Miehet

Suomen Cupin kuudennen kierroksen otteluparit arvottu – kakkosdivarijengit haastavat Tampereen liigajoukkueet

11.11.
2014
25 Kommenttia
0

Miesten Suomen Cupin kuudennen kierroksen ohjelma arvottiin tänään. Suurista odotuksista huolimatta puolivälierässä ei nähdä derbyjä Tampereella eikä Turussa.

Viime kierroksella liigajoukkue Nokian KrP:n pudottanut kakkosdivarijoukkue FBC turku haastaa tällä kertaa tamperelaisen liigajoukkueen Kooveen kotikentällään. Toinen jatkossa oleva kakkosdivisioonajoukkue KeLy saa myöskin vastaansa tamperelaista liigaosaamista, kun se matkustaa Classicin vieraaksi Tampereelle.

Kuudennen kierroksen muissa ottelupareissa TPS isännöi Happeeta ja takavuosien finaalipariskunta SSV ja SPV kohtaavat Helsingissä.

Miesten Suomen Cup 6. kierros:
FBC Turku(2.div)-Koovee
Classic-KeLy(2.div)
TPS-Happee
SSV-SPV

Kuudennen kierroksen runkopäivä on 23.11.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Stalin
11/11/2014
Luottamus hyvä, kontrolli parempi.

Arvonnan toteutus oli joko lapsellinen tai epäluotettava. Välierien arvonta olisi syytä toteuttaa arvokkaalla tavalla, johon jokainen voisi luottaa. Reikäpallot pois, lasikuppi, arpojaksi ja valvojaksi tunnettu henkilö liiton/joukkueiden ulkopuolelta jne.

ja ne kavereitten twiittien lukemiset voisi jättää vapaa-ajalle.

Tai sitten voi jatkaa tätäkin hommaa nykyisellä tavalla ja ihmetellä kun lajia ei oteta vakavasti.
Jonsku
11/11/2014
Kaikessa salibandyliiton julkisuudessa pyritään aina luomaan tekohauskaa ja tekorentoa ilmapiiriä. Arvokkuus loistaa poissaolollaan. Lähinnä vaivaannuttavaa seurattavaa.
Dp
11/11/2014
Olen täysi eri mieltä! Nämä cupin arvontalähetykset ovat ehkä isoin sen arvostusta ja mielenkiintoa nostaneita uudistuksia. Ja vielä ihan laadukkaasti toteutettuja. Siinä olen samaa mieltä etteivät Henrikssonin läpät aina putoa. Ehdottomasti iso peukku täältä ja jatkoa myös välieriin. Enemmän voisi olla seuroista haastateltavia.
Kolmekin
11/11/2014
Tuohan on nykyaikaa, että twiittejä huomioidaan. Toki tuo kaveri-aspekti vähän rasittaa, mutta muuten ilman muuta laji-ihmisiä mukaan lähetyksiin. Jostain se on lähdettävä.

Arpojaksi joku Janne Tähkä tms. niin voisi vielä toimia paremmin.
onko maito hapansa?
11/11/2014
Noh,

Nyt taas vingutaan ihan epätoivoisen pöllöistä asioista. Hienoa, että järjestetään arvonta ja tämän vielä lähetetään verkkoon. Ihan sama omasta mielestä miten nämä järjestetään, pääasia että järjestetään.

Ja samaa mieltä siitä, että hienoa kun twiittejä huomioidaan. Ihme vinkumista niinkin pienestä asiasta kuin siitä, miten arvonta on järjestetty.

