Miehet

NST:n voittoputki tuplatestiin – näin pelataan viikonloppuna kotimaan pääsarjoissa

14.11.
2014
0 Kommenttia
0
NST on tällä kaudella juhlinut vieraissa. Viikonloppuna joukkue kohtaa OLS:n ja Kooveen. Kuva: Anssi Koskinen

NST on tällä kaudella juhlinut vieraissa. Viikonloppuna joukkue kohtaa OLS:n ja Kooveen. Kuva: Anssi Koskinen

Petri Kettunen valitsi torstaina Göteborgiin lähtevän maajoukkueen, ja nyt pääsarjat jatkuvat vielä vajaan kuukauden verran ennen MM-kisataukoa. Tulevana viikonloppuna pelataankin useita mielenkiintoisia pääsarjaotteluita.

Perjantaina miesten Salibandyliigassa mestarijoukkue Happee matkustaa Espooseen Oilersin vieraaksi. Vierasjoukkue koki yllätystappion Joensuussa, mutta korjasi kurssinsa heti voittoisaksi Nokian KrP:tä vastana viime kierroksella.

Oilersin alkukaudessa on ollut vastoinkäymisiä, mutta perjantain otteluun se lähtee kahden ottelun voittoputkessa. Viime viikonloppuna kaatuivat liiganousija SalBa ja paikallisvastus SSV. Kärkijoukkue Happeeta vastaan Oilers marssittaa tolppiensa väliin Joonas Kaltiaisen jo kolmannessa ottelussa peräkkäin, ja MM-kisoihin valittu Tomi Ikonen aloittaa penkillä. Oilers–Happee on nähtävissä myös Salibandy-TV:ssä.

Lauantaina Divaria johtava Hämeenlinnan Steelers saa Elenia Areenalle vieraakseen kuopiolaisen SB Welhot. Vierasjoukkue on pelannut myös vahvan alkukauden ollen viikonloppuun lähdettäessä sarjataulukossa neljäntenä. Pistepörssiä johtava Ville Lastikka ei ollut maajoukkuetauon jälkeen aivan odotetunlaisessa pistevireessä. Welhoja vastaan Steelers tarvitsee nuorten maajoukkuetähdeltä jälleen tehoja.

Lappeenrannan NST on ollut vakuuttava tällä kaudella pelatessaan vieraskaukalossa. Joukkue ei ole hävinnyt miesten Salibandyliigassa vielä otteluakaan viidestä vieraspelistä. Viikonloppuna joukkueen vierasputki joutuu jälleen testiin. Lauantaina NST matkaa Ouluun ja sunnuntaina se kohtaa Kooveen Tampereella.

Viikonlopun ohjelma kokonaisuudessaan:

Perjantai 14.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 SPV–Koovee Salibandy-TV
18:30 Oilers–Happee Salibandy-TV

Miesten Divari
19:00 SBS Wirmo–Erä Akatemia

Lauantai 15.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Nokian KrP–SPV
18:30 OLS–Lappeenrannan NST

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee–Papas

Miesten Divari
16:00 Blue Fox–ÅIF
17:00 Steelers–SB Welhot
18:30 SBS Masku–LaSB

Sunnuntai 16.11.

Miesten Salibandyliiga
16:00 Koovee–Lappeenrannan NST
17:00 SSV–TPS ISTV
17:00 Josba–Classic
18:30 OLS–Indians

Naisten Salibandyliiga
14:00 PSS–Papas
14:00 SB-Pro–SB Vantaa
17:00 Lappeenrannan NST–Koovee
17:00 Erä III–Happee
18:30 TPS–M-Team

Miesten Divari
18:00 PSS–Blue Fox

Ottelut joista on tarjolla livelähetys ovat lihavoituina.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.