Miehet

M-Team ryöväsi pisteet Turusta – Salo 31 torjuntaa

16.11.
2014
3 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Juha Laaksonen

Ottelun parhaana palkittu Arla Salo oli tänään hyvässä torjuntavireessä. Kuva: Juha Laaksonen

M-Team nappasi Turusta täydet pisteet sunnuntai-iltana naisten Salibandyliigan ottelussa TPS:aa vastaan loppulukemin 3-6 (0-1, 2-3, 1-2). Voitollaan helsinkiläisjoukkue nousi kahdeksaan sarjapisteeseen ja liigan tiukassa keskikastissa kuudenneksi.

Mihin ottelu ratkesi?
Tämäniltainen ottelu voitettiin paljolti taktiikkataululla, koska vierasjoukkueen pelisuunnitelma onnistui kutakuinkin parhaalla mahdollisella tavalla. M-Teamin koko kentän merkkauspeli oli myrkkyä TPS:n avauspelille ja helsinkiläisjoukkueen keskialueen pallonriistot sekä nopeat vastaiskut onnistuivat hyvällä prosentilla.

Ottelun hahmo?
Harvoin pääsee nostamaan maalivahdin esille osana pallollista peliä, mutta tänään M-Teamin Arla Salo oli alati vaarallinen pitkillä, joukkueen pelisuunnitelmaan sopivilla heitoillaan. Lisäksi Salo esitti kourallisen laatutorjuntoja erityisesti ottelun ensimmäisessä erässä. TPS:n joukkueesta Siru Kekkonen oli jälleen tasaisen hyvä ja Laura Rantanen vaikuttaa hitaasti nousevan kohti omaa parasta tasoaan.

Ottelun puheenaihe?
TPS:n selkeästi paras etsikkoaika oli ensimmäisessä erässä, mutta se ei onnistunut käyttämään A-korin tekopaikkojaan ja päästi M-Teamin helpohkosti johtoasemaan. Ottelun edetessä vierasjoukkue tappoi erittäin kypsällä karvauspelillään TPS:n pelin rakentelun ja turkulaisilla oli kahden viimeisen erän aikana paljon ongelmia keskialueen ylittämisessä. Keinoja M-Teamin puolustusryhmityksen purkamiseen ei löytynyt, vaikka kotijoukkue sai ottelun aikana yrittää ylivoimaakin lähes kahdeksan minuutin ajan.

Tilastohuomiot:
TPS: Siru Kekkonen 1+1, Jenna Saario 1+1.
M-Team: Heini Haapalahti 0+2, Kaisa Kantokorpi 0+2. Arla Salo 31 torjuntaa.

Naisten Salibandyliigan muut sunnuntain ottelut:
NST-Koovee 8-6
Erä III-Happee 7-7
PSS-Papas 5-2
SB-Pro-SB Vantaa 14-5

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Jonne fani
17/11/2014
Jonne se jaksaa vanhana maalivahtina nostaa esille joka raportissa maalivahteja. Hyvä niin.
"Kyllä veskarin aina yksi pitää ottaa pois".
Linssin takaa
17/11/2014
Olisipa vaan ottanut tuon yhden pois, niin pisteet olisi jäänyt Turkuun.
Keijo
18/11/2014
Hienoa tason nostoa Tiimiltä! Viimekaudella tehty rohkea "nuorennusleikkaus" on alkanut kantaa hedelmää.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.