Miehet

Video: Erä–Nokian KrP kaikki maalit – Erä nousi 6–1-tappioasemasta voittoon

20.11.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Lauri Kapanen summasi Nokiaa vastaan tehot 1+3. Kuva: Mikko Hyvärinen

Lauri Kapanen summasi Nokiaa vastaan tehot 1+3. Kuva: Mikko Hyvärinen

Heikosti viime aikoina Salibandyliigassa esiintynyt Tapanilan Erä nappasi keskiviikkona henkisesti tärkeän voiton Nokian KrP:stä. Erä onnistui nousemaan tappioasemasta ensin rinnalle ja sitten ohi. Loppunumerot kirjattiin Erän hyväksi 9–7. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Olihan
20/11/2014
Aikamoinen nousu. Saataa olla Erälle ihan käänteentekevä onnistuminen?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.