Miehet

Koovee murjoi NST:n Tampereella – katso sunnuntain salibandytulokset

16.11.
2014
0 Kommenttia
0

Koovee otti kolmannen perättäisen voittonsa miesten Salibandyliigassa, kun se kaatoi NST:n kotikentällään lukemin 9-3 (4-0,2-1,3-2). NST:lle tappio oli toinen perättäinen.

Voiton myötä Koovee nousi sarjassa kolmanneksi. NST voitti alkukaudesta kaikki vierasottelunsa, mutta hävisi tänä viikonloppuna Oulussa ja Tampereella. Lappeenrantalaisjoukkue on nyt sarjan kahdeksantena.

Naisten Salibandyliigan kärkikahinoissa olevat NST ja Koovee kohtasivat sunnuntaina Lappeenrannassa. Ottelu ratkesi vasta viimeisessä erässä, kun Juuli Hakkarainen laukoi voittomaaliksi jääneen osuman Kooveen verkkoon ajassa 41.18. Hakkarainen oli illan tehokkain iskemällä tehot 2+3. Loppulukemiksi ottelulle kirjattiin lopulta 8–6-kotivoitto.

Divarissa nähtiin jo viikonlopun toinen 0–9-vierasvoitto, kun Blue Fox haki vieraspisteet Porvoon PSS:ltä. Viimeksi perjantaina Erä Akatemia kävi ottamassa vastaavanlaisen voiton SBS Wirmosta. Blue Foxin maalivahti Roopen Mutkan ei tarvinnut kuitenkaan venyä Erä-kolleegansa torjuntalukemiin, sillä Mutkalle kertyi koppeja vain kymmenen kappaletta.

Sunnuntain tulokset:

Miesten Salibandyliiga
16:00 Koovee–Lappeenrannan NST 9–3
17:00 SSV–TPS 6–5
17:00 Josba–Classic 3–6
18:30 OLS–Indians 7–6

Naisten Salibandyliiga
14:00 PSS–Papas 5-2
14:00 SB-Pro–SB Vantaa 14-5
17:00 Lappeenrannan NST–Koovee 8–6
17:00 Erä III–Happee 7–7
18:30 TPS–M-Team

Miesten Divari
18:00 PSS–Blue Fox

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.