Miehet

Iski seitsemän maalia yhteen otteluun, ehti missata rankkarinkin – ”Tänään onnistui kaikki”

07.11.
2014
1 Kommentti
0
Miehet

Perjantai-iltana Mynämäessä pelattu Divari-ottelu SBS Wirmon ja Hämeenlinnan Steelerssin välillä päättyi kotijoukkueen 7-1-voittoon. Divarin sarjakärjessä majaileva hämeenlinnalaispoppoo törmäsi kerta toisensa jälkeen Wirmon tiiviiseen puolustusmuurin, jonka viimeisenä lukkona hääri mainion ottelun pelannut maalivahti Aleksi Vainio.

Mihin ottelu ratkesi?
Vaikka numerot väittävätkin toista, niin Steelers pelasi hyvän ottelun ja oli jatkuvasti vaarallinen. Wirmo luotti omaan nöyrään puolustupeliinsä ja iski tehokkaasti vastaan. Ajassa 06.56 alkoi herra Juho Lehtosen show. Ensimmäiseen erään knallitemppu ja toiseen erään samanmoinen. Kolmannessa erässä Lehtonen hyytyi ja maaleja syntyi vain yksi. Lopputulos 7-1 ja Lehtonen 7+0 – uskomaton suoritus.

The Cassun jälkipeleissä myhäili tyytyväinen Juho Lehtonen.

The Cassun jälkipeleissä myhäili tyytyväinen Juho Lehtonen.

Ottelun hahmo?
No, ei tarvitse paljoakaan etsiä. Juho Lehtosella onnistui tänään kaikki, tai no melkein. Seitsemän maalia Steelerssin reppuun paukuttanut Lehtonen onnistui missaamaan rankkarin. Hieman varjojen mailla alkukauden seilannut Lehtonen sai vihdoin ketsuppipurkin auki. Mynämäkeläisfanit varmasti toivovat tason pysyvän lähellä tämän iltaista.

Ottelun puheenaihe?
Jos ei oteta Lehtosta mukaan, niin upeat nuorisomaajoukkuepelit viikonloppuna pelannut ja Divarin pistepörssiä ennen peliä johtanut Ville Lastikka oli varsin vaisu. Liekö viikonlopun kovat maajoukkue-ottelut sitten väsyttäneet nuoren miehen, mutta tänään ei samanlaista magiaa nähty kuin viikonloppuna.

Kommentit:
– Tänään meidän nöyryys oli hyvällä tasolla. Otettiin paljon peittoja ja maalivahti Vainio hoiti loput, maalaili Wirmon pääkäskijä, Petri Seppinen.
– Sunnuntaina meillä on vieraspeli Kuopiossa Welhoja vastaan. Silloin kun jätetään turhat syöttövirheet pois ja joku muukin kuin Lehtonen tekee maaleja, niin hyvä tulee, Seppinen kommentoi.
– Tänään onnistui kaikki, mutta pakko tässä on jakaa kiitosta myös ketjukavereille. Aika hyvisti passeista sai tänään nauttia, Juho Lehtonen kertoi.
– Tänään voi vähän nauttia, mutta sunnuntaina mennään taas Welhojen vieraana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
rankat ankat
08/11/2014
No eihän onnistunut kaikki jos rankkari ei mennyt sisään?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.