Miehet

Oilersin vahva vire jatkuu – M-Teamille Helsingin herruus Divarissa

21.11.
2014
21 Kommenttia
0
Ilari Talvitie naulasi tehot 2+1 NST:n verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Ilari Talvitie naulasi tehot 2+1 NST:n verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Esport Oilers jatkoi vakuuttavia otteitaan miesten Salibandyliigassa ja kaatoi NST:n kotiluolassaan lukemin 8-5 (1-1,5-2,2-2). Ottelun ratkaisuksi nousi eritoten kotijoukkueen vahva toinen erä, jonka se voitti maalein 5-2.

Oilersin Ilari Talvitie, Perttu Pajukoski ja Casper Pfitzner nakuttivat tehot 2+1 mieheen. NST:n jokaisella maalille löytyi eri tekijä. Lappeenrantalaisten riveihin paluun tehnyt Julle Sumen osui verkkoon heti ensimmäisessä ottelussaan. Vieraiden maalivahti Jarkko Monthan keräsi peräti 33 torjuntaa. Ottelutilastot

Oilersille ottelu oli neljäs tappioton peräkkäin ja se vahvisti sarjan seitsemättä sijaa voitollaan. NST:n alkukauden vahva vire on taasen kääntynyt kolmen ottelun tappioputkeen ja se on voittanut viidestä viimeisestä kamppailusta vain yhden. NST jatkaa sarjan kahdeksantena. Sarjataulukko

Miesten Divarin helsinkiläisjoukkueiden kohtaamisessa M-Team oli Erä Akatemiaa vahvempi lukemin 7-6 (1-1,3-1,3-4). Ottelu näytti jo ratkenneen ajassa 57.48, kun M-Team iski tyhjään rysään lukemat 7-4. Erä Akatemia osui kuitenkin kahdesti ilman maalivahtia ja pääsi vielä maalin päähän ajassa 59.20.

M-Teamin Iiro Kinnunen maalasi kahdesti kotijoukkueelle. Sampo Laukkala ja Markus Skippari iskivät tehot 1+1. Erä Akatemian Petri Ikonen jatkoi vahvaa pistetehtailuaan ja merkkautti 2+2. Aapo Kakkola säesti tehopistein 1+2. Ottelutilastot

M-Teamille ottelu oli neljäs tappioton putkeen. Kahden pisteen myötä joukkue nousi Loviisan Torin ohi sarjakakkoseksi. Erä Akatemialle tappio oli toinen perättäinen keskiviikon Steelers-rökäletappion jatkeeksi. Joukkue on nyt sarjan seitsemäntenä. Sarjataulukko

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pääkallolle jutun aihetta
21/11/2014
Meitä oli ilmeisesti ainakin kymmeniä ellei satoja, jotka yrittivät seurata SBTV:sta Oilers-NST - ottelua. Siitä ei vaan kertakaikkiaan tullut mitään.
Aluksi ei käynnistynyt ollenkaan ja koko ottelun ajan lähetys pätki. Välillä siirtyi jopa pari minuuttia taaksepäin.
Kenellä on vastuu näistä taloudellisesti, koska minulla on vahvasti tulleeni todella huijatuksi.
Vaadin rahat takaisin, eikä tämä ole ainut lähetys - tämä oli vain ylivoimaisesti huonoin. Mitä olen ymmärtänyt en ole todellakaan yksin.

Kaikki pelit, jotka ovat tulleet Seinäjoelta, ovat toimineet moitteetta.
Ehkä liitto ja Henriksson voisivat neuvotella näiden kanssa sopimuksen myös Etelä-Suomeen, josta ei näköjään asiantuntemusta tai halua tähän toimintaan löydy.
Holle
21/11/2014
Joo, neljä maalia jäi näkemättä katkosten takia. Se on aika paha pettymys, kun palvelusta on etukäteen ollut pakko maksaa rahaa. Ilmaispalvelujen tökkiminen on erikseen, mutta ainakaan minulle ei riitä korvaukseksi maksetusta palvelusta vapaa katseluoikeus johonkin SalBan peliin, jossa siinäkin todennäköisesti jää maaleja näkemättä.

