Classic kävi ryöstämässä pisteet Josbalta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa lukemin 3-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Classic nykäisi kahden ensimmäisen erän aikana itsensä neljän maalin johtoon, mutta Josba kiri päätöskolmanneksella maalin päähän. Sami Johanssonin upeasti ilmasta lyömä 3-5 Nico Salon herkkulätystä oli lopulta joensuulaisille liikaa.

2+1 iskenyt Classicin Lassi Vänttinen jatkoi hirmuputkeaan. Hän on maalannut jokaisessa ottelussa tällä kaudella, ja viimeisen seitsemän ottelun saldo on komea 17+10.

6 comments

1. Kenelläköhän on liigassa eniten maaleja tyhjiin? Jotenkin tuntuu, että Vänä on aina asialla kun Classicista puhutaan 🙂

2. Vänä haistaa hyvin noi paikat, hyvä pelaaja 6-5 katkomaan syöttöjä ja malttaa katsoa ja laittaa vedon maalia kohti.

3. Tai sitten niinku Nokiaa vastaan: pelaa/karvaa itsensä ulos tilanteesta ja muutaman metrin jälkeen, ehtii juuri ja juuri kääntyä omaa maalia kohti kun vastustajan e-junnutason harhasyöttö napsahtaa omaan lapaan.

4. Paikalla olleen voisi sanoa että numerot jopa mairittelevat Classiccia. Josba oli viimeiset 40 minuuttia selkeästi hallitseva, varsinkin ykkösketju loi hurjan määrän paikkoja mutta varsinkin Kajoksisella oli huonoa tuuriakin maalinteon suhteen (2 rimaa yms). Ihmetyttää miten Josba noin alhaalla sarjataulukossa, en tosin alkukaudesta nähnyt pelejä, mutta Happee ja Classic pelit Joensuussa ovat olleet erittäin mallikkaan näköistä tekemistä.

5. Jiik oikeassa, kyllä näkyi sunnuntaina että classic olisi aika lailla tylsä ilman Vänttistä. Menneinä vuosina Johanssonkin teki maaleja mutta nyt oli kyllä aika surffailua. Savonen ja Salo hyviä.

6. Josban ykkönen otti kolme ensimmäistä maalia omiin, joten se puoli pitäisi korjata. Hyviä paikkoja oli tosiaan varmasti kymmeneen häkkiin, mutta Classicin veskalla oli tänään hyvä päivä, vaikka kaikkia palloja ei nähnytkään. Classicin eka erä hyvä, jonka Josban ykkönen nukkui omalta osaltaan. Peli kuitenkin kehittynyt hyvin ja voittoja alkaa tulla sata varmasti hyvinkin pian. Happeen kaataminen edellispelissä ei ollutkaan tilastoharha 🙂