Naiset

Video: NST-Koovee kaikki maalit – Hakkarainen ja Huotari käänsivät pelin NST:lle

17.11.
2014
3 Kommenttia
0

NST voitti Kooveen värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 8-6 sunnuntaina naisten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Koovee iski alussa terävästi, ja se johti avauserän jälkeen Lappeenrannassa 2-5. NST tuli peliin mukaan 3+1 taituroineen Ellinoora Huotarin puhtaalla hattutempulla, ja kolmannessa erässä ”Nakit” painelivat lopulta voittoon 8-6. Kovassa vireessä olevan NST:n Juuli Hakkaraisen tehotili lihoi numeroin 2+3.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Totta
18/11/2014
Tässä koosteessa maaj.valmennukselle katsottavaa. Juuli alkanu keskittyyn pelaamiseen , tärkeä pelaaja joukkueelle myös maaj. on noista passeista mukava lapioida sisään . Ehdottomasti seuraavaan leiritykseen mukaan. Kuin myös hietanen . Tämän hetken joukkueesta ei löydy yhtään näin tarkkaa ja kovaa kantista ampuvaa hyökkääjää, ja viime turnauksen perusteella näitä tarvitaan. Kun on maalinteko lajista kyse.
kommentoija
18/11/2014
Kyllä siellä kv peleissä pitäisi pärjätä jalallakin.
Totta
18/11/2014
Joo tuntuu olevan että jalalla ne maalit tehdään. Naissalibandyssä pärjää kun osaa syöttää ja kantata suoraan juoksusta ja laukoa ykkösellä( maalia kohti). Ei tässä tarvita juoksijoita , kato c :een peliä pallo liikkuu ykkösellä , eikä kouhoteta päättömästi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.