Rahat takaisin tai sitten poliisi asialle. Täyttää petoksen tunnusmerkit kevyesti.
hennuli
21/11/2014
Joo,komppaan edellistä. Ala-arvoisen huonosti toimi pelin nettilähetys..
Osku
21/11/2014
Mä olen jo antanut periksi ton Watsonin kanssa. VeikkausTV ja ISTV toimii ihan yhtä paskasti kuin Watson, mutta niistä ei tarvii maksaa 5 euroa joka pelistä. Tämä lähetysten hajauttaminen ei nyt näytä toimivan. Ensi kaudeksi voisi suunnitella jotain muuta.
S7
21/11/2014
Jep ei toiminut yhtään! Aikaisemmin on kyllä pelittänyt maksulliset, nuorten ilmainen tähän mennessä ainut mikä mulla tökkinyt. Tänään toimi ehkä 6minsaa maksimissaan putkeen ja lopun aikaa ihan skeidaa. Kiva odottaa matsia ja heti alkuun melkein koko eka erä mustaa ruutua ja loppuaika tökki niin helvetisti...

SPV:n matsit tosiaan aina olleet laadukkaita!
Kings
21/11/2014
Juu nämä on todella hienoja juttuja että saadaan lähetyksiä peleistä ja varmaan löytyy seuraajia mutta en itsekään ole valmis maksamaan tällaisista lähetyksistä joita olen joutunut seurailemaan.
Pätkii ja heittelee yhtäkkiä 30sek taaksepäin. Mielelläni maksan jos lähetykset toimivat kunnolla. Kiitos kuitenkin kaikille lähetyksiä tehneille!
nädä
21/11/2014
Eilen kyllä pelitti Rauman lähetys ihan hienosti.
Holle
21/11/2014
Minä en kyllä kiittele lähetyksen tekijöitä, kun kiitoksiin ei todella ole mitään aihetta. Luvataan kahden tunnin lähetys pelistä, otetaan etukäteen tililtä siitä maksu ja sitten palvelu on täysin ala-arvoista. Suurin osa peliajasta ruutu musta tai kuva seisoo paikallaan. Mikä on liiton rooli tässä?
Pääkallolle+jutun+aihetta
21/11/2014
Eri puolilla valtakuntaa on näköjään eri tuottajat. Kuten ennustettua yllättäen PKS:lla homma ei näköjään pelitä, muualla kyllä ihan kiitettävästi. Henriksson ym. liiton pukutakit hereille!!!!!!!!
Pääkallolle+jutun+aihetta
21/11/2014
Jäänyt huonon LIVE-lähetyksen jalkoihin itse Oilersin peli; Todelle hyvä ja agressiivinen n. 50 min. Sitten peli-ilo katosi ja annettiin pari maalia. Tällä pelillä kyllä pärjätään vaikka ketä vastaan. Ainut mitä ihmettelen, missä oli Oscar Hänninen. Mielestäni, jos Oilersista pitäis valita majuun, sieltä löytyy 2-4 pelimiestä ennen Oscaria. Kettusta ja muita maju-valmentajia ihmettelen todella.
Espoo
21/11/2014
Öljymiehet olivat hyvällä jalalla liikkeellä. Modernia salibandyä parhainmillaan.Ykkösketju sopisi hyvin maajoukkueeseen sitten 2016, jos Kettunen ei ole valmentajana ja Kohonen+ muut konkarit antavat tilaa nuoremmille.
Seinäjoki
21/11/2014
Ykkönen kuuluisi kisoihin, mutta kun Kettunen ei uskaltanut nuorentaa. Ei ole niin, että Kohosen plus muiden pitää antaa tilaa vaan valkun on uskallettava vaihtaa nuorenpaan - nyt ei käynyt niin.
Toki on siellä paljon pelaajia, joilla kokemusta kv-peleistä, mutta jotenkin jää semmoinen kuva, että taaas tulee raha vastaan. Päävalmentajaa en ole nahnyt yhdessäkään pelissä, Jussi Jäntti on ollut YLE:n peleisssä. Eli valinnat on naulattu jo kesällä, kuten noi valinnatkin osoittaa, ei nykykunnon mukaan!!!!
Arto Kilponen
21/11/2014
Olen kyllä samaa mieltä, että nykykuntoa ei ole maajoukkuevalinnoissa huomioitu. Esimerkiksi Oilersista on aikalailla oikea määrä pelaajia mukana, mutta...

