Koovee murjoi NST:n Tampereella – katso sunnuntain salibandytulokset

Koovee otti kolmannen perättäisen voittonsa miesten Salibandyliigassa, kun se kaatoi NST:n kotikentällään lukemin 9-3 (4-0,2-1,3-2). NST:lle tappio oli toinen perättäinen.

Voiton myötä Koovee nousi sarjassa kolmanneksi. NST voitti alkukaudesta kaikki vierasottelunsa, mutta hävisi tänä viikonloppuna Oulussa ja Tampereella. Lappeenrantalaisjoukkue on nyt sarjan kahdeksantena.

Naisten Salibandyliigan kärkikahinoissa olevat NST ja Koovee kohtasivat sunnuntaina Lappeenrannassa. Ottelu ratkesi vasta viimeisessä erässä, kun Juuli Hakkarainen laukoi voittomaaliksi jääneen osuman Kooveen verkkoon ajassa 41.18. Hakkarainen oli illan tehokkain iskemällä tehot 2+3. Loppulukemiksi ottelulle kirjattiin lopulta 8–6-kotivoitto.

Divarissa nähtiin jo viikonlopun toinen 0–9-vierasvoitto, kun Blue Fox haki vieraspisteet Porvoon PSS:ltä. Viimeksi perjantaina Erä Akatemia kävi ottamassa vastaavanlaisen voiton SBS Wirmosta. Blue Foxin maalivahti Roopen Mutkan ei tarvinnut kuitenkaan venyä Erä-kolleegansa torjuntalukemiin, sillä Mutkalle kertyi koppeja vain kymmenen kappaletta.