Divarit

Wirmo vahvistaa rivejään – liigapelaaja MM-tauon ajaksi Divariin

30.11.
2014
1 Kommentti
1
Kasperi Kantonen (oik.) nähdään jälleen Wirmon keltaisessa peliasussa. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Kasperi Kantonen (oik.) nähdään jälleen Wirmon keltaisessa peliasussa. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Mynämäkeläinen Divari-joukkue SBS Wirmo on julkaissut kolme uutta pelaajasopimusta. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Kasperi Kantonen, Milo Vahtera ja Joni Peltola, jonka sopimus on vain kahden ottelun mittainen.

Mynämäeltä lähtöisin oleva Joni Peltola on pelannut kuluvalla kaudella miesten Salibandyliigaa Rauman SalBassa, mutta siirtyy MM-kisatauon ajaksi Wirmon pelipaitaan. Peltola on mukana joulukuussa ÅIF:ää ja M-Teamia vastaan pelattavissa Divari-otteluissa.

Kasperi Kantonen ja Milo Vahtera ovat myös tuttuja nimiä Wirmon edustuksesta. Loukkaantumisista aiemmin kärsinyt Vahtera on esiintynyt tällä kaudella Wirmon kakkosjoukkueessa 4. divisioonassa.

Kantonen puolestaan siirtyi viime vuonna kesken kauden TPS:n liigajoukkueesta Mynämäelle. Peliaika Turussa on ollut tiukassa myös tällä kaudella, joten Kantonen nähdään Wirmon riveissä loppukauden ajan.

– Meillä on ollut erilaisista syistä johtuvia poissaoloja, ja niitä tulee jatkossakin. Divari on niin laadukas sarja, että jos siinä haluaa pärjätä, tarvitaan laaja rosteri. Joukkueen sisäinen kilpailu kehittää kaikkia ja toivon mukaan se johtaa keväällä siihen, että pelaamme playoffeissa, Wirmon taustaryhmään kuuluva Tomi Auremaa kertoo joukkueen sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Katsoja
01/12/2014
Loistavaa Wirmo. Nyt kyllä tarttui Turusta iso kala haaviin. #turunRickNash

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.