Miehet

Video: Oilers-Happee kaikki maalit – Pajukoski 4+0 ja Hynysen niskalenkki

15.11.
2014
13 Kommenttia
0

Esport Oilers ja Happee pelasivat perjantaina 5-5-tasapelin miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juristi
15/11/2014
Hehehe...Iso mieshän lähti lentoon, kuin liukkaalla nakkikioskin pihamaalla Hynysen käsittelyssä!
Japa
15/11/2014
Ei pitäisi mennä tuuppimaan ja pullistelemaan tilanteen jälkeen, Talvitielle 2min. ja Hynyselle taputukset. Olenkin aina ihmetellyt tuota sählypullistelua. Vähän väliä ollaan rinnalla tai olkapäällä tuuppaamassa vihellyksen jälkeen, perään kuuluu heittää tuima katse ellei jopa murhaava, nokkelimmat laittaa ilmoille vielä kirosanoin höystetyn manauksen ja se olikin sitten siinä. Kunnon kukkoilua ja niin pitääkin, ei laji mitään hanskojen tiputtelua kaipaakaan ja onhan tuo edes pientä harjoittelua kontaktitilanteissa pystyssä pysymiseen.
jhn
15/11/2014
Pekkinen ja tämä toinen herra on huonoimmat tuomarit mitä maailma päällään kantaa. Kaikki lajit mukaan lukien. Kaikki häpeää teitä. Kukaan ei kunnioita teitä
Luke
15/11/2014
Paljonko tämä Oilersin Kinnunen painaa? 110 kiloa vai enemmän? Kuinka hyvä olisi, jos ruokavaliolla ja liikunnalla pudottaisi 20 kg?
Jkl
15/11/2014
Aivan selvä tilanne, Talvitie menee vihellyksen jälkeen ottamaan kontaktin tönimällä. Hynyseltä ihan perusteltu ratkaisu. Kyllä omalla maalilla pitää reagoida noihin vihellyksen jälkeisiin. Jos jotain, niin molemmille kakkonen tai paremminkin vain aloittajalle. Hynynen aikoinaan pelannut JyPin A:ssa pakkina, ja nyt Junkkarisen tilalla pakkina pelatessaan taitaa oman maalin suojelu tulla edelleen ytimestä automaationa :)
Future
15/11/2014
Hienosti Oilerssin isot pojat lentelee kun Happeen puolustajat alko luutimaan. Varmasti hyvä ja viihdyttävä matsi.
skrattar
15/11/2014
Tästä sai kyllä päivän naurut, kun Hynynen veti ison Talvitien nurin. Taisi siinä itse captain Kaukoakin hieman naurattaa, kun tuomareille puhui.
S7
16/11/2014
Kyllä kunnon naurut sai!! Talvitie pitäiskö niitä kiviä laittaa taskuun vai mitä? :-DD. No joo, kyllä hynynen aika yllättävän ratkaisun heitti, ettei tainnut kaveri ihan olla tohon valmis...
rankat ankat
16/11/2014
Sopiva pelaaja oilersiin...
sammakko
16/11/2014
Eiköhän siinä eka tönijä ollu Tikka ja Talvitie tuli väliin ottaan pari seuraavaa kropalla pois. Ja jengi varmaan kiittää 2min kalastamisesta enemmän kun takaisin turpaan vedosta, oli kykyä siihen tai ei...
Sikka
17/11/2014
Tikka ei pelkästään töni vaan ajaa törkeästi selkään - ei jäähyä.
sammakko
17/11/2014
näinpä. siitä 2 min Tikalle ja jälkimmäinen ois varmaan jääny tapahtumatta. Mutta tulos sama..?
JZ
17/11/2014
Kaltiainen ottaa kyllä hienoja koppeja, mutta kyllähän hän vielä teknisesti on Ikosta aikalailla jäljessä, eikä peittävyyskään ole mitään kärkitasoa. Pitkässä juoksussa mitataan sitten sitä onko todella kansainvälisen tason veskari, paremman pään liigaveska vai tavallinen kuolevainen... Jokatapauksessa ihan hienosti on pullat uunissa Oilerssilla sillä osastolla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.