Mieli muuttui syksyn aikana – maalivahtilegenda tekee paluun liigakentille

Pekka Nieminen ilmoitti uransa päättymisestä viime keväänä. Nyt hän tekee paluun Nokian KrP:n paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Pekka Nieminen ilmoitti uransa päättymisestä viime keväänä. Nyt hän tekee paluun Nokian KrP:n paidassa. Kuva: Esa Jokinen
Pekka Nieminen ilmoitti uransa päättymisestä viime keväänä. Nyt hän tekee paluun Nokian KrP:n paidassa. Kuva: Esa Jokinen

Maalivahtilegenda Pekka ”Nupi” Nieminen palaa Salibandyliigaan. Viime keväänä Classicin riveissä hopeaa saalistanut Nieminen pelaa loppukauden Nokian KrP:n riveissä.

Nieminen ilmoitti lopettavansa mittavan uransa viime kauden lopussa, mutta mieli on ehtinyt muuttua syksyn mittaan. Kaikkiaan 311 liigaottelua pelannut Nieminen tuo tarvittavaa kokemusta haparoiden aloittaneen KrP:n miehistöön. Kokeneen maalivahdin palkintokaapista löytyykin kaksi SM-pronssia, MM-hopeaa, Eurocupin voitto, hopeaa Ruotsin liigasta sekä viime kevään SM-hopea.

KrP:n alkukausi on ollut vaikea ja se ei ole voittanut yhtäkään viimeisestä seitsemästä pelistä. Huomioitavan paljon joukkue on kärsinyt yhden maalin tappioita, joita on tullut jo viisi alkukauden aikana. Joukkue on pelannut nyt 13 ottelua, joisa on kertynyt kahdeksan pistettä. Se oikeuttaa 11 sijaan Salibandyliigassa.

Nieminen on edustuskelpoinen jo 3.12. pelattavassa Nokian KrP-Indians-ottelussa. Pääkallo.fi uutisoi aiemmin tänään, että joukkueen kokenut hyökkääjä Lasse Salminen siirtyy Sveitsiin kesken kauden.

Nokian KrP:n tiedote

15 comments

  1. Ensimmäinen iso kaappaus Krp:ltä. Lisää on tulossa. Etelä-Suomen alueen huippupelaajien keskuudessa käy nyt kova kuhina, kun huhut Rise Koljosen saapumisesta Näätien penkin taakse ovat voimistuneet.

    Todennäköisesti Krp ilmoittaa valmentajanvaihdoksesta hyvin pian. Luulen, että ennen siirtoikkunan sulkeutumista tämä velhomainen taktikko houkuttelee usean kovan luokan pelimiehen Raholan valkopaitoihin.

  2. Kahdelta, ainakin huomattavasti, nuoremmalta maalivahdilta viedään peliaika. Noh, rahalla saa ja hevosella pääsee, ei tätä oikein muu selitä.

  3. Nieminen varmaan onkin parhaamassa vireessä kun koskaan. Sitä ei kukaan tiedä tuleeko tästä Pohjosesta yhtähyvää kun Nieminen oli JOSKUS.

  4. Hienoa nähdä Niäminen vielä tositoimissa!

    Mitä sitten peliaikaan tulee, niin siinähän on sitten nuorille kosseille haastetta kertaheitolla. Kilpailu kuuluu veskarin pelipaikkaan, ei siinä auta valittaa. Ja sama menee varmasti toisinkin päin eikä Nupin pelaaminen mikään automaatio ole, mikäli Luukkonen on vain tehtävänsä tasalla…

  5. Eikö se oo vaan hyvä asia, että nuoremmat veskarit saa kilpailua? siinä mihinkään kehity jos saa peliaikaa vaan sen takia, kun ”ei muitakaan veskoja ole”. Nyt valoja tauluun

  6. Mukava nähdä yksi Salibandyliigan persoonista kentällä. Nupilla on mukavasti aina sanansäilää:D

  7. Ei kyl ollu ikävä Tampereen virallista ”väriläiskää” ja ”humoristia”. No, nyt tuli sit takas hauskuuttamaan…