Miehet

SSV taipui Oilersille, SPV jyräsi NST:n – katso lauantain salibandytulokset

08.11.
2014
11 Kommenttia
0
Miehet
Petri Hakosen ja Janne Hulmin SPV hakkasi Petteri Puustisen NST:n rumin lukemin. Kuva: Markku Taurama

Petri Hakosen ja Janne Hulmin SPV hakkasi Petteri Puustisen NST:n rumin lukemin. Kuva: Markku Taurama

SSV ja Oilers kohtasivat Ylen televisioimassa kamppailussa miesten Salibandyliigassa. Eilen SalBan kaatanut Oilers jatkoi voittoputkeaan kaatamalla SSV:n 2-4 (1-0,2-4,0-0).

Oilers loi avauserässä ison kasan maalipaikkoja, mutta ainoasta osumasta vastasi silti SSV. Toisessa erässä SSV jäähyili, ja Oilersin kivikova ylivoima rankaisi Oscar Hännisen ja Rasmus Markelinin johdolla kolme kertaa.

Päätöserässä SSV haki vimmatusti kavennuksia, mutta Oilers kesti hyvin pelanneen maalivahti Joonas Kaltiaisen johdolla. Maaleja ei nähty ollenkaan, ja näin Oilers otti toisen perättäisen voittonsa. SSV:lle tappio oli kauden kolmas.

Lauantain kaikki tulokset:

Miesten Salibandyliiga:
SSV-Oilers 2-4
NST-SPV 5-13
Happee-Nokian KrP 6-4

Naisten Salibandyliiga:
SB-Pro-PSS 9-3
Papas-Erä 6-4
Steelers-Koovee 2-8
TPS-Classic 4-10
M-Team-Happee 6-1

Miesten Divari:
M-Team-SB Vaasa 7-4
ÅIF-SBS Masku 9-1
LaSB-LNM 9-4
SB Welhot-Blackbirds 9-4

Miesten Suomen Cup, neljännesvälierät:
Koovee-Pyövelit (2.div.) 12-4

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kettunen
08/11/2014
Joonas Kaltiainen nousemassa Ikosen ohi MM-kisakoneeseen?
Msy
08/11/2014
Strandberg 54 torjuntaa, taisi tulla leima passiin.

Harmittaa, että tuli pataan, mutta kyllä nämä paikallisväännöt on hienoja matseja. Ei ole mitään leppoista läpsyttelyä. En muista milloin olen nähnyt viimeksi Oilersin vääntävän noin hienolla ja kurinalaisella asenteella. Pitää ensi perjantaina lähteä katsomaan josko Happeeta vastaan jatkuisi sama hieno peli.

Hyvä muistutus Ssv:lle, että ei voi vasta kolmannessa erässä laittaa kaasua pohjaan kurinalaista joukkuetta vastaa. Lisäksi ylivoima on ollut huonoa. Viimeisessä kahdessa ottelussa 12 min ylivoimaa ja yksi maali. Pitäisi olla jokin muukin kuvio kuin se, että Laasonen pommittaa oikealta laidalta yläpesään. Erää vastaan Mahlberg tuurasi Laasosta, mutta tänään ei ollut kumpikaan ylivoimassa ja Laasonen kokonaan poissa kokoonpanosta.
jojokidi
09/11/2014
Stranbergilla toisessa erässä 5 torjuntaa, ei 35. Kyseessä näppäilyvirhe online järjestelmään. Eli Strandbergille tojuntoja ottelussa yhteensä 22.
Totu
09/11/2014
Sösövee vähän innostu kun classic unessa ja erä susipaska.
Hehkutti jo valmennuskin sitä sun tätä, ei vieläkään mestarisuosiķki. 1 kentän varassa... ei riitä.
Msy
09/11/2014
Jaha, yksi yö ja Strandberg joutuu repimään kisapassin.

Jos totta puhutaan, niin ihan normaalilta tiukalta peliltä se näyttikin katsomoon.
tilastot
09/11/2014
tällä kaudella on ollut käsittämätöntä kuinka pielessä on ainakin maalivahtien torjuntatilastoissa merkinnät.Esim kortelaisen 49 torjuntaa yhdessä erässä.Laukaisukarttaa tutkiessa huomaa torjuntamäärät aivan toiseksi.Jos merkinnät olisivat oikein monen maalivahdin prosentit olisivat aivan toiset.Kuka lienee vastuussa,itsellä ainakin luotto mennyt kyseiseen tilastoon.
JZ
09/11/2014
Toi on muuten ihan totta, lisäksi tilastoja ei oo edes viitsitty korjata... Tuttuja tilastomiehiä? Yli 10 torjuntaa erään alkaa olla tässä lajissa aika harvinaista, jos ei vastakkain oo ihan eri korin joukkueet.
herätys tuomarit
09/11/2014
Oilers #11 filmasi taas kivasti pelin ratkaisseen jäähyn Kinnuselle.
Hihhuli
09/11/2014
Ai siinä lyötiin mailalla suuhun
S7
09/11/2014
Ei ehkä mestarisuosikki, mutta mitaleista tappelee ja mestaruuteenkin on mahikset. Oilers on alkukaudestaan huolimatta ihan selkeesti sarjan kovimpia jengejä, yv ehken liigan parasta tällä hetkellä. Oli kyllä todella murhaavan tehokasta ja pyöri kuin unelma! Meitin yv taas suoraan sanoen ihan perseestä. Mutta oli kyllä tiukka matsi ja ratkesi pienillä marginaaleilla--> tämmöisiä pelejä pitäisi olla lähes jokaisen liigamatsin, eikä mitään 10maalin eroja...
kaatuilemalla mestariksi?
09/11/2014
Ei kai kukaan tuomari niin paljon voi espoolaisia auttaa jo toisena vuonna peräjälkeen, että ne taas pelaisi mitalista.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.