Maajoukkueet

Video hurjasta tilanteesta: Suomen maajoukkuetähti taklattiin rumasti valomainosta päin

04.11.
2014
6 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Kuvakaappaus: florbal.tvcom.cz

Kuvakaappaus: florbal.tvcom.cz

Suomen naisten maajoukkueen superlupaus My Kippilä koki lauantaina kovia maajoukkueiden EFT-turnauksessa. Sveitsiläispelaaja taklasi Kippilän rumasti suoraan valomainosta päin. Taklauksesta on nyt tarjolla videomateriaalia.

Kuten alla olevasta Kippilän omasta Twitter-päivityksen kuvasta näkee, niin nuoren pelaajan naama joutui tärskyssä koville.

– Haavoja otsassa, poskissa, huulessa ja leuassa, otsassa melkoinen kuhmu. Onneksi kuitenkin pinnallisia, eikä ompeleita tarvittu, Suomen naisten joukkueenjohtaja Marjo Liljelund kertoi.

Sveitsiläispelaajalle tuomittiin tilanteesta viiden minuutin jäähy. Hurjan tilanteen voi katsoa tästä linkistä. Tilanne on videolla kohdassa 1.00.40.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kaaleppi
04/11/2014
Olihan tuossa kyllä huonot tuuritkin vaikka selväänajelu on selviö.
Tasapuolisuus
04/11/2014
Saiskohan siitä Hulminkin niitistä videon tänne?
MitÃ
04/11/2014
Ei se nyt niin ruma ollut, oisko vika ollut että mainokset liian lähellä kenttää?
S7
04/11/2014
Valoja päällä, olihan toi nyt ihan saatanan törkee taklaus. Suoraan selkään ja ilman että pelaajalla mitään mahiksia ottaa vastaan. Tätä samaa pelleilyä näkee ihan liikaa, kun jengi ei osaa/pärjää kylkikyljessä ja oikella ajoituksella niin sitten räimitään miten sattuu. femma vitsi, pelikieltoja nyt näistä kehiin...
nojoo
05/11/2014
No, ei tuo nyt niin paha taklaus ollu... molemmat menee hitaasti tilanteeseen ja valitettavasti ei ollut valmiina tuollaiseen. Mutta aika heppoisesti kaatuu.... Manokkset tosin turhan lähellä...
hmmm
05/11/2014
Ei tossa mitään törkeetä ainakaan ole! Itse olisin antanut "taklauksesta" korkeintaan vapaalyönnin. Kaatunut osapuoli vielä näki, että karvaaja on tulossa. Huono tuuri ja ikävä juttu kun sattui.. :/

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.