Video: Loviisan Tor-Blue Fox kaikki maalit – Hietala, Niiranen ja Salminen liikaa siniketuille

Maaotteluviikonloppuna pelattiin myös miesten Divaria. Loviisan Tor oli lauantaina kotonaan Uusikaarlepyyn Blue Foxia etevämpi 6-3, ja ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Pahiten vieraita kurittivat Loviisan liigakonkarit Peik Salminen, Joni Niiranen ja Andreas Hietala, jotka kaikki merkkauttivat kaksi tehopistettä. Huomionarvoista oli se, että Blue Foxin yleensä tehokas ykkösketju Johnny Ojala-Tero Saaristo-Jukka Keskisipilä jäi kokonaan ilman tehopisteitä.

14 comments

  1. Loviisan poikain peli paranee koko ajan! Voi olla keväällä paha vastus kenelle tahansa.

  2. Komea huuto tossa Hietalan tyhjiin tekemän kassin jälkeen. ”Jeee-eee!” 🙂

    Mutta, pakko antaa kyllä kuvanlaadusta Loviisaan suuren suuri kiitos. Parasta laatua mitä mikään joukkue tällä hetkellä tarjoaa.

  3. Pakko oli käydä katsomassa miltä ”divari loviisa” näyttää ja pakko on sanoa että ihmettelen syvästi miten joukkue on jo hävinnyt kolme peliä? Blue foxilla ei juuri ollut mitään annettavaa ja saavat olla tyytyväisiä että lukemat pysyivät noinkin hienona. Loviisan peli kun tosta vielä parantuu niin pitkälle menevät.

  4. Loviisa yllättää vielä ja menee pitkälle divarin play offeissa. Saadessaan tsempin päälle Savu on kentällä lähes pitelemätön ja TOR’in johtava pelaaja

  5. Kiitos kehuista, olen otettu. Huuto on myös kuvaajan kurkusta ei mahda mitään
    se tuli ihan fiiliksellä ja tunteella.

  6. Juu tästä kamerankäytöstä sais kyllä ottaa esim. Classicin matseja kuvaava kaveri mallia.

    Ja mites toi laatu? Onko Loviisassa vaan käytössä paremmat vehkeet, kuin esimerkiksi lappeenrannassa?

  7. Olen kaikki pelit käynyt katsomassa ja pakko todeta että ilman Niirasen johtamaa viisikkoa Loviisa ei pitkälle pötkisi tällä kaudella. Pelistä toiseen luovat koko ajan painetta vastustajan päätyyn ja tuovat samalla rauhan katsojalle. Kiitos siitä 🙂

  8. JZ, mitähän Cassicin peliä olet katsellut. Yhtään miesten peliä, tällä kaudella, ei ole vielä kuvattu seuran puolesta. Maalikoosteita ei taida ihan heti edes tulla. Ja joukkueilta joita varten ne kuvataan, ei ole tullut mitään valituksia.

  9. Kuules, ihan noita Classicin julkaisemia pätkiä (maalikoosteita nimenomaan) ollaan katseltu 😀

    Ihan sama se minulle on kuka niitä kuvaa ja kenen toimesta, repivää kuvausta zoomi tapissa ei silti ole nautinnollista seurata.

  10. Tässä kuvanlaadun paranemisessa on taustalla varmasti osin myös se, että nykyään Youtube sallii laadukkaamman kuvan.

  11. Hups. Hiukan ehkä laatua voisi parantaa. Mutta yksikään noista peleistä ei ole Classicin kuvaama. Selostetut on Veikkaustvn.