Juniorit

Ratkaisumaalin iskenyt Olli Kinnunen: ”Toisen erän puolivälissä pääsin hyökkääjänä kentälle”

02.11.
2014
0 Kommenttia
1
Juniorit
Ruotsin puolustus nippuun ja kädet kattoon. Alivoimalla. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsin puolustus nippuun ja kädet kattoon. Alivoimalla. Kuva: Salibandyliiga

Suomen poikien maajoukkue jatkoi vahvoja otteitaan Hämeenlinnan EFT-turnauksessa ja kaatoi Ruotsin sunnuntaina lukemin 5-3. Ottelun voittomaalin viimeisteli OLS:in Olli Kinnunen komealla alivoimasoololla.

Vaikka ottelu oli pitkälti Suomen näytöstä, niin Kinnusen mukaan varsinkin alku oli haasteellinen.

– Ihan hyvä. Ensimmäiset minuutit menivät vähän huonosti ja piti vähän herätellä joukkuetta. Hyvä peli kokonaisuutena varsinkin sitten kun herättiin fyysisesti peliin mukaan, arvioi Kinnunen.

Kinnunen ei pelannut ottelun ensimmäisessä erässä ollenkaan. Oulun mies päästettiin kunnolla irti vasta toisen erän puolivälissä, jonka jälkeen hän syötti kaksi maalia ja viimeisteli Suomen neljännen maalin komealla alivoimasoololla. Tämä jäi myös ottelun voittomaaliksi.

– Ensimmäinen erä meni penkin päässä. Toisen erän puolivälissä pääsin hyökkääjänä kentälle. Lopussa olin sitten puolustaja. Joukkue pelasi hyvin, kommentoi OLS:in mies omaa esitystään.

Kuten jo todettua, niin Suomi oli voittamaton Hämeenlinnan turnauksessa. Kolmen ottelun maalisaldo oli vakuuttava 34-8. Kinnunen onnistui eritoten Ruotsia vastaan, mutta iski maalit myös Sveitsin ja Tshekin verkkoihin.

– No aika mukavasti on mennyt. Joukkue on pelannut hyvin. Minulla on ollut monta roolia, mutta ihan hyvin on sujunut, arvioi Kinnunen esityksiään koko turnauksessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.