Miehet

Video: Josba-Erä kaikki maalit – Aro 2+1, Kapanen 1+2, Jolma 2+0

23.11.
2014
4 Kommenttia
0

Tapanilan Erä haki eilen viikon toisen voittonsa Joensuusta lukemin 2-7 (1-3,1-1,0-3). Erän pistetehtailusta vastasivat tuttuun tapaan MM-joukkueeseen valitut Tommi Aro ja Lauri Kapanen, mutta myös Divarista kesken kauden nostettu Mikko Jolma onnistui kahden maalin arvoisesti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Olihan
23/11/2014
Mistähän nyt tuulee, Erä näytti nyt jopa "pleijari" jengiltä. Ihme että sijoitus on noin alhaalla? Mistähän on syksyllä "mättänänyt"? Pääkallon spekulaatiossa valmennus ei ole onnistunut, nyt näyttää valoisammalta.Tällaisella pelillä pelaa jopa mitaleista.
Keravan kolli
23/11/2014
Ottakaa toi läskisalonen pois ja pistäkää tokila maalii! tänääki torjuttu voitto!! kumartakaa jumalaanne!
kk
24/11/2014
Todella alentavaa oli Erän 5sek. ennen loppua ottama aikalisä. Mitään ei edes piirrelty fläppiin, kuha naureskeltiin..
kk:lle
24/11/2014
Parahin kk,
Älä nyt ole tuollainen. Aikalisä on hyvä ottaa, koska jos yrittää pelata ja nauraa samaan aikaan, niin siinä voi käydä huonosti, joten naureskelemistä varten on hyvä pysähtyä hetkeksi. ja miksi piirtää jos ei osaa. Ei meistä kaikki voi olla Picassoja :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.