Miehet

NST jatkoi täydellistä vierasputkeaan – katso keskiviikon salibandytulokset

12.11.
2014
8 Kommenttia
0
Miehet
NST:n kapteeni Tuomas Arponen (kesk.) oli ilmiliekeissä Otahallin keskiviikkoillassa. Kuva: Markku Taurama

NST:n kapteeni Tuomas Arponen (kesk.) oli ilmiliekeissä Otahallin keskiviikkoillassa. Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua ja miesten Divarissa yksi. Lappeenrannan NST jatkoi uskomatonta vierasputkeaan, kun se otti Indiansin vieraana viidennestä vierasottelusta kauden viidennen voittonsa.

NST pohjusti niukan 7-8-voittonsa kahden ensimmäisen erän aikana. Värikkäässä ensimmäisessä erässä molemmat iskivät maaleja, ja taululla oli avauskaksikymppisen jälkeen lukemat 3-4. Toisen erän alkuun NST iski kaksi maalia lisää, mutta Indians tuli taas peliin mukaan Lauri Westerholmin ja Aaro Astalan maaleilla.

Päätöserässä Indians roikkui mukana, mutta NST piti johtoasemansa voittaen lopulta 7-8. NST:n kapteeni Tuomas Arponen oli ilmiliekeissä, ja taistelijan saldoksi merkattiin peräti 3+2. Indiansin paras oli 2+1 iskenyt Markus Markkola.

Hyvässä pudotuspelitahdissa kuudennella sijalla oleva NST on ollut vieraissa voittamaton, ja tällä viikolla sen täydellistä putkea koettelevat vielä lauantaina OLS Oulussa ja sunnuntaina Koovee Tampereella.

Toisessa liigaottelussa Classic voitti selvästi kotonaan TPS:n 7-2. Kovimmassa tikissä oli kakkoskenttä, jonka jäsenistä Lassi Vänttinen nakutteli 3+1, Nico Salo puolustajan paikalta 2+1 ja sentterin tontilla häärinyt Krister Savonen 1+2.

Divarin kärkipään kamppailu M-Teamin ja Loviisan Torin välillä päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen tasan 6-6. Loviisa näytti jo nousevan voittoon, kun 3+1 iskenyt Jonas Hällfors rokotti lukemiksi 5-6 ajassa 58.53. M-Team tuli kuitenkin vielä ilman maalivahtia, kun Riku Reunamäki tasoitti Antti Itkosen syötöstä ajassa 59.56.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Martin
12/11/2014
NST näkyy yllättäen tsemppaavan kahdeksan parhaan joukossa edelleen. Sen putoamista alakastiin on odotettu, toistaiseksi turhaan. No, Oulussa lauantaina vieraspelien voittoputki katkeaa.

Ihmiskuula Arponen on vähän mielialapelaaja. Liekeissä ollessaan kaveri on vaikea pideltävä. Silloin kun peli ei maistu niin ei vaan maistu, mutta inhottava vastapeluri se aina on (ihan positiivisessä mielessä sanottuna).
seponseponseppo
12/11/2014
Onkohan tepsin huoltaja pessyt pelipaidat turhan korkeessa lämpötilassa vai löytykö paidat lastenosastolta? Puristiko paita vai mikä oli mutta aika nihkeetä oli Classiccia vastaan vaikka Cee tarjos mahdollisuutta kunnon hawajipalloon...
TV
12/11/2014
Kyllä tps möhli pelinsä. Classic aika suuri numeroiseen voittoon vaikka pari kentällistä aivan kuutamolla. Pihan kenttä aivan ulkona, erityisesti Johansson ui syvissä vesissä. Salo kuuluisi kisakoneeseen, Savosen kenttä kantaa klässikkiä. Tps pelasi ihan ok mutta ratkaisupaikoissa menee hätäilyksi ja viimeistely ontuu.
Tieto
12/11/2014
Tepsi pelaa vanhaa salibandyä. Mieluummin pelataan varman päälle ja taakse kuin eteenpäin. Valitettavasti tuolla tavalla pleijarit jäävät haaveeksi.
Junnu#8
12/11/2014
Tai sitten oli haettu pelipaidoissa mallia jalakapallon puolelta. Muuan Frank Ribery pelaa tuollaisella makkarankuori paidalla. Ja on muitakin Martin Caceres etc.
sivusta+katsoja
12/11/2014
Classic - Tps pelissä voitti selkeesti parempi joukkue, ekan erän tsiigailujen jälkeen alettiinkin pelata, tai mitä lie käärmekeittoa oli Jakke Rantala pojilleen juottanut ekalla erätauolla, toisessa erässä alkoi peli Classicilla kulkea, Tepsin pojat yritti pyristellä mukana. Tuomareista vois sen verran kommentoida että katsomossa tuumivat paikalla olleet erotuomarit että "onkin ihan uudenlaisia tulkintoja" ....mm. vastustaja työntää pelaajan yli laidan niin jäähylle laitetaan tämä laidan ylityönnetty pelaaja " 2 min vaarallinen peli" ....ei mennyt ihan normisäännöillä...vaan ei auttanut tuomarilinja Tepiläisiä Tampereella, muttei auttanut Classiciakaan...eli voisi väittää olleen tasapuolisen huonoa tuomarointia...
manatee
14/11/2014
Eikös pelannut koko Uruguayn jengi MM-kisoissa aika tiukoissa paidoissa ja sai vähän enempi humiota ku Riberyn paita :)
S7
14/11/2014
Mulle tulee tiukasta paidasta aina ekaksi mieleen Robben.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.