Miehet

Video: Josba-SalBa kaikki maalit – Kajoksinen 0+3, Hyvönen 1+2

24.11.
2014
1 Kommentti
0

Josba otti kauden toisen voittonsa miesten Salibandyliigassa, kun se kukisti jumbofinaalissa sunnuntaina SalBan lukemin 10-3. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

2-0 menneen avauserän jälkeen Josba karkasi voittoon keskimmäisellä kolmanneksella, kun se onnistui maalinteossa peräti kuusi kertaa raumalaisten yhtä vaivaista nyssykkää vastaan. Joensuulaisten paras pistemies oli kolme maalia syöttänyt Pauno Kajoksinen, ja kahdesti reppua heiluttivat niin Perttu Puska kuin Ville Laasonenkin. SalBan kaikissa maaleissa oli mukana joukkueen syömähammas Janne Hyvönen tehopistein 1+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jns
24/11/2014
Hieno voitto! Alku oli melkein yhtä päätä mutta ku josba laitto suunnilleen 5 ekaa vetoaan sisään niin salba romahti sitten, aika sekaisin oli peli heillä.. erikoinen matsi, mutta maistuu..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.