Kuvat: Hurja taklaus suoraan toimitsijapöytää päin – ei jäähyä, toimitsijalla suu veressä

Suomi-Ruotsi-ottelussa toimitsijapöytä ja toimitsija kokivat kovia.

Suomi-Ruotsi-ottelussa toimitsijapöytä ja toimitsija kokivat kovia.
Suomi-Ruotsi-ottelussa toimitsijapöytä ja toimitsija kokivat kovia.

Suomen ja Ruotsin välisessä EFT-turnauksen kamppailussa nähtiin päätöserässä pysäyttävä tilanne, joka hiljensi hetkeksi niin nettilähetyksen seuraajat kuin paikan päällä peliä seuranneet Hämeenlinnan Elenia Areenan katsojat.

Viimeiseen erään viltistä peliin nostettu Suomen Janne Hulmi otti laidan vieressä kovan kontaktin Ruotsin Rasmus Sundstedtiin. SPV-hyökkääjä Hulmi taklasi niin kovaa Sundstedtia, että ruotsalainen lensi suoraan toimitsijapöytää päin. Rytinässä toimitsijapöytä meni uuteen uskoon.

Kuvakaappaus: salibandy-tv.fi
Kuvakaappaus: salibandy-tv.fi

Ihme kyllä Rasmus Sundstedtille ei käynyt tilanteessa kuinkaan. Ihme oli myös se, ettei Hulmi saanut tilanteesta lainkaan jäähyä, vaikka hidastuskuvan perusteella isokaan jäähy ei olisi ollut vääryys.

Suurin kärsijä tilanteessa oli toimitsija, joka sai ruotsalaispelaajan mailan lavan suoraan suuhunsa. Toimitsijan ien aukesi ja suusta tuli aavistuksen verta.

Itse pelissä Ruotsi oli Suomea parempi lukemin 4–2.

Miesten ottelussa nähty taklaus ei ollut salibandyviikonlopun ainoa hurja kontaktitilanne. Pääkallo.fi kertoi aiemmin tänään Suomen naisten pelissä sattuneesta vieläkin hurjemmasta taklauksesta. Suomen superlupaus My Kippilä lensi hurjin seurauksin suoraan valomainosta päin.

13 comments

  1. Miten toi toimitsijapöytä pitää olla noin lähellä kenttää? Jos se laitettaisiin metrin kauemmaksi niin olisi varmaan turvallisempi vaihtoehto pelaajille.

  2. Itsekin peliuralla usein ihmettelin, että miksi se toimitsijapöytä pitää kyhätä aivan laidan viereen, vaikka tilaa olisi. Ympäripyöreitä vastauksia sain joskus toimitsijoilta ”koska tähän on merkitty viiva” tms. Aivan järjetöntä touhua. Haluaisiko pääkallon tutkiva journalisti selvittää, että mikä sääntö tässä on taustalla?

  3. Ehkä puhdas olkapäähän osunut taklaus mutta vaarallisessa paikassa laidan vieressä ja suoraan juoksuun. Siinä ei auta edes kivet taskussa. 5 min olisi ollut osuva, onneksi ei tuon pahemmin käynyt. Muutenkin aggressiivista peliä ja kivilehdolta monta hölmöä vääntöä tilanteiden ulkopuolella, samoin tiitun juntasta olisi jäähylle pitänyt mennä vain tiitu itse.

  4. Toimitsija pöytä kyllä turhan lähellä. Ehkä syynä joku tuomarin ja pöydän välinen kommunikaatio mutta kyllä tuomari voisi laidan yli kävellä…? Tuolla olis ollu tilaakin reilusti kaikissa halleissa ei tilaa ole.

  5. Netistä katottuna aika selkeä jäähy. Ei siinnä ruottalaiselle ois joo kivet auttanut, kun oli ohi menossa ja kovaa, ei tossa tilanteessa kukaan ois pystyssä pysynyt…

  6. Tilanne tuli todella nopeasti enkä ehtinyt tehdä yhtään mitään kun lentävä ruotsalainen syöksyi syliini.
    En osaa sanoa olisiko siinä ollut ison jäähyn paikkaa?
    Janne Hulmi soitteli minulle ja kyseli vointini perään ja tämähän on erittäin herrasmiesmäisesti toimittu.
    Ikenet ja hampaat kunnossa ja säbäpallon kokoinen mustelma vatsassa paranee ajallaan.
    Ottelun jälkeen myös Rasmus Sundstedt kävi kättelemässä vaikka tilanteelle ei voinutkaan mitään.
    Hienoja pelaajia pelaa tätä vauhdikasta lajia!!!
    Tsemppiä kaudelle niin seurajoukkueissa kuin maajoukkueessakin!!
    T:vaurioitunut toimitsija

  7. Kontakti:
    http://jini.kuvat.fi/kuvat/KAUSI+2014-2015/Maajoukkueet/2.11.2014+Suomi+vs.+Ruotsi+2-4/IMG_2080.JPG

    Impakti:
    http://jini.kuvat.fi/kuvat/KAUSI+2014-2015/Maajoukkueet/2.11.2014+Suomi+vs.+Ruotsi+2-4/IMG_2081.JPG

    post-aspekti:
    Akin kuvaamat tapahtumat. Onneksi kuitenkaan ei mitään korjaantumatonta tapahtunut ja pikaista toipumista Akille. vaikka mustelmat ja vekit paranet nopeasti, ovat ne kuitenkin usein sen viikon verran ärsyttäviä ja muistuttavat olemassaolostaan. Tsemppiä Akille, Jannelle ja Rasmukselle.