Loviisan Tor tasoitti Divarin keskikastia – katso lauantain kotimaiset salibandytulokset

Maajoukkuetauon vuoksi Salibandyliigat ovat tauolla tänä viikonloppuna, mutta miesten Divarissa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Loviisan Tor tasoitti Divaria ja nousi kahdeksaan pisteeseen voitettuaan kotonaan Blue Foxin lukemin 6-3.

Kotijoukkue Tor sai pidettyä vierailijat nollilla aina toisen erän alkuun asti, jolloin Blue Foxin kuparinen rikkoutui Samir Mountassirin 4-1-maalilla. Blue Fox ei saanut kuitenkaan kirivaihdetta päälle ja loviisalasíset tyylittelivät voittoon.

Limingassa nähtiin todelliset maalitalkoot, kun Niittomiehet kohtasi SB Welhot. Kotijoukkue johti kamppailua jo 11-6, kun kellossa oli jäljellä kuuluisa pelimiehen kymppi. Welhot takoi kuitenkin neljä maalia vielä kolmannen erän loppuun pelatessaan ilman maalivahtia ja piti tilanteen jännittävänä.

Kuopiolaisten loppukiri ei riittänyt pisteille asti, ja LNM vei ottelun nimiinsä 12-10. Illan pistekuningas oli tehot 3+4 takonut Welhojen Olli Taskinen.

Lauantain pääsarjaottelut:
Miesten Divari

Loviisan Tor-Blue Fox 6-3
LNM-SB Welhot 12-10

1. Kommentti Tor – Blue Fox pelistä: Käsittämätön vitonen Savukoskelle kolmannessa erässa. Siinä oli (vähintään) 3 minuuttia Savukoski-lisää. Hyvä vauhdikas ja fyysinen peli, mutta tuomarit vihelsivät taas miten sattui. Tuli taas Latvian tuomareita ikävää.