Miehet

Video: Nokian KrP–Classic kaikki maalit – Pihan ilmaveivi, Jokisen harhautukset ja Vänttinen 4+2

07.11.
2014
0 Kommenttia
0

Classic nappasi keskiviikkona 11–5-vierasvoiton Nokian KrP:stä. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste. Vaikka kooste on ladattu YouTubeen vasta nyt, niin kannattaa se silti vilkaista. Tarjolla on vino pino hienoja maaleja.

Ottelun ykköstähti oli Classicin liehuletti Lassi Vänttinen, joka latoi tehot 4+2. Illan yhden tyylikkäimmistä ujutti puolestaan Classic-sentteri Jussi Piha, joka maalasi ilmaveivillä.

Kotijoukkue Nokian KrP:n taidokkammista maaleista vastasivat Johannes Jokinen ja Tommi Merto. Jokinen veivasi osumassaan Vänttisen ensin tyylikkäästi kahville ja sitten nosti pallon komeasti ylänurkkaan maajoukkuepuolustaja Janne Lammisen nenän edestä. Merto puolestaan teki näyttävän lätkätyyppisen ohjausmaalin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.