Ercs Mercs
11/11/2014
pidetään nimimerkit kiitos oikeina, ercs. Jospa nyt Krp taas herää oilers tyyppiseen joukkue pelaamiseen, niin tulosta todella tulee!
Sohvalta
12/11/2014
"Ilveksen valmentajana ihastuttanut velhomainen taktikko Risto Koljonen"

Nyt kyllä hörähdin :D Onko Risto päässyt katkaisusta tykittään taas pääkalloon vähän viestejä?
näätä
12/11/2014
Krp:hän oli jo viime vuonna unessa ja vaikeuksissa turkulaisen 2div joukkueen kanssa. Mitään eivät olleet oppineet. Mitä muihin spekulointeihin tulee niin aika paljon fbc:n remmi muuttunut viime kauden divarista, mutta myös hyviä tulijoita ja väitän et kentällisen verran jamppoja beeceestä vois pärjätä liigassakin. Pienet on erot välillä.
Elma
12/11/2014
Nimenomaan välillä, ei riitä että yhdessä ottelussa onnistuu jos meinaa liigassa pysyä, eiköhän se ole muutamalla joukkueella jo nähty, että käydään katsomassa kuin huiput pelaa, mut taidot ja kunto ei riitä kun yhteen kauteen, sillon kuulutaan alempaan sarjaan.
Naantali
17/11/2014
Nimimerkille Huhuu... Oivaltavaa matematiikkaa menneiden ottelujen pohjalta joukkueiden voimasuhteista. Olemmekin Naantalissa alkaneet paaluttamaan hallin pohjaa, jotta saadaan liigakelpoinen areena kaudeksi 16-17. Rakennusvalvonnassa olivat kovin hämillään lisäsiivestä joka tarvitaan kaikkia pokaaleja varten.

Tsemppiä joka joukkueelle sarjatasosta tai päivän kunnosta riippumatta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.