Naiset

NST:lle jälleen huippuvahvistus – MM-mitalisti loppukauden Lappeenrannassa

19.11.
2014
1 Kommentti
0
Hannosen auton nokka suuntaa jälleen Lappeenrantaan. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Hannosen auton nokka suuntaa jälleen Lappeenrantaan. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Hyvin kautensa aloittanut NST:n naisten liigajoukkue jatkaa vahvistumistaan. Viime kauden jälkeen taukoa pelaamisesta pitänyt edellisten MM-kisojen hopeamitalisti Marianne Hannonen edustaa loppukauden sinivalkoisia värejä.

Neljä edellistä kautta lappeenrantalaisia vahvistanut Hannonen asuu edelleen Joensuussa, mutta entinen huippuhiihtäjä kokee nauttivansa lajista niin paljon, että ajeleminen pohjoisen ja eteläisen Karjalan väliä maistuu yhä.

– Tämä on edelleen niin kivaa, että haluan taas pelaamaan pienen hengähdystauon jälkeen. Ihan vielä en ole valmis lopettamaan urheilu-uraa. Ehkä sitten kun on kolme metriä multaa päällä, Hannonen virnuilee NST:n sivuilla.

Päävalmentaja Lasse Kurronen on saanut kesän ja syksyn aikana riveihinsä ison liudan kovia, kokeneita nimiä Anni Mukalan, Heli Suoreijuksen, Jonna Mäkelän, Laura Kokon ja Hannosen muodossa. Kurrosen mukaan nyt joukkue on kasassa.

– Nyt uskallan sanoa, että joukkueemme on valmis ja tällä ryhmällä jatkamme pelin kehittämistä. Viime kaudella olimme hyökkäyspäässä ihan yhden ketjun varassa. Nyt meillä on palikat rakentaa kolme varsin tasapainoista ketjua, joista kaikista löytyy ratkaisuvoimaa, Kurronen toteaa.

Hannonen on pelannut naisten Salibandyliigassa 99 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 151 (103+48) tehopistettä. Hannosen paluuottelu ja samalla sadas liigataisto on ensi viikon lauantaina, kun NST emännöi viime kauden pronssijoukkue Happeeta Lappeenrannassa.

NST on tällä hetkellä kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla naisten liigan kolmantena.

Lue koko juttu NST:n sivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Nakit...
19/11/2014
...varmisti tällä comebackillä mitalin, todennäköisesti hopeisen, jollei Classic osu vastaan välierissä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.