Miehet

Kuvaspesiaali: IFF:n pääsihteerin 50-vuotisjuhlapelissä vilisi lajilegendoja

15.11.
2014
4 Kommenttia
0
Miehet
John Liljelundia juhlistettiin keskiviikkona Myllypuron Arena Centerissä. Juhlakalu on kuvassa oikealla alhaalla kyljellään. Kuva: Juhani Järvenpää

John Liljelundia juhlistettiin keskiviikkona Myllypuron Arena Centerissä. Juhlakalu on kuvassa oikealla alhaalla kyljellään. Kuva: Juhani Järvenpää

Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n suomalainen pääsihteeri John Liljelund täytti tämän viikon perjantaina 50 vuotta. Liljelundin pyöreitä vuosia juhlistettiin keskiviikkona leikkimielisellä juhlapelillä Myllypuron Arena Centerissä.

”Pi” Liljelundin juhlaottelussa kaukalossa viiletti tukku tuttuja salibandyhahmoja. Pelivermeet päälleensä olivat vetäneet muun muassa lajilegendat Jari Pekkola, Raine Laine, Jyrki Laaksonen, JP Lehtonen, Henri Toivoniemi ja Heikki Vienola. ”Liiton miehistä” paikalla olivat Kim Sällström, Jari Kinnunen ja Markku Huoponen. Nuorempaa polvea edustivat muun muassa Juha Kulmala, Joonas Naava, Petteri Bergman sekä Pääkallo.fi:n päätoimittaja Jussi Ojala. Olipa pelaamassa myös Salibandyliiton tuore puheenjohtajaehdokas Ismo Haaponiemi.

Itse ottelu päättyi Liljelundin edustaman keltaisen joukkueen voittoon. Ratkaisevan 9-8-voittomaalin ja loppunumerot iski Salibandyliiton tiedotuspäällikkö Huoponen.

Liljelund on tehnyt pitkän päivätyön salibandyn eteen. Hän on toiminut muun muassa Salibandyliiton hallituksen varapuheenjohtajana (vuosina 1993–2005), MM-kisojen pääsihteerinä (2002), naisten maajoukkueen valmentajana (1995-1999) sekä nuorten maajoukkueen joukkueenjohtajana (2003). Maalivahti Liljelund on myös pelannut salibandyn pääsarjoissa kolmella eri vuosikymmenellä.

Alla on katsottavissa Juhani Järvenpään kuvasetti keskiviikon juhlaottelusta.

Bergman Liljelund

Eriksson Pekkola

Haaponiemi Toivoniemi

Huoponen

Laine

Lehtonen Naava

Lehtonen

Liljelund 2

Liljelund Ojala Bergman

Naava Kulmala

Ojala

Sällström

Vienola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
J6nnu
17/11/2014
Miten tää liittyy huippusalibandyyn? Kuka tää äijä ees on?
sählääjä
17/11/2014
Jos et ole niin junnu että osaat ihan itse lukea etkä vain katsella kuvia, niin kokeile lukea tuo juttu. Jos ei vieläkään aukea, niin lue vaikka uudestaan. Kyllä se siitä jossain vaiheessa...
S7
17/11/2014
Ei tarvitse jaksaa lukea kuin isolla kirjoitettu otsikko, niin se antaa jo vinkkiä ;-)
Jymy
17/11/2014
Tossa on sen verran pelimiehiä että vaikka jokunen "statisti" mukana onkin niin tolla rosterilla voisi vähän jopa pärjätäkkin. Ei nyt ehkä ihan liigassa vaikka sinnekkin ihan kilpailukykyisen viisikkon tosta nipusta saisi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.