NST jatkoi täydellistä vierasputkeaan – katso keskiviikon salibandytulokset

NST:n kapteeni Tuomas Arponen oli ilmiliekeissä Otahallin keskiviikkoillassa. Arkistokuva: Markku Taurama

NST:n kapteeni Tuomas Arponen (kesk.) oli ilmiliekeissä Otahallin keskiviikkoillassa. Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua ja miesten Divarissa yksi. Lappeenrannan NST jatkoi uskomatonta vierasputkeaan, kun se otti Indiansin vieraana viidennestä vierasottelusta kauden viidennen voittonsa.

NST pohjusti niukan 7-8-voittonsa kahden ensimmäisen erän aikana. Värikkäässä ensimmäisessä erässä molemmat iskivät maaleja, ja taululla oli avauskaksikymppisen jälkeen lukemat 3-4. Toisen erän alkuun NST iski kaksi maalia lisää, mutta Indians tuli taas peliin mukaan Lauri Westerholmin ja Aaro Astalan maaleilla.

Päätöserässä Indians roikkui mukana, mutta NST piti johtoasemansa voittaen lopulta 7-8. NST:n kapteeni Tuomas Arponen oli ilmiliekeissä, ja taistelijan saldoksi merkattiin peräti 3+2. Indiansin paras oli 2+1 iskenyt Markus Markkola.

Hyvässä pudotuspelitahdissa kuudennella sijalla oleva NST on ollut vieraissa voittamaton, ja tällä viikolla sen täydellistä putkea koettelevat vielä lauantaina OLS Oulussa ja sunnuntaina Koovee Tampereella.

Toisessa liigaottelussa Classic voitti selvästi kotonaan TPS:n 7-2. Kovimmassa tikissä oli kakkoskenttä, jonka jäsenistä Lassi Vänttinen nakutteli 3+1, Nico Salo puolustajan paikalta 2+1 ja sentterin tontilla häärinyt Krister Savonen 1+2.

Divarin kärkipään kamppailu M-Teamin ja Loviisan Torin välillä päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen tasan 6-6. Loviisa näytti jo nousevan voittoon, kun 3+1 iskenyt Jonas Hällfors rokotti lukemiksi 5-6 ajassa 58.53. M-Team tuli kuitenkin vielä ilman maalivahtia, kun Riku Reunamäki tasoitti Antti Itkosen syötöstä ajassa 59.56.