Miehet

Video: Indians–Koovee kaikki maalit – Kooveen ylivoima myrkkyä Indiansille

20.11.
2014
9 Kommenttia
0

Koovee kävi keskiviikkona hakemassa 7–5-vierasvoiton Westend Indiansista miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Lihava+Piippu
20/11/2014
Komeita kaappeja Kooveella jälleen kerran. Peli kulkee loistavasti, tauko tulee väärään paikkaan.

Niin joo, hidastukset ois kivat :)
Olli
20/11/2014
On kyllä surkea laatuinen video huh huh
palstalainen
20/11/2014
Saanko Olli kysyä, mikä tuosta nyt niin surkean tekee? Ensimmäisen kommentoijan kanssa kyllä samaa mieltä, että hidastuksia kaipaisi, mutta ei tuossa nyt omaan silmääni muuta vikaa ole.
Pk+seutu
20/11/2014
Ompas nättejä nyyttejä Kooveelta
JiiK
20/11/2014
Kooveella on kyllä hurja ylivoima. Kenelläköhän mahtaa olla kovimmat YV-prosentit liigassa? Näppituntumalta Koovee, Classic tai Oilers?
Tilastoista
20/11/2014
ei selviä montako YV:tä kukin joukkue on pelannut (ainakaan julkisesti näkyvillä olevista), joten YV-prosentin laskeminen vaatisi kaikkien ottelujen läpikäyntiä joukkueittain.

Eniten YV-maaleja on tehnyt juuri tuo mainittu kolmikko seuraavassa järjestyksessä:

Oilers: 21 maalia
Koovee: 18
Classic: 13
SSV: 12
SPV: 11
OLS: 11

Tietääkö joku löytyykö pelattujen YV:iden määrä jostain?
Pelin luonne
20/11/2014
Koovee voitti kun oli parempi kentällä. Tosin pelistä pitää sanoa, että oli kyllä heppoista tuomaritoimintaa. Tämä tosin ei suosinut Kooveeta eikä Indiansia, eli kyse ei ollut siitä, että tuomarit olisivat viheltäneet toiselle joukkueelle, ainoastaan vain se kuuluisa linja puuttui.

Aina Kooveen päässä, rikkojana oli Indians, siis säännön mukaan aina Koovee sai sisäänlyönnin. toisaalta Kooveen pelaaja sai kertaalleen mailasta päähänsä kovaa ja kerran kasvoihin ja näistä ei tullut rangaistuksia. Indiansin olisi näistä pitänyt saada rangaistukset, sen sijaan ne tilanteet mistä Indians sai rangaistuksen (estäminen ja työntäminen) eivät olleet rangaistuksen arvoisia, vaan peli oli samanlaisia tilanteita täynnä.

tämä tuomarien vihellysten vaihtelevuus aiheutti molempien joukkueiden pelaamisessa jotain ihmettelyä.

Maaleista tilanteet ovat mielenkiintoisia. Indiansin pelityyli tuntuu olla sahata poikkareita poikkareiden iloksi ja sen jälkeen ampua pallo ohi maalin. Koovee hyökkäsi suoraviivaisemmin ja teki maalinsa tarkasti. Ansaittu voitto.
Arto Kilponen
20/11/2014
Nuo YV ja AV tilastot olisivat kyllä mielenkiintoiset. Siitä voidaan tietysti keskustella maailman tappiin asti, että onko 5-3YV verrannollinen kahteen 5-4 YV:hen ja onko prosentti parempi mittari kuin sekuntia/maali. Nuo molemmat liiga voisi julkaista, datahan siellä on jo valmiina, ei tarvitse kuin ohjelmallisesti koostaa. Jos pääsisin raakadataan käsiksi (siis siihen, josta esim. pelaajien ylivoimaosumat lasketaan), niin tekisin tuon koostamisen automaation vaikka itse.
S7
21/11/2014
Parin viime pelin perusteella vaikea uskoa, että meijän yv tehnyt 12 maalia! Oilersia ja tepsiä vastaan yv-ketju kyll niin pahasti yössä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.