Miehet

Mestareille jälleen kova takaisku – huippuhyökkääjä sivussa monta kuukautta

04.11.
2014
3 Kommenttia
0
Miehet
Panu Kotilainen joutuu sivuun muutamaksi kuukaudeksi. Kuva: Jari Turunen

Panu Kotilainen joutuu sivuun muutamaksi kuukaudeksi. Kuva: Jari Turunen

Miesten hallitseva Suomen mestari Happee on jälleen menettänyt yhden runkopelaajistaan sairastuvalle. Hyökkääjä Panu Kotilaisen polven sivusiteessä on vamma, joka pitää miehen sivussa kentiltä usean kuukauden ajan.

23-vuotias Kotilainen teloi polvensa harjoituksissa, ja pahasti revennyt sivuside on miltei poikki. Toistaiseksi on vielä epävarmaa, leikataanko jalka vai ei. Toipumisennuste vammasta on 2-3 kuukautta, joten viisinkertaista A-nuorten Suomen mestaria voidaan odottaa takaisin pelikentille aikaisintaan tammikuussa. Taitava mailankäsittelijä Kotilainen esiintyi viime keväänä edukseen, ja hän on ollut myös alkukaudesta erinomaisessa vireessä.

Kotilaisen lisäksi Happeelta on pidempään sivussa myös puolustaja Jonne Junkkarinen, jonka jalka operoitiin pari viikkoa sitten. Kun myös hyökkääjä Lassi Kotovaara on ollut sivussa kolme edellistä kamppailua, A-nuoret Vili Liponen ja Eino Heinonen olivat taukoa edeltäneessä Josba-ottelussa paikkaamassa hyökkääjävajetta.

Happeen kausi jatkuu torstaina vierasottelulla Josbaa vastaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Harmi
04/11/2014
Harmi Happeen ja etenkin Kotilaisen kannalta. On ollut koko syksyn erinomaisessa iskussa. Maila on aina pysynyt kädessä mutta tänä syksynä on kulkenut jalalla paremmin kuin koskaan.
valitettavaa
04/11/2014
Todella harmi kun jää mm-kisat väliin ja melkeen koko runkosarja. Voimia Panulle.
Jeppe
07/11/2014
Ehkä isompi menetys Happeellee kuin äkkiseltään uskoisi. Kotilainen-Kotilainen kaksikko on ollut aivan jäätävässä iskussa lähiaikoina. Toivottavasti löytyy kaveri joka osaa laittaa Peterin namupasseista reikäpallon sisään samalla tatsilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.