Miehet

Oilersin viiden voitottoman ottelun putki katki – ”Sarjanousijaa pidetään pellenä”

07.11.
2014
2 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Esport Oilers kukisti Miesten Salibandyliigassa raumalaisen sarjanousijan, SalBan. Tapiolan Urheiluhallissa perjantaina pelattu ottelu päättyi Öljymies-juhliin lukemin 8-6 (2-2, 4-1, 2-3).

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu ratkesi teoriassa vasta kolmannen erän lopussa Perttu Pajukosken tekemään komeaan 8-6-maaliin. Käytännössä kuitenkin Oilersin salamamaalit toisen erän alkuun olivat avain Öljymiesten voittoon.

Ottelun hahmo?
Oilers-maalilla Joonas Kaltiainen oli pelipäällä. Monia huipputorjuntoja esittänyt Kaltiainen jatkaa Öljymiesten maalilla myös lauantaisessa ottelussa SSV:tä vastaan. Toinen kypsästi pelannut Oilers-pelaaja oli Rasmus Markelin. Markelin on illasta toiseen yksi Oilers-puolustuksen avainhahmoista. Hyökkääjistä Perttu Pajukoski 2+1-tehoilla on Oilers-hyökkäyksen kuuma nimi tällä hetkellä. Vierailijoilta edukseen erottui nuorten Maajoukkuemies Jani Lehtoniemi sekä samassa ketjussa pelaava Ville Salonen. Kahden maalin iltaa viettänyt Janne Hyvönen oli vaarallinen pideltävä Öljymies-puolustukselle. Myös raumalaisten maalivahti Petri Elo torjui muutaman hyvän Oilers-laukauksen.

Ottelun puheenaihe?
SalBan päävalmentaja Juha Mäkilä avautui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa (video alla) kamppailun tuomareista. Hänen mukaansa sarjanousijaa pidetään pellenä Miesten Salibandyliigassa. Oilersin voitottomien otteluiden putki oli ehtinyt venyä viiteen. Seuraava voitoton ottelu olisi tietänyt historian pisintä putkea, mutta espoolaisten onneksi Oilers otti helpottavan voiton, joka oli mahdollisesti uuden putken, eli voittoputken alku.

Tilastot:
Oilers: Perttu Pajukoski 2+1, Oscar Hänninen 1+2, Joonas Kaltiainen 15 torjuntaa
SalBa: Janne Hyvönen 2+0, Petri Elo 27 torjuntaa

Linkit:
Jari Turusen ottelukuvat
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Toimittanut: Janne Erola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
katsoja katsoja
08/11/2014
Salbasta jäi mieleen hyvä mokke, komeat viikset, irtopallotahto ja raivoisa huoltajakolmikko. Ehkä viimemainittujen ansiosta pelaajienkin keskittyminenkin hetkeksi herpaantui.

Oilersin puolustus oli sitä luokkaa eilen että tämän olisi voinut jopa voittaa. Elolle hienot 18 torjuntaa vikassa erässä, oli mielestäni Kaltiaista parempi.
jykä
09/11/2014
Melko yllättävää, että raumalaiset itkee tuomareista. Aina sama juttu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.