Liigat

Seura vahvisti siirron – Salibandyliigan pörssikakkonen loppukaudeksi Sveitsiin

27.11.
2014
2 Kommenttia
1
Näitä tuuletuksia nähdään seuraavaksi Sveitsin liigassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Näitä tuuletuksia nähdään jatkossa Sveitsin liigassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuten Pääkallo.fi viime viikolla uutisoi, Salibandyliigan pistepörssin kakkosena oleva Lassi Vänttinen vaihtaa maisemaa. Classic tiedottaa, että tehohyökkääjän sopimus on purettu, ja mies siirtyy Sveitsin NLA-liigan SV Wiler-Ersigenin riveihin loppukaudeksi.

Classicin miesten joukkueen manageri Pasi Peltolan mukaan siirtoon ei liity sen suurempaa draamaa.

– Ainahan tämän tasoisen pelaajan lähtö on uhkakuva joukkueelle, mutta samalla myös mahdollisuus. Meillä on laaja materiaali, emmekä etsi määrätietoisesti korvaajaa. Huippulahjakkaille nuorille pelaajillemme tämä tarjoaa mahdollisuuden nousta esiin entistä paremmin, Peltola toteaa Classicin tiedotteessa.

34-vuotias kulttipelaaja Vänttinen ehti kerätä alkukaudella 12 ottelussa tehopisteet 20+12. Hän on edustanut Wiler-Ersigeniä urallaan jo kerran aiemminkin. Seurakaverikseen Sveitsissä Vänttinen saa maajoukkuepuolustaja Tatu Väänäsen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ohhoh
28/11/2014
Jaa, Classic ilmoittautui sitten pelaamaan kannusta. Saavat pitkästä aikaa joukkueen kasaan yksilöiden sijaan.
Mika Uila
28/11/2014
Itse olen sanonut muutaman vuoden ajan, että niin kauan kun Classicilla on ringissä Vänttinen ja Savolainen niin mestaruus voidaan unohtaa. Nyt on jo 1/2 pois, joten todennäköisyys kasvaa ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.