Divarit

Video: FBC Turku-Koovee kaikki maalit – Hautamäki räjäytti täpötäyden Gardenin

27.11.
2014
4 Kommenttia
1

Kakkosdivarijoukkue FBC Turun tuhkimotarina Suomen Cupissa jatkui keskiviikkona, kun se kaatoi puolivälierässä liigajoukkue Kooveen jatkoajalla lukemin 7-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Koovee johti kahden erän jälkeen 2-4, mutta FBC rynni hurjalla kirillä jo kahden maalin johtoon. Koovee nappasi tämän eron kiinni, ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Siellä isäntien Jaakko Hautamäki pysäytti kellot Mikko Stenforsin syötöstä ajassa 65.21, ja salibandysyksyn suurin jymypaukku oli valmis 320 katsojan silmien edessä. Suomen Cupin välieräparit arvotaan tänään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
vares
27/11/2014
Voiko ylimielisempää pelaajaa olla kuin kooveen #22!Ainakin videon perusteella kiinnostaa eniten onko tukka hyvin.Kuvastaa hienosti lopussa kun menettää pallon kulmassa ja hölkkäilee omaan päähän katsomaan kun kaveri laittaa pelin poikki.Naurettavaa.
JiiK
27/11/2014
Joo pari meni aikaisemminkin saman kaverin piikkiin. Ja se tukka ei todellakaan ole hyvin :D
Kamil
27/11/2014
Miks tästä puuttuu se selostus? Olis parempi kera sen. Pääsis fiilikseen ihan eri tavalla.
Kojootti
29/11/2014
Huomatkaa M.Stenforsin tukka, aina hyvin. Siinä sivussa 0+3.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.