Kierros ulkomailla ohi – Viron mestari palaa Lappeenrantaan

NST:n kärki on terävä, mutta materiaali liigatasolle ei ole kovin laaja. Julle Sumenin paluu helpottaa osaltaan tätä ongelmaa. Kuva: Anssi Koskinen
NST:n kärki on terävä, mutta materiaali liigatasolle ei ole kovin laaja. Julle Sumenin paluu helpottaa osaltaan tätä ongelmaa. Kuva: Anssi Koskinen

NST:n miesten liigajoukkue saa kaivattua leveyttä pelaajistoonsa, kun Julle Sumen on tehnyt seuran kanssa sopimuksen.

Jo kesästä asti NST:n mukana harjoitellut Sumen pelasi vielä alkusyksyn viime kauden seurassaan, Viron hallitsevassa mestarissa Jõgeva Tähessa, kun seura yritti saavuttaa paikkaa ensi vuoden Champions Cupiin siinä kuitenkaan onnistumatta.

Viron lisäksi Sumen on pelannut viime vuosina myös Sveitsissä ja Saksassa. Viimeksi Salibandyliigassa 13 peliä kaudella 2012-13 pelanneelle Sumenille paluu kotiin maistuu.

– Kivaa palata kotiin ja NST-paitaan. Tuntui, että pitkän ulkomaankiertueen päätteeksi nyt oli sopiva hetki palata takaisin kotikonnuille. Innolla odotan, että pääsen perjantaina pelaamaan pitkästä aikaa Salibandyliigaa, Sumen toteaa NST:n sivuilla.

Kapella materiaalilla hienosti alkukaudesta suoriutunut NST kohtaa perjantaina Salibandyliigan vierasottelussa Espoossa Oilersin.

One comment

  1. Julle laukoo monta maalia liigassa. Toivottavasti peluuttavat hyökkääjänä eikä pakkina. Nyt vielä Pynnönen ja Voutilainen takaisin, sitten alkaa playoffin paikka varmistua. Junnuista ei vielä näytä olevan tärkeisiin rooleihin, kokeneita kavereita tarvitaan edelleen.