SSV taipui Oilersille, SPV jyräsi NST:n – katso lauantain salibandytulokset

Oilers kukisti SSV:n legendaarisessa välienselvittelyssä. Kuva: Olli Laukkanen

Petri Hakosen ja Janne Hulmin SPV hakkasi Petteri Puustisen NST:n rumin lukemin. Kuva: Markku Taurama

SSV ja Oilers kohtasivat Ylen televisioimassa kamppailussa miesten Salibandyliigassa. Eilen SalBan kaatanut Oilers jatkoi voittoputkeaan kaatamalla SSV:n 2-4 (1-0,2-4,0-0).

Oilers loi avauserässä ison kasan maalipaikkoja, mutta ainoasta osumasta vastasi silti SSV. Toisessa erässä SSV jäähyili, ja Oilersin kivikova ylivoima rankaisi Oscar Hännisen ja Rasmus Markelinin johdolla kolme kertaa.

Päätöserässä SSV haki vimmatusti kavennuksia, mutta Oilers kesti hyvin pelanneen maalivahti Joonas Kaltiaisen johdolla. Maaleja ei nähty ollenkaan, ja näin Oilers otti toisen perättäisen voittonsa. SSV:lle tappio oli kauden kolmas.

11 comments

1. Strandberg 54 torjuntaa, taisi tulla leima passiin.

Harmittaa, että tuli pataan, mutta kyllä nämä paikallisväännöt on hienoja matseja. Ei ole mitään leppoista läpsyttelyä. En muista milloin olen nähnyt viimeksi Oilersin vääntävän noin hienolla ja kurinalaisella asenteella. Pitää ensi perjantaina lähteä katsomaan josko Happeeta vastaan jatkuisi sama hieno peli.

Hyvä muistutus Ssv:lle, että ei voi vasta kolmannessa erässä laittaa kaasua pohjaan kurinalaista joukkuetta vastaa. Lisäksi ylivoima on ollut huonoa. Viimeisessä kahdessa ottelussa 12 min ylivoimaa ja yksi maali. Pitäisi olla jokin muukin kuvio kuin se, että Laasonen pommittaa oikealta laidalta yläpesään. Erää vastaan Mahlberg tuurasi Laasosta, mutta tänään ei ollut kumpikaan ylivoimassa ja Laasonen kokonaan poissa kokoonpanosta.

2. Stranbergilla toisessa erässä 5 torjuntaa, ei 35. Kyseessä näppäilyvirhe online järjestelmään. Eli Strandbergille tojuntoja ottelussa yhteensä 22.

3. Sösövee vähän innostu kun classic unessa ja erä susipaska.
    Hehkutti jo valmennuskin sitä sun tätä, ei vieläkään mestarisuosiķki. 1 kentän varassa… ei riitä.

4. Jaha, yksi yö ja Strandberg joutuu repimään kisapassin.

Jos totta puhutaan, niin ihan normaalilta tiukalta peliltä se näyttikin katsomoon.

5. tällä kaudella on ollut käsittämätöntä kuinka pielessä on ainakin maalivahtien torjuntatilastoissa merkinnät.Esim kortelaisen 49 torjuntaa yhdessä erässä.Laukaisukarttaa tutkiessa huomaa torjuntamäärät aivan toiseksi.Jos merkinnät olisivat oikein monen maalivahdin prosentit olisivat aivan toiset.Kuka lienee vastuussa,itsellä ainakin luotto mennyt kyseiseen tilastoon.

6. Toi on muuten ihan totta, lisäksi tilastoja ei oo edes viitsitty korjata… Tuttuja tilastomiehiä? Yli 10 torjuntaa erään alkaa olla tässä lajissa aika harvinaista, jos ei vastakkain oo ihan eri korin joukkueet.

7. Ei ehkä mestarisuosikki, mutta mitaleista tappelee ja mestaruuteenkin on mahikset. Oilers on alkukaudestaan huolimatta ihan selkeesti sarjan kovimpia jengejä, yv ehken liigan parasta tällä hetkellä. Oli kyllä todella murhaavan tehokasta ja pyöri kuin unelma! Meitin yv taas suoraan sanoen ihan perseestä. Mutta oli kyllä tiukka matsi ja ratkesi pienillä marginaaleilla–> tämmöisiä pelejä pitäisi olla lähes jokaisen liigamatsin, eikä mitään 10maalin eroja…