Video: FBC Turku–Nokian KrP kaikki maalit – viimeisen minuutin tasoitus ja Simolinin jatkoaikaratkaisu

Miesten Suomen Cupin puolivälieräjoukkueet selvisivät maanantaina. Todellisesta jymypaukusta vastasi 2. divisioonassa pelaava FBC Turku, joka voitti kotonaan dramaattisten vaiheiden jälkeen Nokian KrP:n jatkoajalla 7–6. Kotijoukkue FBC Turku tasoitti ottelun, kun kolmatta erää oli jäljellä enää 50 sekuntia. Ottelun maalikooste on nyt nähtävillä.

12 comments

  1. Melko huono maalikoste suurin osa 11 minuutista kuvataan ku pelaajat heittää ylävitosia. Hidastukset mieluummin kehiin. Ja aikalisänkin näyttäminen turhaa. Se oli ihan jees että tasotus maali näytettiin vähän pidemmältä pätkältä

  2. ratkaisumaalin jälkeen kentälle juoksee myös joku katsomosta.
    Mahtaako tulla rangaistuksia?
    Ehkä peli pelataan uudestaan…

  3. No, niin arvon pörssipisteiden tuijottelijat. Mielipiteitä kaivataan? Johannes Jokinen; tehot 3+1. Pelasiko Jokinen hyvin vai huonosti?

    Oma mielipide. Oli äärettömän huono. Esitti jatkoajalla löysäilyn taidetta, kaveri käytti annetun tilan hyödykseen ja meni jatkoon.

  4. Väitötkö tosissaa ettei pelaajan hyvyys näy vain pörsseissä? :-D. Nyt vedät monelta maton alta ja kovaa…

  5. Miksei tuo Aku Kuikka ollut edes niiden 30 pelaajan joukossa, mistä valitaan MM-kisajoukkue? Oli kentällä aivan omaa luokkaansa.

  6. ”Väitötkö tosissaa ettei pelaajan hyvyys näy vain pörsseissä? :-D”.

    Valitettavasti näitä harhaisia ajatuksia liikkuu päässä toisinaan, mutta yritän parantaa tapani:-)

  7. Sport Gardenin kaukalo on 39x19m ja moneen kertaa mitattu. Ei siis ole täysimittainen 40x20m, mutta toistaiseksi on lupa irronnut pelata siellä.

  8. Johtuu varmaan vaan siitä, että BeeCeen pelaajat ovat Kuikan johdolla sellaisia kaappeja ja myöskin vikkeliä, että kaukalo näyttää kovin pieneltä.