Stalin on nyt syönyt ärrinmurrin muroja ;)
Säbänderus
11/11/2014
Ihan sama kuinka arvotaan.
Täysin turha kilpailumuoto.
HAH
11/11/2014
Joo ihme vinkumista (jälleen kerran).. Mielestäni hyvin ja hauskasti toteutettu ja tälläistä videomateriaalia saisi olla lisääkin! Älkää aina jaksako mennä noin negan kautta
jarru
11/11/2014
Välierissä pomminvarmasti arvotaan koovee-classic niin saadaan tampereelle mansen edustaja mukaan :D
Pk+seutu
11/11/2014
Miksi finaalit on aina Tampereella. Eikö esim Jyväskylän buumi olisi hyvä palkita joskus ?
Lenin Tampereella
11/11/2014
Jos haluaa tulla tunnetuksi pellenä, niin kannattaa pelleillä.
kysymys
11/11/2014
Kuinkahan monesti SSV ja SPV on kohdannut toisensa Cupissa viime vuosina? Jotenkin kuulostaa turhan tutulta parivaljakolta...
Mika Hilska
11/11/2014
Ainakin kaudella 2011 - 2012 neljännellä kierroksella, jolloin SSV voitti vieraissa 3-2.
Hallikainen
11/11/2014
Hommatkaa kunnon halli sinne jyväskylään! Kyllä toi tampereen halli on se syy ja helppo mennä vähän joka suunnasta.
pelaaja
11/11/2014
Löde sitä, Löde tätä. Voitaisiinko nämä typerät kaveriviestit jättää pois suorasta lähetyksestä?
Säbänderus
11/11/2014
Syy on TV2 ja Tampere.
Huolto
12/11/2014
Muistihan jompi kumpi ottaa sen mikin? Se on liiton ainoa.
Tiedoksi
12/11/2014
Kyl tv2 voi mennä esim turkuun,Helsinkiin, Seinäjoelle tai jopa jyväskylään. Ei siitä kiini ole
pauttiarallaa
12/11/2014
Löde eli Lötjönen on lajin syvintä ydintä. Yksi seuratuimmista twiittaajista. Ilman muuta mainintansa on paikallaan, jos katsoo lähetystä. Pelaaja voisi ottaa vähän some-koulutusta, niin hokaat sinäkin miksi jotain tehdään.
JZ
12/11/2014
Onko muuten noi TV2:lta tulevat tän kauden pelit jo tiedossa ja näkyvissä jossain?
paroni
12/11/2014
Pitäisikö huolestua lajin puolesta, josa Löden twiittaukset ovat lajin syvintä ydintä? Kuten edellinen toteaa.
pauttiarallaa
12/11/2014
Miksi pitäisi? Ehkä siltä osin, että Lötjönen aika usein lajia dissaa puolivitsillään, tämä voi vähemmän seuranneesta tuntua omituiselta.

Minusta sopii vallan mainiosti, että tämänkaltaiset twiittaajat ovat tässä lajissa esillä.
Hilipili
12/11/2014
Miksi median pitäisi kiinnostua lajista ja kansan maksaa peleistä, jos maajoukkueessakin (käsittämätöntä) esiintynyt klovni julkisesti dissaa lajia pohjalta eihän tämä ole edes urheilua ja junnulätkässäkin treenataan enemmän. Liittokin on kaverikerho jossa ei saada mitään aikaiseksi. Todella käsittäätöntä että tämä wannabe julkisuustyrkky saa näkyvyyttä aivopieruilleen.
rankat ankat
12/11/2014
Kuvitelkaapa jos vaikka Mestareiden Liigan arvonnassa katsottaisiin tyyliin Cristiano Ronaldon twiittejä kesken lähetyksen.
Ippa
12/11/2014
No kuvitellaan.

Se olisi oikeasti kiinnostavaa, jos CR7 kommentoisi Realin vastustajaa jollain lailla heti, kaikelle kansalle. Tosin toisin kuin liiton kotikutoisessa kasarihenkisessä studiossa, Ronaldon twiitti heijastettaisiin seinälle jne.jne. Tuskin Platini sitä kännykästään lukisi.

Arvonnan näyttäminen suorana on hyvä idea, mutta toteutus kaipaa terästystä. Kuten joku tuolla sanoikin: arvokkuutta. Se ei tarkoita, että pitäisi häivyttää huumori, mutta nyt syntyy vaikutelma, että Rampe kertoo Naukkikselle vitsejä ja sitten koitetaan saada porukka naa-ram-maaaaan. Tarkoitus ei kuitenkaan liene leikkiä Aakea ja PPP:ta, eikös vaan.
pauttiarallaa
13/11/2014
Tuohan olis hemmetin kiinnostavaa, että luettaisiin Ronaldon twiittejä. Heikko provo Ankoilta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.