Miesten Salibandyliigan TPS ja kakkosdivisioonan FBC Raseborg mittelivät sunnuntaina paremmuudestaan miesten Suomen Cupin viidennellä kierroksella. Ennakkoon ottelun erikoisuus piili siinä, että TPS oli kotijoukkue, mutta ottelu pelattiin Raaseporissa.

Itse ottelussa TPS ehti karata jo 7-1-johtoon ajassa 52.58, mutta ennakkoon altavastaaja Raseborg sai vielä kirivaihteen päälle ja nousi seitsemässä minuuttissa vielä kahden maalin päähän. Kaksi maaleista syntyi viimeisellä minuutilla. Loppulukemat siis 7-5 (1-0,3-0,3-5) turkulaisille. TPS:n Jani Hyytiäinen ja Artis Raitums osuivat kahdesti. Raseborgin Teemu-Petteri Tuominen tehoili 1+2.