Miehet

Video: Classic–KeLy kaikki maalit – kakkosdivarijoukkue pisti liigaryhmän ahtaalle

25.11.
2014
6 Kommenttia
1

Miesten Salibandyliiga-joukkue Classic eteni sunnuntaina vain vaivoin jatkoon Suomen cupissa, vaikka vastassa oli kakkosdivarijoukkue KeLy. Classic oli lopulta parempi lukemin 7–6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Asiantuntija
25/11/2014
Onpahan verkkaisen näköisiä tilanteita...Classic junnujoukkueella pelissä?
Jokotai
25/11/2014
Joko junnuporukka tai sitten nepparit takista kokonaan irti, ei vain auki. Ei silti oteta mitään pois KeLyltä, hienoja maaleja nuo tekivät, mutta tosiaan liigavauhdissa ei olisi ihan onnistunut sama.
täysillä mennään
25/11/2014
Eipä liigaporukat oo vuosiin enää vilttimiehillä ja junnuilla lähteneet näihin peleihin. Toissa vuonaa ssv jätti turhakkeet kotia ja tuli 2 kentällä ouluun pelaan 3divari porukkaa vastaan.
Mansesta
25/11/2014
Lähinnä torjuntatilaston perusteella peli on ollut etupäässä C:n pyöritystä. En osaa sanoa onko KeLy kuinka liikkuva joukkue yleensä, mutta äkkiä sitä pelissä tempo putoaa sen hitaamman tasolle. Ihan junnuporukalla olisi voinut sitä vauhtia olla taas enemmänkin ..
vieras
25/11/2014
Mitä itse nähnyt ja vastaan pelanneena osaan sanoa, niin 2divari jengiksi tosi liikkuva, fyysinen ja kova kuntoinen porukka. Tällä kaudella ilmeisesti tavoite nousta muutaman hiljaisen kauden jälkeen takaisin divariin. Ja yleensäkin KeLyn veskalla on päälle 20 torjuntaa per peli, Kamula antaa aina pelatessaan mahdollisuuden voittoon.
manageri
26/11/2014
Kelyn porukasta liigaan menisivät Kinnunen, Kamula ja Krankka. Ei taida vain olssilla kiinnostaa kuin ehkä Kinnunen....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.