Miehet

Koovee katkaisi SPV:n kuuden ottelun voittoputken – katso perjantain salibandytulokset

14.11.
2014
28 Kommenttia
0
Perttu Pajukoski osui neljästi Happeen verkkoon. ArkistoKuva: Olli Laukkanen

Perttu Pajukoski osui neljästi Happeen verkkoon. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Tampereen Koovee kaatoi kylmää vettä SPV:n niskaan ja haki Seinäjoelta 5-7 (2-1,2-4,1-2)-vierasvoiton. Sarjakakkonen SPV oli voittanut kuusi edellistä otteluaan. Kooveen Lassi Ylisiurunen ja Miro Lehtinen tekivät kaksi maalia mieheen.

Koovee oli vahva erityisesti kahdessa viimeisessä erässä joiden aikana se latoi kuusi maalia kotijoukkueen verkkoon SPV:n kolmen maalin sijaan. Maaliseppojen lisäksi Kooveen Mikko Immonen syötti kaksi maalia. SPV:n Niko Raunio syötti kaksi maalia. Voiton myötä Koovee nousi viidenneksi ja SPV säilytti tappiosta huolimatta kakkospaikkansa.

Sarjan ennakkosuosikki Esport Oilers ja sarjaa johtava Happee tasasivat pisteet Tapiolassa lukemin 5-5 ja.(2-1,1-3,2-1). Kotijoukkueen Perttu Pajukoski oli hirmuvireessä ja iski neljä maalia. Casper Pfitzner syötti kolme osumaa. Happeen Joonas Kaasalainen maalasi kahdesti ”Öljymiesten” päätyyn. Oilersin Joonas Kaltiainen torjui peräti 42 laukausta.

Happeelle tasapeli oli vasta kauden toinen pistemenetys ja se johtaa sarjaa 17 pistettä keränneenä. Oilers on kerännyt 12 ottelussa 12 pistettä ja on kuudentena. Pienoisen notkahduksen jälkeen sen on pelannut kolme ottelua putkeen tappioitta.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
SPV-Koovee 5-7
Oilers-Happee 5-5

Miesten Divari
SBS Wirmo-Erä Akatemia 0-9

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
14/11/2014
SPV:n taru on loppu.
Keke
14/11/2014
Toi Joonas kaltainen on aivan miäletön. Olisi pitänyt kaltsi valita maajoukkueeseen mm-kisoihin. Varmaa peliä ja upeita game savereita. Henri Toivoniemen manttelin perijä. Siis huh huh!!!!
näädä
14/11/2014
Kaltiainen 42 torjuntaa? Huikea määrä kyllä, mutta onko oikein? Näitä on tän kauden aikana laskettu yllättävän usein päin mäntyä. 42 on sellainen lukema että Oilersin pitäs olla aikalailla pesukoneessa pelin alusta loppuun...
on
14/11/2014
Suurin piirtein oikein oli 42. Happeella kuitenkin mm 5 min yv. Tosin puolet oli helppoja maalille toimituksia, mutta lasketaan nekin.
maalimaalimaali
14/11/2014
Joo, kyllä torjuntoja tuli, huippupaikkojakin toki joukossa mutta aika kaukaa suurin osa. Oilersin alimmainen pelaaja kyllä tarjoili pitkin peliä halpoja vastahyökkäyksiä.

Mielestäni viihdyttävä peli, koutsit tuskin ihan tyytyväisiä. Oilersin olisi pitänyt kyllä saada muutakin kuin ylärimaa aikaiseksi 5-3 2 min yvstä.

Hyvä tsemppi puolin ja toisin.
Espoo
14/11/2014
Oilerssin ykkösviisikko oli murhaavan hyvä, voittivat pelinsä 5-1. Happee on liigan paras joukkue kaikilla mittareilla myös tällä kaudella mutta hyvin haastoi öljymiehet mestarin. Jatko-ajalla Oilers oli lähempänä voittoa. Varmasti parasta salibandyä tällä kaudella Espoossa.
Salibandymedia
14/11/2014
Salibandytv:n lähetys OIlers - Happee pelissä pätki taas pahasti. Pelin seuraamisesta ei tule mitään, kun lähetyksen laatu on noin heikko. Nettistriimi peleistä on hieno idea, mutta valitettavasti se pullonkaulana on striimin epäluotettavuus.

