Miehet

Suomen Cupin puolivälierät käyntiin viikonloppuna – katso otteluohjelma

17.11.
2014
0 Kommenttia
0

Miesten Suomen Cupin puolivälierien otteluohjelma on valmistunut. Viikonloppuna pelataan kolme ottelua, ja neljäs kamppailu on ensi viikon keskiviikkona.

Sunnuntaina Classic saa Tampereella vastaansa KeLyn Haukiputaalta, joka toisena kakkosdivarijoukkueena on jo varmistanut paikkansa vähintään pikkufinaalissa. Illalla Pasilassa huippukamppailussa välieräpaikasta mittelevät SSV ja SPV, ja Turussa puolestaan sapeleitaan kalistelevat TPS ja Happee.

Viimeinen välieräpaikka ratkeaa niin ikään Turussa ensi keskiviikkona, kun toinen kakkosdivarijoukkue FBC Turku kohtaa Kooveen. Tulevien välierien runkopelipäivä on 3.1.2015, ja finaalit pelataan 24. tai 25.1.

Puolivälierien otteluohjelma:
Su 23.11. 14:00 Classic-KeLy Tampere Areena
Su 23.11. 18:30 SSV-SPV Pasilan UH
Su 23.11. 18:30 TPS-Happee Caribia Turku
Ke 26.11. 18:30 FBC Turku-Koovee Sport Garden Turku

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.