Divarit

Liittohallituksen kokous lauantaina – uusi puheenjohtaja valitaan

28.11.
2014
0 Kommenttia
0
Kuvassa vasemmalla Tuukka Heinonen ja oikealla Ismo Haaponiemi.

Kuvassa vasemmalla Tuukka Heinonen ja oikealla Ismo Haaponiemi.

Salibandyliiton jäsenseurojen edustajat valitsevat uuden puheenjohtajan ja liittohallituksen jäsenet lauantaina 29.11 Helsingissä pidettävässä liittokokouksessa. Lisäksi jäsenistön hyväksyttäväksi ehdotetaan mm. muutoksia toimintasääntöihin, vahvistetaan liittovaltuuston kokoonpano ja esitellään liiton ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Puheenjohtajan paikalle seurat ovat esittäneet Ismo Haaponiemeä ja Tuukka Heinosta.

Haaponiemi, 44, toimi Suomessa pelatun MM2010-turnauksen pääsihteerinä ja myös Salibandyliiton pääsihteerinä ja seurapalvelujohtajana, kunnes siirtyi pois liiton palveluksesta syksyllä 2012. Pitkän työrupeaman hän teki vuosina 1998-2006 JYP HT Juniorit ry:n toiminnanjohtajana.

Tuukka Heinonen, 47, on pitkän linjan toimija salibandyn parissa. Hän oli aikanaan perustamassa Espoon Oilersia ja valmensi myös seuran edustusjoukkueen pääsarjatasolle. Salibandyliiton toiminnanjohtajana hän oli 1994-95 ja toiminut myös naisten maajoukkueen valmennuksessa ja miesten maajoukkueen joukkueenjohtajana. Tällä hetkellä hän on hämeenlinnalaisen Steelersin puheenjohtaja ja myös Salibandyliiton hallituksen jäsen.

Molemmat puheenjohtaja ovat koulutukseltaan kauppatieteiden maistereita. Haaponiemi on tällä hetkellä Golf Talman Oy:n toimitusjohtaja ja Heinonen toimii liikkeenjohdon konsulttina NextTen Oy:ssa.

Hallituspaikkoja tavoittelee 12 henkilöä. Joukossa on mm. Seinäjoen Peliveljien ja maajoukkueen pitkäaikainen runkopelaaja Mikko Kohonen.

Liittohallituksen esitys uuden hallituksen kokoonpanoksi on 1+8 henkilöä.

Ehdokkaat on esitelty lähemmin floorball.fi-sivustolla

Edellisessä liittokokouksessa, syksyllä 2012, Salibandyliiton puheenjohtajaksi valittu Mika Kaltala ilmoitti aiemmin, ettei ole käytettävissä.
Uusi hallitus aloittaa toimintansa 1.1. 2015.

Liittokokous pidetään 29.11. klo 13 alkaen Niemi Centerissä (Hartwall-areenan lisärakennus), Helsingissä

Puheenjohtajan vaaliin ehdolle on asetettu seuraavat henkilöt seuraavien jäsenseurojen esittäminä:

Haaponiemi Ismo
Rauman SalBa ry, SBS Masku ry, SC Classic ry, Happee ry, Ilves ry Salibandyjaosto, NST Lappeenranta, Seinäjoen Peliveljet ry, Jokerisalibandy Helsinki ry, Vantaan NMKY ry, Tapanilan Erä ry salibandyjaosto, FBC Turku ry, Forssan Suupparit ry, TPS Salibandy ry, SBT Tornio ry, SB Pro Nurmijärvi ry, Pro Stars ry, Westend Indians ry, SB Naantali ry.

Heinonen Tuukka
Blackbirds United ry, Steelers Juniorisalibandy ry, Ådalens Idrottsförening ry, Steelers-Baldosport ry, Esport Oilers ry, SB Vantaa ry.

Hallituksen jäsenten vaaliin ehdolle on asetettu seuraavat henkilöt seuraavien jäsenseurojen esittäminä:

Heinonen Tuukka: Steelers-Baldosport ry.

Kangasluoma Tuulikki: V- ja U- seura Nurmon Jymy ry, IBF Blue Fox ry, Limingan Niittomiehet ry, Salibandyseura Vaasa ry, Seinäjoen Peliveljet ry, Nibacos Kokkola ry.

Kilpeläinen Arja: Otaonnela Floorball ry, Steelers-Baldosport ry, Esport Oilers ry, SB Vantaa ry, Blackbirds United ry.

Kohonen Mikko: Happee ry.

Mikkola Valtteri: FBC Turku ry.

Nurminen Kimmo: SBS Simdax ry, Vesitorni Canadiens ry.

Ojanen Marko: Ådalens Idrottsförening ry.

Rantakari Milan: Tapanilan Erä ry salibandyjaosto.

Rauhala Ari: Seinäjoen Peliveljet ry.

Sompa Marko: SBT Tornio ry, Forssan Suupparit ry, FBC Turku ry, Happee ry, Pro Stars ry.

Väänänen Harri: SB Raatti ry.

Wickström Päivi: Salibandyseura M-Team ry.

Salibandyliitolla on 870 jäsenseuraa. Yli 500 jäsenen seuroilla on hallitusvaalissa 1+2 ääntä, yli 100 jäsenen seuroilla 1+1 ääntä ja lopuilla 1 ääni.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.