Miehet

Video: Happee-Nokian KrP kaikki maalit – Johansson ohjasi omiin illan erikoisimman

10.11.
2014
0 Kommenttia
0

Happee voitti lauantaina kotonaan miesten Salibandyliigassa Nokian KrP:n lukemin 6-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Happee johti kahden erän jälkeen jo 6-0, mutta nokialaiset tulivat vahvasti peliin vielä mukaan voittaen päätöskolmanneksen 0-4. Illan erikoisin maali oli Happeen 6-0-osuma, jonka Henri Johansson ohjasi epäonnekkaasti omaan maaliin poikkeuksellisen kaukaa. Maali merkittiin maalin edessä päivystäneelle Petteri Kääriäiselle, jonka jalkaa pallo matkalla hipaisi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.