Miehet

Video: Indians–Oilers kaikki maalit – Indiansille historiallinen derbyvoitto

06.11.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Joni Winsten

Kuva: Joni Winsten

Westend Indians ja Esport Oilers kohtasivat kauden ensimmäisessä paikallisottelussa keskiviikkoiltana Otaniemessä. Indians voitti Oilersin ensimmäisen kerran Salibandyliigan historiassa lukemin 8-7. Ottelusta on nyt tarjolla alla oleva maalikooste. Maalikimaran alla on tarjolla vielä ottelun lehdistötilaisuus.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.