Miehet

Video: TPS-FBC Raseborg kaikki maalit – kakkosdivarijoukkueen kiri laittoi liigamiehet ahtaalle

10.11.
2014
1 Kommentti
0

Miesten Salibandyliigan TPS ja kakkosdivisioonan FBC Raseborg mittelivät sunnuntaina paremmuudestaan miesten Suomen Cupin viidennellä kierroksella. Ennakkoon ottelun erikoisuus piili siinä, että TPS oli kotijoukkue, mutta ottelu pelattiin Raaseporissa.

Itse ottelussa TPS ehti karata jo 7-1-johtoon ajassa 52.58, mutta ennakkoon altavastaaja Raseborg sai vielä kirivaihteen päälle ja nousi seitsemässä minuuttissa vielä kahden maalin päähän. Kaksi maaleista syntyi viimeisellä minuutilla. Loppulukemat siis 7-5 (1-0,3-0,3-5) turkulaisille. TPS:n Jani Hyytiäinen ja Artis Raitums osuivat kahdesti. Raseborgin Teemu-Petteri Tuominen tehoili 1+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juha
11/11/2014
Hienoja maaleja! Hunajata Hunajata Mulle..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.