Kuinka kauan maksavilla asiakkailla usko riittää lähetysten toimivuuteen?
Arto Kilponen
14/11/2014
Tuo Oilersin maalivahtitilanne on kyllä mielenkiintoinen. Laitatko penkille maajoukkuevahdin vai tulikuuman kaverin, joka torjuu pisteitä ssv:eitä ja happeita vastaan? Kiva sanoa Ikoselle, että "Keskity sinä niihin MM-kisoihin". Kiva sanoa Kaltiaiselle, että "Sori, ei tämmöiset tulokset oikein riitä".
Säbänderus
14/11/2014
Seinä-Joet, KopoKohoset ja Jari-Pekat.
Tämä on Hyvä Uutinen.
007
14/11/2014
säbänderus=kateuden huippu.
Highlander
14/11/2014
Täytyy kyllä ääneen ihmetellä miksei Koponen anna Jari Hankkiolle enempää peliaikaa. Aloittaa usein viltissä, mutta kentälle tullessaan on aina lähes poikkeuksetta vaarallinen. Tai no, ainakin vaarallisempi Sami Koski.

Aasinsillan kautta aiheeseen Sami Koski. Täytyy ihmetellä mikä mättää tällä hetkellä. Ratkaisut järjestään huonoja ja liian vaikeita. Onko kyse vain itseluottamuksen puutteesta kun alkukausi on ollut täyttä tuskaa, vai onko asia niinkin yksinkertainen että muut joukkueet tietävät kuinka puolustaa Sämpyä vastaan? Vähän tuntuu siltä että maisemanvaihdos tekisi hyvää Sämpylle, vaikka Sveitsiin näin esimerkkinä.
Mika Uila
14/11/2014
Säbänderus: nyt ne lääkkeet jo. Tuu huutelee sitte ku Classicilla on yhtä monta mestaruutta ku SPV:llä.
riku
14/11/2014
mikä vaiva kouvosella kun ei pelaa?
Msy
15/11/2014
Hynynen on kiistattomassa johdossa tämän kauden kasetti pettää -kisassa.
Reijo varis
15/11/2014
Hynyseltä isällisiä otteita! Lisää näitä. Sopivasti väriä liigaan.
SEINÄJOKI
15/11/2014
Spevellä pakka hieman sekaisin. Kouvonen istui tänään kolmannen pelin viltissä ja tiedot kertoo ettei mitään vaivaa. Menee hukkaan todella laadukas pallollinen puolustaja. Miksi hankittiin seinäjoelle, jos ei löydy käyttöä?

Hankkion viltitys pelistä toiseen ihmetyttää myös. Aina spv:n parhaimmistoa kun pääsee pelaamaan. Eikö jaksa pelata kuuskymppistä vai mikä on tässä logiikka? Voisi takoa aika kovat lukemat tauluun jos saisi pelata säännöllisesti.


Koski.. Tällä hetkellä karmeaa katsottavaa. Kuten koko spv:n ykköskentän peli. Jotain täytyisi tapahtua jos meinaavat seinäjoella tällä kaudella jotain juhlia. Koski haahuilee pelin ulkopuolella ihan totaalisesti tällä hetkellä.

Herätystä toivoen kohti uutta vuotta.
SP
15/11/2014
Taitaa se Jalon vaiva olla sama kuin edellisellä Seinäjoen visiitillä ja sen nimi on Koponen. Ihan hukkaan menee yks huippulahjakkuus
rankat ankat
15/11/2014
Jarno Ihmeeltä huippupeli vaikka 7 menikin sisään. Sen sijaan puolustus vuosi totaalisesti. Ihme torjui monta läpiajoa ja hyvää paikkaa. Ihmettelen, ettei Ikosen tilalle MM-joukkueesen mahtunut.
S7
15/11/2014
Majun kannalta Oilersin tilanne enempi kuin mielenkiintoinen, kisoihin valitaan maalivahti joka istuu penkillä:-). Kosonen lienee sitten ykkösveska, kun Ikosella taitoa ja kokemusta penkkiveskan roolista:-D
Säbänderus
15/11/2014
Näyttää ottavan Lakeuksien PeliVeliSeliSeli pataan jo Nokialtakin....
- pojat, otetaas Aikalisä.
Rankat ankat
15/11/2014
Näyttää Nokian yhden ketjun joukkue olevan jo huikean nousun tehnelle SPV:lle tappiolla :)
Säbänderus
15/11/2014
Katos poikia !

Tuurilla voi voittaa ja miksei Keskiselläkin. :)
hyvä huomata
15/11/2014
että kateellisia edelleenkin riittää, siitä tietää että seuralla menee vaan aika hyvin.
SPV
15/11/2014
sarjakärkeen!
Säbänderus
15/11/2014
SPV vanhenee käsiin.
Mika Uila
15/11/2014
Säbänderus: vielä vähä, kiitos. On nii hyvää settiä tuo sun itku. Olisko mitään omat kasvatit-juttua tälle illalle? Nyt tiedän millä saan täytettyä BB-tyhjiö.
Tykkään Bandakarhujen tyylistä pilata kahden supersvenssonin urat heti kättelyssä, ensin överihypellä ja sitten istuttamalla penkillä.
riku
15/11/2014
säbänderus vanhenee käsiin :-)
Säbänderus
15/11/2014
Totta sekin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.