Video: SPV haki pisteet Lappeenrannasta – Kohonen ja Hankkio kartuttivat hattuvarastoaan

SPV oli Lappeenrannassa nihkeä vieras lauantai-iltana ja vei pisteet alkukaudella ennakko-odotukset reilusti ylittäneeltä NST:ltä lukemin 5-13 (1-4, 2-6, 2-3). Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Peliveljien tehokkaimpina häärivät hattutemppuilleet Mikko Kohonen 3+1 ja Jari Hankkio 3+0. Lisäksi Janne Hulmi ja Tuukka Kiviranta kellottivat kolmen pisteen illan – molemmat tehoilla 2+1. Paljon otsikoissa viime päivinä ollut NST-maalivahti Jarkko Monthan sai ottelusta tarpeekseen 40 minuutin sekä 10 takaiskun jälkeen ja siirtyi kolmanneksi eräksi penkin puolelle.

14 comments

  1. Kuka on sanonut että Monthan on Suomen paras? Kuka on sanonut että Monthan kisoihin?

    Vähän rajaa nyt noille huuteluille puolin ja toisin. Monttu ei todellakaan ole Suomen paras ja ei todellakaan ole kisakoneessa, asiasta ei tarvitse kenenkään nyt ruveta provosoimaan muita! 30 pelaajan joukkoon ihan sama kenet sinne 4. veskariks nimeää.

  2. Monthanhan on täysi iso vitsi, eihän se pärjää liigassakaan. Lopettakaa turha kirjoittelu siitä.

  3. Monthan epäonnistuu yhessä pelissä ja heti lytetään. Jos on pelejä kattellu niin kyllähän Monthan on tärkeimpiä pelureita koko seurassa. Todella hyvä veska, ikää vaan on sen verran että heti lytätään

  4. No jos on nakkisormissa paras pelaaja, niin sillä tittelillä ei vielä paljoa kehuskella. Monthanin poikako täällä kirjoittelee kun heti aletaan asiallisesta kritiikistä ulista.

  5. Gonalle.

    Missä kohtaa kritiikki on ollut asiallista? Tietääkseni lapsellinen päänaukominen, ei ole asiallista kritiikkiä?

  6. Mä sanoisin, että tämän videon perusteella olisi huomattavasti asiallisempaa kritisoida NST:n joukkue puolustamista, kuin maalivahtia! Ehkä pari otettavissa olevaa etukulma vetoa, joo, mutta suurimmassa osassa maaleista veska on kyllä jätetty ihan yksin. Ei tällä tasolla maalin eteen saa jättää noin paljoa aikaa. Ihan sama kuka siellä ois tolppien välissä ollut…

  7. Joo ei ollut NST:n puolustus hyvää, mutta oli kyl Monttukin aivan yössä. Seuraavassa pelissä sit nollat…

  8. Ihme, Kosonen ja Ikonen ovat hörppineet jo aivan tarpeeksi Ruotsia vastaan. Ja tappioita tullut joka kerta.
    Nyt maaliin tarvitaan MUURI.
    Valinta on Monthan.

  9. 1. paremmat veskarit ei riitä ruotsia vastaan
    2. heitetään kehiin heikompi veskari
    3. ???
    4. voitto on meidän

    sounds like a plan