Maailmankirjat sekaisin Salibandyliigassa – Classic jätettiin tylysti nollille

Classic kärsi lauantaina kauden avaustappionsa Papasin vieraana. Arkistokuva: Esa Takalo.
Classic kärsi lauantaina kauden avaustappionsa Papasin vieraana. Arkistokuva: Esa Takalo.

Lauantaina nähtiin naisten Salibandyliigassa kauden suurin yllätys, kun Kajaanin Papas otti kotonaan 1–0-voiton Tampereen Classicista. Tappio oli tamperelaisille kauden ensimmäinen.

Papas siirtyi Kajaanissa 1–0-johtoon jo ajassa 5.16, kun Hanna Niemelä pääsi tuulettamaan maalia maalivahti Marjo Husson syötöstä. Mahdollisesti liigan kovimmalla materiaalilla pelaavan Classicin ruuti oli lauantaina erittäin märkää.

Eliisa Alanko sai toisessa erässä mahdollisuuden nostaa joukkueensa tasoihin rangaistuslaukauksesta, mutta hän epäonnistui yrityksessään. Classic haki maalia lopussa ilman maalivahtia vielä vajaan minuutin ajan, mutta tuloksetta. Papas-maalilla pelanneelle Hussolle kertyi syöttöpisteen lisäksi torjuntoja lopulta 17.

Ottelusta kertoo paljon se, että Kreeta Lakkalalle joutui torjumaan vain kahdeksan kertaa Classicin tolppien välissä.

Voitollaan Papas on sarjataulukossa viidentenä. Classic jakaa nyt liigan kärkipaikan yhdessä Lappeenrannan NST:n kanssa, kun molemmilla joukkueilla on kasassa 16 pistettä.

Ottelun tilastot

13 comments

  1. Ei se titteli vielä ole vaihtunut, pelkät Kaupit ei vielä riitä. Parin vuoden sisään kun siskokset saa vielä lisää fysiikkaa, niin sitten vaihtuu valtikka ja pitkäksi aikaa.

  2. Eiköhän kaupit siirry jossain vaiheessa C:n riveihin. Siellä on pinkka kunnossa. Tytöt haluavat salibandyltä varmaan muutakin kuin verkkarit ja juomapullon niin valinta on luonnollisesti C!

  3. Ei Kaupit siirry Classiciin. Koovee on taktikoinut asian hienosti: siskosten isä on värvätty naisten salibandyn urheilutoimenjohtajaksi. Sillä taataan, että tytöt pysyy Kooveessa.