---------------------------------

En ole seurannut PK-seudun pelejä Watsonista (kun olen aina kuitenkin paikanpäällä itseäni oikeasti kiinnostavissa peleissä). Sen sijaan siitä olen ehdottomasti samaa mieltä, että jos peleistä pitää maksaa (mikä sinällään on ihan ok), niin täytyyhän niiden toimia. Jos toimintavarmuutta ei pystytä takaamaan - ei tarvitse olla täydellinen, mutta joku kohtuus - niin tehkää ilmaiseksi kunnes toimivat. Toki joku valittaisi silloinkin, mutta silloin kukaan ei tuntisi tulleensa huijatuksi. Kun Oilers pelaa tuossa 21.12. - 11.1. pelkkiä vieraspelejä, tulen itsekin ostamaan kaikkien neljän pelin katseluoikeuden.

--------------------------------

NST tosiaan jatkaa samaa tahtia, täysin yllätyksettömiä tuloksia: playoff-viivan yläpuolella olevilta selkään aina useammalla maalilla (tuo kolmen maalin ero ei ollut ottelutapahtumiin nähtynä sinne päinkään, oliko maalipaikat 33-6 tai jotain?). Oilers onnistui nyt myös kukistamaan sarjataulukossa samoilla sijoilla olleen joukkueen, alkukaudestahan tuloksia leimasi hyvin vahvasti se, että mitä heikompi joukkue, sitä varmemmin Oilers hävisi ja päinvastoin. Nyt on takana viimeiseltä kahdelta viikolta tasapeli Happeeta vastaan ja kolme voittoa. Puolustus on tuloksellisesti parantanut selkeästi myös, sillä SSV-Happee-NST kolmikosta yksikään ei onnistunut tekemään kuutta maalia Oilersia vastaan. Juuri ennen tätä Indiansista ja SalBasta lähtien kaikki onnistuivat edelliseen kuuteen peliin tekemään vähintään tuon kuusi maalia.

Tuo kuudes päästetty maali näyttää olevan Oilersille se vedenjakaja, peleissä joissa on mennyt alle kuusi maalia Oilers on 5-1-1 (TPS-tappio, Happee-tasuri) ja peleissä, joissa on mennyt yli kuusi maalia Oilers on 1-1-4 (SalBa-voitto, OLS-tasuri). Tehdyistä maaleista ei tällaista korrelaatiota näyttäisi löytyvän, siellä on niin voitto neljällä tehdyllä (SSV) kuin tappio seitsemällä tehdyllä (Indians).

-----------------------------------

Laskeskelin tuossa, että jos katsotaan sarjataulukkoa viiden mestarisuosikin osalta keskinäisistä peleistä, niin se näyttää juuri nyt tältä:
SPV 3. 3-0-0=6 23-15=8
Oilers 4. 2-1-1=5 22-18=4
Happee 2. 1-1-0=3 12-10=2
SSV 3. 1-0-2=2 10-13=-3
Classic 4. 0-0-4=0 18-29=-11

Eniten tuossa yllättää tuo Classicin tilanne, eli vähän vastaava kuin NST:llä - kaikki muut voitetaan joka kerta, mutta mestarisuosikeille hävitään aina.
WatZon
22/11/2014
Olen seurannut Watsonin pelejä jonkun verran.
Seinäjoen kuvaukset toimivat aina. Hyvä selostaja vielä hyvänä mausteena. Katselee jopa "kahdella värillä" peliä.

SalBa:n tämän viikkoisessa pelissä todella huono kuvalaatu. Mikä ilmoitettiin netistä johtuvista ongelmista.

