Naiset

Video: Koovee-Papas kaikki maalit – Kauppi ja Hietanen liikaa kajaanilaisille

17.11.
2014
0 Kommenttia
0

Koovee voitti Papasin lauantaina lukemin 7-4 naisten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelu eteni tasaväkisenä aika viimeiselle kymmenminuuttiselle asti, kunnes Kooveen Senni Hietasen kaksi maalia ratkaisivat pelin emännille. Ennen ottelua lokakuun pelaajana palkitun Veera Kaupin tehot olivat 1+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.