Miehet

Video: Josba-Classic kaikki maalit – Vänttisen tehosuoni ei ehdy

17.11.
2014
6 Kommenttia
0

Classic kävi ryöstämässä pisteet Josbalta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa lukemin 3-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Classic nykäisi kahden ensimmäisen erän aikana itsensä neljän maalin johtoon, mutta Josba kiri päätöskolmanneksella maalin päähän. Sami Johanssonin upeasti ilmasta lyömä 3-5 Nico Salon herkkulätystä oli lopulta joensuulaisille liikaa.

2+1 iskenyt Classicin Lassi Vänttinen jatkoi hirmuputkeaan. Hän on maalannut jokaisessa ottelussa tällä kaudella, ja viimeisen seitsemän ottelun saldo on komea 17+10.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JiiK
17/11/2014
Kenelläköhän on liigassa eniten maaleja tyhjiin? Jotenkin tuntuu, että Vänä on aina asialla kun Classicista puhutaan :)
mauno
17/11/2014
Vänä haistaa hyvin noi paikat, hyvä pelaaja 6-5 katkomaan syöttöjä ja malttaa katsoa ja laittaa vedon maalia kohti.
niiiiin
17/11/2014
Tai sitten niinku Nokiaa vastaan: pelaa/karvaa itsensä ulos tilanteesta ja muutaman metrin jälkeen, ehtii juuri ja juuri kääntyä omaa maalia kohti kun vastustajan e-junnutason harhasyöttö napsahtaa omaan lapaan.
Ohhoh
17/11/2014
Paikalla olleen voisi sanoa että numerot jopa mairittelevat Classiccia. Josba oli viimeiset 40 minuuttia selkeästi hallitseva, varsinkin ykkösketju loi hurjan määrän paikkoja mutta varsinkin Kajoksisella oli huonoa tuuriakin maalinteon suhteen (2 rimaa yms). Ihmetyttää miten Josba noin alhaalla sarjataulukossa, en tosin alkukaudesta nähnyt pelejä, mutta Happee ja Classic pelit Joensuussa ovat olleet erittäin mallikkaan näköistä tekemistä.
Joensuu
18/11/2014
Jiik oikeassa, kyllä näkyi sunnuntaina että classic olisi aika lailla tylsä ilman Vänttistä. Menneinä vuosina Johanssonkin teki maaleja mutta nyt oli kyllä aika surffailua. Savonen ja Salo hyviä.
Ykkösnyrkki
18/11/2014
Josban ykkönen otti kolme ensimmäistä maalia omiin, joten se puoli pitäisi korjata. Hyviä paikkoja oli tosiaan varmasti kymmeneen häkkiin, mutta Classicin veskalla oli tänään hyvä päivä, vaikka kaikkia palloja ei nähnytkään. Classicin eka erä hyvä, jonka Josban ykkönen nukkui omalta osaltaan. Peli kuitenkin kehittynyt hyvin ja voittoja alkaa tulla sata varmasti hyvinkin pian. Happeen kaataminen edellispelissä ei ollutkaan tilastoharha :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.