Eilinen Oilers peli oli sitten kyllä oma historiansa. Eka 12 min täysin näkemättä jonka jälkeen välillä näkyi ja välillä ei.

Hyviä pelejä nyt tulossa vielä kolmena päivänä putkeen! Peli-iloa kaikille!
Holle
22/11/2014
Majuvalmentaja Kettunen on päivätöissä Joensuussa. Eihän se mitenkään ehdi ja jaksa seurata pelejä esimerkiksi Helsingissä, Espoossa, Turussa tai Seinäjoella. Varmaan katsoo Josban kotimatsit?

Majuvalmentaja ei ole päätoiminen majuvalmentaja kuten jossain futiksessa tai kiekossa. Kettunen on pelaajista ns. toisen käden tietojen varassa, lähinnä Jäntti sille kai raportoi. Kyselee se varmaan myös seurojen päävalmentajilta, mutta niiden kommentit pelaajista on tietysti hyvin ylistäviä.
Espoo
22/11/2014
Pitkä on matka Joensuusta Espooseen, lähes 500 km.
Joensuus on jostain syystä salibandyn Mekka, yllättavän monen lajissa mukana oleva päättäjän taustalta löytyy yhteisenä tekijänä Joensuu.
Espooolaisena olen usein ihmetellyt miksi lajin markkinoinnissa, myynnissä ja nyt jopa maajoukkevalinnoissa ei näy pääkaupunkiseudun tuntemus.
Jospa vastaus onkin näin yksinkertainen, eli ei tunneta markkina- aluetta sisältä kun tehdään päätöksiä liian suppealla näkemyksellä?
liiton sisäinen videopalvelu
22/11/2014
Kettunen näkee jokaisen, siis aivan jokaisen, liigan ja divarin pelin videolta halutessaan. Siihen päälle käy paikan päällä katsomassa useilla paikkakunnilla. Joten näkee pelaajia varmasti enemmän kuin yksikään täällä huutelija, jotka käyvät vain oman kylän peleissä ja kerran kuussa ISTV:n kautta katsovat.
Niinpä niin
22/11/2014
Toiset on ollu jokaisella mj-leirillä. Ei varmaan ole kysymys ettei pärjää, mut sit valkku soittaa sairastuvalle - jaksaisitko mitenkään tulla - olet ollut ennenkin jne.......
S7
22/11/2014
Jengi ei ilmeisesti katsonut ollenkaan esim. EFT-matseja? Esim. Pzitner ei saanut siellä mitään aikaan. Tempo kun pikkasen eri kuin jotain NST.tä vastaan... Mahiksen ovat pojat saaneet, vielä pitäis pikkasen treenata ja hakee lisää kokemusta, että pärjää kv-peleissä...
Espoo
22/11/2014
Lentopalloliiton uusi toimitusjohtaja asetti tänään yhdeksi päätötavoitteeksi lajin suosion kasvattamisen pääkaupunkiseudulla.
Salibandyliigassa pelaa neljä joukkuetta, mikä on poikkeuksellista kun verrataan mihin lajiin tahansa. Miten liitto on hyödyntänyt tämän aseman?
Kaikkiaan salibandyllä on erinomainen asema kaikissa suuremmissa kaupungeissa, ainoastaan jääkiekolla on vastaava tilanne Suomessa.
Nyt kilpailutilanne on muuttumassa, koripallo ja lentopallo ovat aktiivisia markinoinnissa, yleisömäärät ja harrastajamäärät on kasvussa, päinvastoin kuin salibandyssä.
Uudella puheenjohtajalla on haastellinen tilanne edessä.
Kkal
22/11/2014
Koittakaapa muistaa, että maajoukkueeseen ei valita parhaita pelaajia vaan paras joukkue. Hännisen rooli ei ole olla pistelinko ala Pajukoski tai Pfitzner. Kaartinen ei ole urheilija vaikka liigassa onkin kova ukko. Omasta mielestä seuraavana Oilersista voisi mj:ssa olla Oliver Wardi tai sitten Talvitie, joka tosin tällä hetkellä vaeltelee vähän varjojen mailla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.