Liigat

Mieli muuttui syksyn aikana – maalivahtilegenda tekee paluun liigakentille

26.11.
2014
15 Kommenttia
0
Pekka Nieminen ilmoitti uransa päättymisestä viime keväänä. Nyt hän tekee paluun Nokian KrP:n paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Pekka Nieminen ilmoitti uransa päättymisestä viime keväänä. Nyt hän tekee paluun Nokian KrP:n paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Maalivahtilegenda Pekka ”Nupi” Nieminen palaa Salibandyliigaan. Viime keväänä Classicin riveissä hopeaa saalistanut Nieminen pelaa loppukauden Nokian KrP:n riveissä.

Nieminen ilmoitti lopettavansa mittavan uransa viime kauden lopussa, mutta mieli on ehtinyt muuttua syksyn mittaan. Kaikkiaan 311 liigaottelua pelannut Nieminen tuo tarvittavaa kokemusta haparoiden aloittaneen KrP:n miehistöön. Kokeneen maalivahdin palkintokaapista löytyykin kaksi SM-pronssia, MM-hopeaa, Eurocupin voitto, hopeaa Ruotsin liigasta sekä viime kevään SM-hopea.

KrP:n alkukausi on ollut vaikea ja se ei ole voittanut yhtäkään viimeisestä seitsemästä pelistä. Huomioitavan paljon joukkue on kärsinyt yhden maalin tappioita, joita on tullut jo viisi alkukauden aikana. Joukkue on pelannut nyt 13 ottelua, joisa on kertynyt kahdeksan pistettä. Se oikeuttaa 11 sijaan Salibandyliigassa.

Nieminen on edustuskelpoinen jo 3.12. pelattavassa Nokian KrP-Indians-ottelussa. Pääkallo.fi uutisoi aiemmin tänään, että joukkueen kokenut hyökkääjä Lasse Salminen siirtyy Sveitsiin kesken kauden.

Nokian KrP:n tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
tietäjä
26/11/2014
Ensimmäinen iso kaappaus Krp:ltä. Lisää on tulossa. Etelä-Suomen alueen huippupelaajien keskuudessa käy nyt kova kuhina, kun huhut Rise Koljosen saapumisesta Näätien penkin taakse ovat voimistuneet.

Todennäköisesti Krp ilmoittaa valmentajanvaihdoksesta hyvin pian. Luulen, että ennen siirtoikkunan sulkeutumista tämä velhomainen taktikko houkuttelee usean kovan luokan pelimiehen Raholan valkopaitoihin.
*shaking my head*
26/11/2014
Joku on kattonu KrP:n toimistolla kalenteriin ja todennut että nyt on huhtikuun ensimmäinen.
JUST
26/11/2014
Nyt viedää sitten loistavalta nuorelta mokelta peliaika, ei sitten mitään järkee!
näädä
26/11/2014
No kaikki kunnia Pohjoselle, mutta ei hänestä nyt kyllä Niemisen tasoista veskaria tule ikinä.
Kerhon+patio
26/11/2014
Kahdelta, ainakin huomattavasti, nuoremmalta maalivahdilta viedään peliaika. Noh, rahalla saa ja hevosella pääsee, ei tätä oikein muu selitä.
JUST
26/11/2014
Nieminen varmaan onkin parhaamassa vireessä kun koskaan. Sitä ei kukaan tiedä tuleeko tästä Pohjosesta yhtähyvää kun Nieminen oli JOSKUS.
JZ
26/11/2014
Hienoa nähdä Niäminen vielä tositoimissa!

Mitä sitten peliaikaan tulee, niin siinähän on sitten nuorille kosseille haastetta kertaheitolla. Kilpailu kuuluu veskarin pelipaikkaan, ei siinä auta valittaa. Ja sama menee varmasti toisinkin päin eikä Nupin pelaaminen mikään automaatio ole, mikäli Luukkonen on vain tehtävänsä tasalla...
Jooooo
27/11/2014
Ahhahhahaha! No tämähän tästä päivästä enää puuttukin. Tervemorihei.
vieras
27/11/2014
Eikö se oo vaan hyvä asia, että nuoremmat veskarit saa kilpailua? siinä mihinkään kehity jos saa peliaikaa vaan sen takia, kun "ei muitakaan veskoja ole". Nyt valoja tauluun
Säbänderus
27/11/2014
Nupi ei tutise.
mutsis
28/11/2014
MAHTAVAA
Junnu#8
29/11/2014
Mukava nähdä yksi Salibandyliigan persoonista kentällä. Nupilla on mukavasti aina sanansäilää:D
Iso käsi
29/11/2014
Persoona palaa takaisin. Hienoa ja isot tsempit
sopuli
29/11/2014
Ei kyl ollu ikävä Tampereen virallista "väriläiskää" ja "humoristia". No, nyt tuli sit takas hauskuuttamaan...
Säbänderus
29/11/2014
...ja torjumaan koposet ja kohoset...
ja katsomaan aitiopaikalta kuinka kiviharju kaatuu...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.