Miehet

Video: SPV-Koovee kaikki maalit – Jyrkkä ja Immonen sahasivat viimeisen niitin

15.11.
2014
1 Kommentti
0

SPV taipui kotonaan Kooveelle lukemin 5-7 miesten Salibandyliigassa perjantaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

SPV meni johtoon alussa, mutta Koovee tuli peliin mukaan väkevän toisen eränsä ansiosta. SPV vaani lopussa maalin päässä, mutta vierasjoukkueen Jaakko Jyrkän ja Mikko Immosen upea kombinaatio päätti seinäjokisten kirin. SPV:lle tappio oli kauden toinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pk+seutu
15/11/2014
Nättejä nyyttejä kooveelta. Hieno joukkue

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.