Lastikka paukutti taas hirmutehot – katso perjantain salibandytulokset

Ville Lastikka kuritti tällä kertaa SBS Maskua. Kuva: Juhani Järvenpää

Ville Lastikka kuritti tällä kertaa SBS Maskua. Kuva: Juhani Järvenpää
Ville Lastikka kuritti tällä kertaa SBS Maskua. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten salibandymaajoukkueen leireillessä parhaillaan Kanarialla oli perjantaina salibandyn pääsarjoissa ohjelmassa ainoastaan kaksi ottelua, molemmat miesten Divarissa.

Perjantain ykköstähtenä hääri jälleen Steelersin nuori Ville Lastikka, joka kuritti tällä kertaa vastustajaa tehoin 5+1. Lastikan Steelers haki SBS Maskusta 14–4-vierasvoiton.

Lastikka johtaa nyt Divarin pistepörssiä peräti kymmenen pisteen erolla seuraavaan. Lastikka on kerännyt 12 ottelussa tehot 30+11=41.

Lastikan tavoin myös hämeenlinnalaisella Steelersillä pyyhkii hyvin, sillä hyökkäysvoimainen joukkue johtaa Divaria kolmen pisteen erolla M-Teamiin, joka on tosin pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Perjantain salibandytulokset:
SBS Masku–Steelers 4–14
SBS Wirmo–Blackbirds 4–6

11 comments

  1. Eiköhän passo ole jo soittanut, vänttinen lähti. Tais jättää ylimäärästä kun lähti, tammikuussa jo pelillä. Näin minä ainakin tekisin jos olisin herra Cee.

  2. Ihme jos ei Liigassa pelaa ensikaudella! Saisi tulla pellaamaan OLS:sään! Tuskin mutta aina voi haaveilla.

  3. Pelaa liigaa Hämeenlinnassa ens kaudella! Tai ainakin toivottavasti. Mutta ei Kurren soittokaan mua haittaisi:-).

  4. Mitä pahaa Lastikka on kenellekkään tehnyt, että Kurren porukkaan toivotaan siirtyväksi. Annetaan pojan nyt ensin pelata ennenkuin penkkipelaajaksi johonkin eläkeläisporukkaan siirtyy.

  5. Saattaa liigapelit olla vielä turhan kovia. Siellä ei paukutella tuollasia tehoja tuosta vain niin ku divarin heittopusseja vastaan tehään…

  6. Laasonen ja kumppanit aikaisin siirtyneet eläkkeelle, ja Kailiala kanssa… No mutta kateelliset huudelkoot! Ja tuskin nyt oikeesti on meille siirtymässäkään, koska oikeaan laitaan on jo nyt aika kova tunku.