Iski seitsemän maalia yhteen otteluun, ehti missata rankkarinkin – ”Tänään onnistui kaikki”

The Cassun jälkipeleissä myhäili tyytyväinen Juho Lehtonen.

Perjantai-iltana Mynämäessä pelattu Divari-ottelu SBS Wirmon ja Hämeenlinnan Steelerssin välillä päättyi kotijoukkueen 7-1-voittoon. Divarin sarjakärjessä majaileva hämeenlinnalaispoppoo törmäsi kerta toisensa jälkeen Wirmon tiiviiseen puolustusmuurin, jonka viimeisenä lukkona hääri mainion ottelun pelannut maalivahti Aleksi Vainio.

Vaikka numerot väittävätkin toista, niin Steelers pelasi hyvän ottelun ja oli jatkuvasti vaarallinen. Wirmo luotti omaan nöyrään puolustupeliinsä ja iski tehokkaasti vastaan. Ajassa 06.56 alkoi herra Juho Lehtosen show. Ensimmäiseen erään knallitemppu ja toiseen erään samanmoinen. Kolmannessa erässä Lehtonen hyytyi ja maaleja syntyi vain yksi. Lopputulos 7-1 ja Lehtonen 7+0 – uskomaton suoritus.

No, ei tarvitse paljoakaan etsiä. Juho Lehtosella onnistui tänään kaikki, tai no melkein. Seitsemän maalia Steelerssin reppuun paukuttanut Lehtonen onnistui missaamaan rankkarin. Hieman varjojen mailla alkukauden seilannut Lehtonen sai vihdoin ketsuppipurkin auki. Mynämäkeläisfanit varmasti toivovat tason pysyvän lähellä tämän iltaista.

Jos ei oteta Lehtosta mukaan, niin upeat nuorisomaajoukkuepelit viikonloppuna pelannut ja Divarin pistepörssiä ennen peliä johtanut Ville Lastikka oli varsin vaisu. Liekö viikonlopun kovat maajoukkue-ottelut sitten väsyttäneet nuoren miehen, mutta tänään ei samanlaista magiaa nähty kuin viikonloppuna.